Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Rakvere Linnastaadionil v kunstikal?

Kommentaar

Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitust
      Rakvere Linnastaadionil v kunstikal?
      Mis ise arvad? Päris murul ikka.

Kommentaar

Algselt postitas sosku Vaata postitust
        Mis ise arvad? Päris murul ikka.
        Seda ma arvasingi, igaksjuhuks küsisin üle.

Kommentaar

Algselt postitas Aadu&co
          Küsimus: Kes on see mustanahaline neeger seal sillamäe varumeeste pingi juures oli?
          äkki on valgenahaline neeger?
          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Ma juba teist päeva mõtlen, kes see Sillamäe pallur Davõdov protokollis on. Nüüd jõudsin järeldusele, et Naumov hoopis. urmar purjus?

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
              Ma juba teist päeva mõtlen, kes see Sillamäe pallur Davõdov protokollis on. Nüüd jõudsin järeldusele, et Naumov hoopis. urmar purjus?
              Ha-ha, Sinu viga jällegi, Sa oleks pidanud urmari naljast aru saama.
              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Nojah, seekord ma päris osaline ei olnud, kuna olin seda mängu staadionil vaatamas. Aga eks ma pean siis viga parandama asuma.

Kommentaar

Postitame ka Sillamäe poistele/tüdrukutele artikli meeskonna tegutsemisest.

Kommentaar

Täiesti haige ikka, arvamus Sillamäesse langes ikka täielikult nüüd.

Kommentaar

alles nüüd?
                      sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..

Kommentaar

No natuke juba enne ka, aga nüüd ikka täielikult. Ja selle Sillamäe peatreeneri vms jutt oli ika eriti loll, otsib vabandusi ka veel, selle asemel et tehtut tunnistada :s

Kommentaar

“Selline käitumine jalgpalliväljakul on täiesti lõpp, midagi taolist ma meie meistriliigast küll ei oleks oodanud,” oli Jan Vazinski nördinud, lisades, et selline meeskond tahab siis Eestit Euroopasse esindama minna.

Selliseid klubisid ei tohiks Eesti ML-s ollagi, rääkimata Eestit Euroopas esindamisest.

Kommentaar

Jan Vazinskiga ühel meelel oli ka mängu kohtunik Aivar Iisrael. “Sellist asja ei ole ma varem näinud. Kohutav, jube!” kommenteeris ta situatsiooni. “Ma ütlesin auti viskama läinud mängijale, et andku pall väravavahile tagasi, kuid ta andis palli hoopis Naumovile, kes selle ootamatult kasti tsenderdas,” lisas ta.

Kommentaar

aga vahi kure mängijaid, kes niimoodi sisse lasid endale lüüa

see tähendab, et pole ikka 100% keskendunud mängule
                              käte laiutamisega mängu ei võida
                              tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Ja ülejäänud 4 väravat löödi tavaolukorras ikka ära.
                                BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                                X