Algselt postitas aanvaller
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistri- ja esiliiga hooajal 2008
Collapse
X
-
Ennustus?Algselt postitas aanvaller Vaata postitustMinu ennustus-meistriliiga 2009 klubid
Fc Levadia, Fc Flora, Narva Trans, Sillamäe Kalev, Nõmme Kalju, Paide Fc ,Tallinna Kalev, Jk Tammeka, Fc Kuressaare ja kes veel? Kas Tulevik jääb, juhul kui tvmk loobub?
Sa ei ole vist täisealine? Kui oled siis diil - ma ütlen, et nii ei lähe.Algselt postitas aanvaller Vaata postitustMa võin kasvõi 100 krooni peale kihla vedada et Kalev võidab Kaljut , ja Tulevik kaotab Transile.
Kommentaar
-
Selle 100 krooni ma võtaksin sinult küll hea meelega vastu.Algselt postitas aanvaller Vaata postitustMa võin kasvõi 100 krooni peale kihla vedada et Kalev võidab Kaljut , ja Tulevik kaotab Transile.
Ehk siis minu väide: Kalev ei võida Kaljut! Ja vaata, et ilusti ära maksad siis
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Pakun ,et isegi juhul ,kui Paide peaks mängudega edasi saama ,loobuvad nad sel hooajal ML-is mängimisest . Lihtsalt kael ei kanna veel.
Muidugi ,juhul kui leitakse mingi vinge spons ,kes 3-4 milli sisse paneks ja vähemalt 4-5 korralikku meest värbaks siis võiks isegi minna aga noh ... unistada ju võib.FCF Forever
Kommentaar
-
kuuldused on et kui paide pääseb kõrgemale siis nad oma kohta ära ei anna.linn pidi ise nii palju aitama kui võimalikAlgselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustPakun ,et isegi juhul ,kui Paide peaks mängudega edasi saama ,loobuvad nad sel hooajal ML-is mängimisest . Lihtsalt kael ei kanna veel.
Muidugi ,juhul kui leitakse mingi vinge spons ,kes 3-4 milli sisse paneks ja vähemalt 4-5 korralikku meest värbaks siis võiks isegi minna aga noh ... unistada ju võib.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Ma olen kindel ,et Paide linnaisad oleks sillas aga ML-is mängimine eeeldab tunduvalt tugevamat satsi ,kui praegu neil on. Pole mõtet sinna ronida ,kui tulevad suured saunad ja see peletab juba mõne mänguga publiku ära. No äärmisel juhul peab ikkagi olema 2-3 palgalist ,tugeva tasemega meest ja ka pingil peab varus mõni asendus leiduma.Ei usu siiski ,et lähevad ,võibolla kahe aasta pärast ehk.FCF Forever
Kommentaar
-
paidel muud muret ei ole kui vaid siit kandist pärit mehed klubisse meelitada.neemelo,rooba,leetmaAlgselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMa olen kindel ,et Paide linnaisad oleks sillas aga ML-is mängimine eeeldab tunduvalt tugevamat satsi ,kui praegu neil on. Pole mõtet sinna ronida ,kui tulevad suured saunad ja see peletab juba mõne mänguga publiku ära. No äärmisel juhul peab ikkagi olema 2-3 palgalist ,tugeva tasemega meest ja ka pingil peab varus mõni asendus leiduma.Ei usu siiski ,et lähevad ,võibolla kahe aasta pärast ehk.
aga kui tõsiselt rääkida, usun et kui paide kõrgliigasse pääseb siis lihtsalt mehed kes floras põhisatsis eriti mängida ei saa maanduvad paides,ehk siis sama saatus nagu tulevikul,kuid loodan et nii ei lähe ja Viki suudab need poisid ka kõrgliigas mängima panna.palju teist üldse uskus et paide omad esiliigas nii hästi vastu peavad?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Ei tea midagi...eelmise hooaja lõpus, üleminekumängude aegu sa rääkisid mulle sama juttu, et Kaljul on ka veel vara ML-i minna, et kael ei kanna jne. Ja vaata nüüd!Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustPakun ,et isegi juhul ,kui Paide peaks mängudega edasi saama ,loobuvad nad sel hooajal ML-is mängimisest . Lihtsalt kael ei kanna veel.
Muidugi ,juhul kui leitakse mingi vinge spons ,kes 3-4 milli sisse paneks ja vähemalt 4-5 korralikku meest värbaks siis võiks isegi minna aga noh ... unistada ju võib.
Tegelt Paidel on väga suur potensiaal Eesti mõistes. Nägid ise pühapäeval, kuidas vanad ja noored olid omasid tulnud vaatama/toetama. Saaksid nad omale enam-vähem tribüüni, oleks kindlasti palju rohkem inimesi mängudel. Kui saadaks ML-i, siis publikunumrid kindlasti kasvaksid. Lisaks vaheaja meelelahutused ja söögi-joogi müük, mis neil juba praegu ilusti olemas. Ei saa praegustest ML-i klubidest just paljud sellega uhkeldada.
Kui saadakse linna toetus taha + mõned uued sponsorid, siis enam-vähem eelarvega võiks püsimajäämise eest kindlasti võidelda. Ja alati annab raha leidmise korral täiendusi omale tuua.
Ja tõepoolest...unistada võib ja peabki
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Kas keegi teab tuleb uuel hooajal mingeid muudatusi kah meistri ja esiliigasse ?
Ma ise sooviks , et meistriliigas oleks rohkem meeskondi ja mängivad hooaja jooksul 2 korda läbi. Näiteks oleks 14-16 klubi aga ma ei tea kas see on võimalik või mitte. Ma arvan et selle juures ei langeks tase väga, kuna see hooaeg juba näitas , et tabelis on võitlust igale tabeli positsioonile . Pole ka kuskil tipp liigades nii et esimesed neli on võrdse viimase nelikuga aga kui korra hooaja jooksul üllatavad võib lõpplikus tabelis olla sellest palju pahandust .
Kommentaar
-
nu järgmine hooaeg ei muutu veel midagi aga see plaan et 14 klubi kõrgliigas oleks võiks kunagi ka teoks saada,hetke 10nele lisada veel Paide,Valga,Kure ja Kiviõli või Rakvere ning usun et põnevyst jätkuks kõigileAlgselt postitas staaaaaar Vaata postitustKas keegi teab tuleb uuel hooajal mingeid muudatusi kah meistri ja esiliigasse ?
Ma ise sooviks , et meistriliigas oleks rohkem meeskondi ja mängivad hooaja jooksul 2 korda läbi. Näiteks oleks 14-16 klubi aga ma ei tea kas see on võimalik või mitte. Ma arvan et selle juures ei langeks tase väga, kuna see hooaeg juba näitas , et tabelis on võitlust igale tabeli positsioonile . Pole ka kuskil tipp liigades nii et esimesed neli on võrdse viimase nelikuga aga kui korra hooaja jooksul üllatavad võib lõpplikus tabelis olla sellest palju pahandust .Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar