Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Aga vb järgneb sellele varsti uudis karjääri lõpetamise kohta ? Siis tunduks tagantjärgi isegi loogiline.
-
mind rohkem kummastab, et mees on varem korduvalt väljendanud enda tõrksust meedia ja tähelepanu suhtes. samas selles mõttes aus värk, et: "Ma ei ole mingisugune jutumees, ma olen alati lasknud oma jalgadel tööd teha."
Leave a comment:
-
Linpere kuskil ütles, et Klavanil on rohkem eaga Kaleviga tegeleda, äkki on midagi toimumas/toimunud, millega me ei ole kursis. Oleneb muidugi vigastusest aga väikse vigastusega Klavan peaks ikka oma kogemuse ja positsiooni valikuga kasulikum olema, kui teised kaitsjad.
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustEt siis olukord on põhimõtteliselt järgnev:
1. Liverpool ja Chelsea mängivad premmi 38. voorus 3. ja 4. koha peale. Liverpool peab võitma, muidu jäävad neljandaks.
2. Samal ajal on teada, et CLi finaalis on liigas viiendaks jäänud Tottenham ja ELi finaalis kuuendaks jäänud ManU. Ehk neljas võib CLi kohast ilma jääda.
3. Van Dijk mõtleb, et pohh, ütlen, et olen vigastatud ja lähen parem tantsusaatesse.
Et tiimi X fännid mölisema ei hakkaks, siis disclaimer, et nende meeskondade nimed võib asendada ükskõik mis Premmi satside nimedega.
Geniaalne.
Taas üks uus lehekülg korralikuks telliseks muutuvasse raamatusse nimega "Võimalik ainult Eestis jalgpallis".
Leave a comment:
-
Korralik Cartoon Network püsti.
Igasugune endast lugupidav klubi ei lubaks mängijal sellist asja korraldada ning ükski klubist lugupidav mängija ei läheks nii tähtsate mängude ajal kuhugi tantsusaatesse klouni mängima, vigastatud või mitte.
Leave a comment:
-
Et siis olukord on põhimõtteliselt järgnev:
1. Liverpool ja Chelsea mängivad premmi 38. voorus 3. ja 4. koha peale. Liverpool peab võitma, muidu jäävad neljandaks.
2. Samal ajal on teada, et CLi finaalis on liigas viiendaks jäänud Tottenham ja ELi finaalis kuuendaks jäänud ManU. Ehk neljas võib CLi kohast ilma jääda.
3. Van Dijk mõtleb, et pohh, ütlen, et olen vigastatud ja lähen parem tantsusaatesse.
Et tiimi X fännid mölisema ei hakkaks, siis disclaimer, et nende meeskondade nimed võib asendada ükskõik mis Premmi satside nimedega.
Geniaalne.
Leave a comment:
-
Algselt postitas asko23 Vaata postitustRagnar Klavan siis tantsusaatesse. Ma ise ei oska öelda kui tõsine vigastus on, et tantsima saad minna, aga klubi aidata väga tähtsates mängudes ei saa? Lihtsalt see ainult minu arvamus, aga lihtsalt ei kõla hästi klubi ei esinda aga iga pühapäev lased tantsu
Leave a comment:
-
Algselt postitas asko23 Vaata postitustRagnar Klavan siis tantsusaatesse. Ma ise ei oska öelda kui tõsine vigastus on, et tantsima saad minna, aga klubi aidata väga tähtsates mängudes ei saa? Lihtsalt see ainult minu arvamus, aga lihtsalt ei kõla hästi klubi ei esinda aga iga pühapäev lased tantsu
Leave a comment:
-
Ragnar Klavan siis tantsusaatesse. Ma ise ei oska öelda kui tõsine vigastus on, et tantsima saad minna, aga klubi aidata väga tähtsates mängudes ei saa? Lihtsalt see ainult minu arvamus, aga lihtsalt ei kõla hästi klubi ei esinda aga iga pühapäev lased tantsu
Leave a comment:
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustKuidas see oligi, kas neljas koht tähendab, et euromänge saab ta järgmine aasta ainult telkust vaadata?
Leave a comment:
-
Kuidas see oligi, kas neljas koht tähendab, et euromänge saab ta järgmine aasta ainult telkust vaadata?
Leave a comment:
-
Euroruni eest, on aktsiaid veel, et aasta jagu pukis olla, kui just täielikku fopaad ei tule järgmisel hooajal
Leave a comment:
-
Voolaidi käe all oli Paide LM see hooaeg olnud Euroopas Eesti mõistes tublim ühe (play-offi) mängu meeskond, samas ei ole enam tasemel regulaarse turniiri meeskond. Zahhovaiko käe all tulid samuti sisse mõõnaperioodid aga jõuti sellegi poolest poodiumikohtadele, Praegu käib Kaljuga mäng 'kumbki ei taha kolmandaks tulla' tiitlile. Eks Paide juhtkonnal mõteainet, kas antakse Voolaidile veel üks šanss või leitakse asemele keegi teine. Igatahes minu jaoks ei andnud Voolaidi tüüri juurde toomine meekonna arengule eriti midagi juurde. Jah, conv. liigas näidati iseloomu ning võideti paberil tugevamad Kaukaasia meeskonnad aga eestikatel näidatakse nõrka iseloomu, ei suudeta keskenduda isegi tabelis nõrgemate vastu. Mängijate valik, nende oskused lubaksid võidelda kindlasti esikolmiku nimel.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: