Algselt postitas Tumba
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
Algselt postitas kitty72 Vaata postitustkolme S.Kalevi m2ngija jalad l6huti 2ra-korda l2inud p2ev Tulevikul !!!FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustKas kuskil sillamäelaste koduväljaku mõõtmeid pole kirjas? Lisaks sellele et sealne muru on kehva kvaliteedidega tundub see plats ka kuidagi väga väiksevõitu, vähemalt läbi telepildi.
BTW, uus kunstmuru samas kõrval on samahästi kui valmis.
Kommentaar
-
Kibestunud maailma ning üldse ei saa üle? Kuid nüüd u tundub,et sina ei saa absoluutselt siiani asjast üle?sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Yoppakolla su hetkelisest iroonitsemise purskest muud välja lugeda ei saa kui ainuke kes siin kibestunud on,oled u sina.3 postitust korraga,see purse pidi ikka päris suur olema kui pärast igat postitust uus mõte pähe tuli mida juurde kirjutada,ning ennast korrigeerida,ja kas ma ei või enam avalikus foorumis lugeda ning vaadata,sest sina Kitty72 ütled,et meie Flora fännid oleme kassid palava pudrukausi ümber,siis ma kahjuks pean sulle siiski ütlema,et päris nii need asjad ikka ei ole ja sa ei ole tõesti ainukene inimene kes siin postitab ja postitada võib.sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
jeee jeee nüüd on meil siis ülirange turvakontroll, 2 viimast mängu olen tähele pannud, et sisssepääs on viidud üle teisele poole, turvasid on topelt, tribüünidelt viiakse suitsetajad ja napsutajad minema ja kurja nägudega turvad kontrollivad sinu igat liigutust
asi on väga muutunud
eile oli veel suht palju politseinikke ja väravad ette toodud.
Skonto fännid ei tulnud kuna ühel oli kõha, teisel töö jne.vähemalt nii sai loetud nende foorumist, kus räägiti reisist siia.Sillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid
Kommentaar
-
Algselt postitas kitty72 Vaata postitustSkonto fännid ei tulnud kuna ühel oli kõha, teisel töö jne.vähemalt nii sai loetud nende foorumist, kus räägiti reisist siia.Huvitav mis neil siis vabanduseks oli
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar