Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paide Linnameeskond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Hyrax
    replied
    Algselt postitas nonoh Vaata postitust

Oeh, kuula Kamsi juttu ja ta seletab. Erinevatel klubidel on erinev visioon. Üks tuleb meistriks, teine on hüppelaud ja kolmas rihib järgmiseks aastaks tiitlit.

Paide on tubli, aga midagi enneolematut ta küll teinud pole hetkel. Aga äkki veel teevad!
    Ma olen muidu meie kohaliku liiga fänn aga kui vaadata noormängija perspektiivist siis Eesti meistritiitel või välismaal areneda ja end proovile panna, siis ma arvan et viimane on parem variant. Neid Eesti meistritiitleid võib karjääri lõpus ka võita või kui välismaal läbi ei löö.

Ja ma ei nõustu viimasega ka. Paide pole kaua kõrgel tasemel tegutsenud ja juba selle lühikese ajaga on suudetud väga ägedaid üleminekuid teha. Teised klubid on saanud ehitada organisatsiooni üles ja sidemeid luua aastaid ja peaks olema eelis seisundis. Siin saab ainult Paidet kiita

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Algselt postitas Hyrax Vaata postitust
    Mida teeb Paide teistmoodi, et üleminekuturul nii hästi läheb? Teistele klubidele on see küsimus.
    Eriti on see ohuks Florale, kes Kalju ja Levadia kõrval oli selgelt noortele mängijatele parem koht kuhu minna, kus saab platsile ja tulevikus välismaale. Nüüd nagu tundub Paide parem diil olevat.
    Oeh, kuula Kamsi juttu ja ta seletab. Erinevatel klubidel on erinev visioon. Üks tuleb meistriks, teine on hüppelaud ja kolmas rihib järgmiseks aastaks tiitlit.

Paide on tubli, aga midagi enneolematut ta küll teinud pole hetkel. Aga äkki veel teevad!

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Loodetavasti ei näe me seda kutti Eesti liigas vähemalt 10-15 aastat nüüd. Eesti pallurite võime välismaal kanda kinnitada on miski, mis peab hakkama paremuse poole pöörduma, vastasel juhul jäävad sellised uudised vaid lühikesteks rõõmuhetkedeks.

Leave a comment:

• Hyrax
    replied
    Mida teeb Paide teistmoodi, et üleminekuturul nii hästi läheb? Teistele klubidele on see küsimus.
    Eriti on see ohuks Florale, kes Kalju ja Levadia kõrval oli selgelt noortele mängijatele parem koht kuhu minna, kus saab platsile ja tulevikus välismaale. Nüüd nagu tundub Paide parem diil olevat.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    See mees mängis end Anderlechti vastu pildile uue klubi jaoks.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Kevor #Palumets arrive à #ZulteWaregem a signé son contrat jusqu'en 2025 + une option jusqu'à 2026. Transfert évalué à 100K + bonus.

Leave a comment:

• HR1
    replied
    Loodame, et lööb Belgias läbi. Usku on.

Leave a comment:

• Hyrax
    replied
    Palumets siirdus siis Belgia kõrgliigasse (Zulte Waregem). Hea töö Kevor ja Paide!

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Kevor siis Belgiasse. Äge.

Leave a comment:

• Drogba
    replied
    Algselt postitas Calva Vaata postitust

ma ei saa ka aru miks Tambedou nii vähe mänguaega saab
    Saagil on ju selgelt meeskonnas oma roll. Teeb ees kõvasti ühe tunnikese jagu tööd ja siis tulevad juba väledad Gambia poisid edasi vastaste kaitsjaid terroriseerima. Nii oli ka Euromängudes, kes mäletab. Tambe vb slp ei saa palju mängida, et kaitsemäng ehk pole veel piisavalt tasemel, et vähe pikemalt teda mängitada. Aga hooaja edenedes küll ka tema minutid tõusevad , Singa ja Debeas läksid ju ära.

Leave a comment:

• Calva
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Saarma koondisesse? Miks kaigas Saag Tambedou asemel mängib?
    ma ei saa ka aru miks Tambedou nii vähe mänguaega saab

Leave a comment:

• HR1
    replied
    Saarma ikka vâga hea statistika hetkel premmis teinud. 24 mängu ja 12 väravat. Lisaks 4 väravasöötu

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Saarma koondisesse? Miks kaigas Saag Tambedou asemel mängib?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Väga magus võit ikka.

Leave a comment:

• Mattis98
    replied
    Algselt postitas godzilla Vaata postitust
    Tundub, et Singa tehakse ka rahaks paari päeva jooksul
    Slavia Praha ostab endale.

Leave a comment:

Working...