Algselt postitas Suvaline Jope
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustKaljust räägiti algselt aga nagu sügisel peale hooaja lõppu selgus, siis Kaljust on suht kerge paremat pakkumist teha teistel klubidel.
See 83k € maksuvõlg on tühi-tähi, kui eurorahad lõpuks saabuvad, saab ära maksta. Aga euroopas edasi pääs ja järgmise aasta eurokoht annaks järgmiseks hooajaks hea algkapitali.
Londak - 40 rauas, oleks olnud Meeritsa kõrval nr. 2, Legion pakkus esikinda kohta. Ei näe põhjust kinni hoida.
Kirss - viimane aasta Kaljus väga nõrk ja tujutu. Soovis ise restarti. Kaljule ainuke väärtus KTMi näol.
Saliste - oli valida Paide ja Kalju vahel. Intekas ütles et otsustavaks sai Paide lubadus teda kasutada ainult tema lemmikpositsioonil, muus osas oli pakkumine sama. Võta nüüd kinni kas talle tehti lubadusega tüssu.
Leave a comment:
-
Sai suhteliselt täppi ennustatud - eesti jalgpallurid saabuvad kodumaale 1-2-3 tagasi. Koroonajärgses ajastus on nende konkurentsivõime kõvasti kannatada saanud. Aga Premium liigale - ainult hea uudis!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustAbsoluutselt nauditav, kui nii tark ja erudeeritud inimene võtab aja ja energia vastata kell kaks öösel trollipostitusele, nii jätkata härra nurk
Kui midagi tarka öelda ei ole, siis püüa ikka naeruvääristada, eks.
sorry, OT pärast teemas
Leave a comment:
-
Ah, ära nüüd tagasi hoia godzilla. Pane ikka julmemaid sõnakesi, muidu solvad klouni oma väärika ameti tõttu
Leave a comment:
-
Algselt postitas znaaga Vaata postitust"Põnevuse" mahakruttimiseks - suurem osa sellest suurest summast on pikaajaline ajatamine ja seotud varasemate aastatega.
PS! Tahaksin tänada Sambaz-t kes vist ongi selle foorumi kloun
Leave a comment:
-
"Põnevuse" mahakruttimiseks - suurem osa sellest suurest summast on pikaajaline ajatamine ja seotud varasemate aastatega.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustHetkel võib tõesti nii öelda, et pole probleemi, aga ma tuletaks meelde, et Paide Euroopasse sai selgeks 4. juulil. Ma ei tea kui jätkusuutlik mudel oleks olnud, kui tolle 90 minuti jooksul mõni asi veidi õnnelikumalt teises suunas kukkunud oleks.
Leva meeste palku kuulduste järgi maksab ka Pohlak ja EJL juba, nii et.... Paide seis on kindlasti parem kui enamus klubidel hetkel.
Leave a comment:
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustSee 83k € maksuvõlg on tühi-tähi, kui eurorahad lõpuks saabuvad, saab ära maksta. Aga euroopas edasi pääs ja järgmise aasta eurokoht annaks järgmiseks hooajaks hea algkapitali.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustOli Anieril siis Eestist veel pakkumisi?
See 83k € maksuvõlg on tühi-tähi, kui eurorahad lõpuks saabuvad, saab ära maksta. Aga euroopas edasi pääs ja järgmise aasta eurokoht annaks järgmiseks hooajaks hea algkapitali.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -vandersell- Vaata postitustSee on üleminek, mis võib medaliheitluses kaarte segamini lüüa.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustJep, need üheööliblikad on mulle alati meeldinud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustKas mina meeldin sulle ka?
Kui sa aru ei saanud, siis olen hr jaapstamiga ühel meelel. Või veelgi enam - ära purjus peaga kommentaare kirjuta (ka nädala sees).
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustJep, need üheööliblikad on mulle alati meeldinud.
Kui sa aru ei saanud, siis olen hr jaapstamiga ühel meelel. Või veelgi enam - ära purjus peaga kommentaare kirjuta (ka nädala sees).
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: