Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kitty72 Vaata postitust
    1.vahepeal jah t6si oli v3ike k2hmlus ja m2ng peatati.

2.tulemuseks oli see, et v2ravast v2ljudes peksti teid l2bi
    1. sa tahtsid ilmselt öelda, et vahepeal toimus see, et kaks flora fänni hakkasid wc poole liikuma ja neile tungiti lihtsalt kallale...

2. pole lihtsalt sõnu, aga mis siin ikka, eks kaks rahvust lihtsalt ei mahu ühele maalapile ära, kindlasti on ka sillamäe tütarlapsed väga karastunud, kui meestel nii suur soov ka neid taguda..
    Pilt kus trumm on?

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
      Kitty72-l on hea meel, et tütarlastele kallale mindi. Lausa paras tema sõnul. Kuna tema arvates polnud ühtegi kainet Flora fänni, siis tõenäoliselt olid ka neiud umbjoobes ja igati keretäie ära teeninud.
      teed jutu ymber.mina ei poolda yldse kaklust, ei poolda mingisugust rahvuse vahet tegemist.
      aga kui aus olla, siis eile olite ise syydi.provakatsioon teie poolne oli tugev.meie inimesed asutavad jalgpalli , sellep2rast ootasid teid nende s6nade ja k2itumise eest v2ravate taga ! te olete t2is joodikud.kahju
      Sillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid

Kommentaar

kõrvaltvaatajana tundud see kitty jutt idiootne.
        www.netsoccer2.com

Kommentaar

Algselt postitas kitty72 Vaata postitust
          teed jutu ymber.mina ei poolda yldse kaklust, ei poolda mingisugust rahvuse vahet tegemist.
          aga kui aus olla, siis eile olite ise syydi.provakatsioon teie poolne oli tugev.meie inimesed asutavad jalgpalli , sellep2rast ootasid teid nende s6nade ja k2itumise eest v2ravate taga ! te olete t2is joodikud.kahju
          Kui Flora fännid ka provotseerisid, kas see õigustab rusikate käiku laskmist? Kas see on õigustus sellele, et tütarlastele kallale minnakse?

Ja ma joomise kohapealt väga sõna ei võtaks, Sillamäe fännid ja staadion on tõeline karskuse meka.

Mis puudutab seda, et kurjad ja pahad Flora fännid nõudsid, et nendega suheldaks eesti keeles. Eesti Vabariigis kehtib keeleseadus ja igati ametiisik (ka turvamees) peabki seda tegema. Ma ei tea, et Sillamäele oleks selles osas mingi privileeg antud.
          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Olime kõik täis kui sead. Mida k*****t? Kui sa ei tea, ära loobi tühje sõnu.
            Ja minu arust olid Sillamäelased ikka kõvasti rohkem lakku täis, nad jõid ka staadionil, sest neid lihtsalt lasti alkoga staadionile, florakaid ei lastud, keelati.

Nii et mõtle korra veel, kes oli staadionil täis? kas flora pooldajad või Sillamäe tiblad?

Kommentaar

Ei noh fakt on see, et nüüd saab ka Kitty molli
              m.o.t.t
              Ganvix!

Kommentaar

ma ütleks ka, et minu arvates on see igati normaalne, et kui turvamees pöördub fännidele poole vene keeles, siis on eestlastel õigus nõuda, et ta räägiks nende riigi keeles, nad ei peagi kuradi vene keelest aru saama. kitty, äkki seletad mis kuradi provokatsiooni sa selles leidsid????

Kommentaar

Algselt postitas Varikonto Vaata postitust
                  Ei noh fakt on see, et nüüd saab ka Kitty molli
                  m.o.t.t
                  Vaevalt ükski Flora fänn nii madalale laskub, et hakkab tütarlast lööma. See jääb ikka Sillamäe tiblade pärusmaaks.
                  "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

mina olen üks tütarlaps, kellele kallale tuldi ja seda veel mitte millegi eest. kitty, pane oma suu kinni, lollimat juttu ma pole elu sees varem kuulnud. kindlasti olid sina ka üks neist, kes seal väravate taga oli ja eestlasi koos tibladega vihkas. keegi ei ole öelnud, et kõik venelased on värdjad. värdjad on need tiblad, kes selle eest inimestele kallale tulevad, et nad eestlased on. ja kui sa arvad, et kõik olid umbjoobes, siis mul tekib kahtlus, kas sa ise just mingi aine all ei olnud? ela rahulikult oma tibladega edasi ja ära tüüta meid oma lolli ibaga.
                    FC Lelle! FC Flora! FC Barcelona!

Kommentaar

Vaevalt ükski Flora fänn nii madalale laskub, et hakkab tütarlast lööma. See jääb ikka Sillamäe tiblade pärusmaaks.

mina võin küll nii madalale langeda

Kommentaar

Algselt postitas Eleri Vaata postitust
                        mina olen üks tütarlaps, kellele kallale tuldi ja seda veel mitte millegi eest. kitty, pane oma suu kinni, lollimat juttu ma pole elu sees varem kuulnud. kindlasti olid sina ka üks neist, kes seal väravate taga oli ja eestlasi koos tibladega vihkas. keegi ei ole öelnud, et kõik venelased on värdjad. värdjad on need tiblad, kes selle eest inimestele kallale tulevad, et nad eestlased on. ja kui sa arvad, et kõik olid umbjoobes, siis mul tekib kahtlus, kas sa ise just mingi aine all ei olnud? ela rahulikult oma tibladega edasi ja ära tüüta meid oma lolli ibaga.
                        Eleri, ära valeta! Sa olid umbjoobes, lehvitasid keskmist näppu ja olid muidu agressiivne. Sa olid täiesti ära teeninud selle, et sulle kallale tuldi. Paras sulle!!! Kõik Flora fännid on ühed ülbed joodikud! Vot!

Kommentaar

Ehheee ma provtseerin ka tava elus kui sibul venekeeles rääkima tuleb ütlen, et ei saa aru ja kui tahad midagi küsida küsi eesti keeles... ohh kus siis on eestikeeles hakatud sõimama aga jah, rahu oleks majas kui need madalalaubalised vankad looma vagunis trussikutse talvel saata siberisse ära, pole vaja meie Eesti maale neid lagastajaid vaja!

ja kitty hoia oma venelaste armastamine enda teada....

Kommentaar

Eleri, ära valeta! Sa olid umbjoobes, lehvitasid keskmist näppu ja olid muidu agressiivne. Sa olid täiesti ära teeninud selle, et sulle kallale tuldi. Paras sulle!!! Kõik Flora fännid on ühed ülbed joodikud! Vot!
                            ahjaa, sorri. läks meelest ära

Kommentaar

ma ei kavatse kellegiga vaidlema hakata.aga umbjoobes flora f2nnid ja sillamae staadioni turvalisus ..

juhtub ! aga teinekord olge viisakamad

Kommentaar

Algselt postitas Eleri Vaata postitust

paraku t2itsa kaine ja p2ris hea oli teie ule naerda .. kui kooma v6ivad inimesed t6mmata hahahahha

Kommentaar

Working...
                                X