Kui vutiliit mõni aeg tagasi Skiperski tööle võttis siis ilmus sellest pikk pressikas ,et milleks jne. Kõik tema töökohustused seoses ML-i populariseerimisega olid seal üksipulgi kirjas. Ja nüüd ,kui fännid esitavad küsimuse , millega mees tegeleb siis öeldakse ,et minge ja arenege enne ,kui küsima tulete
Ma olen peaegu terve aasta seda aeg ajalt siin foorumis konkreetselt Skiperski nime mainides küsinud ja pole ühtegi vastust saanud.
Milles meie süüdi oleme ? Kui avalikkusele teatati ,et nüüdsest peab igal mängule olema see ja see... siis meie küsimegi ,et miks ei ole? Dima Skiperski on tore poiss ja dobermann ei taha ,et keegi teda halvustab aga meie ei taha ,et meile nuudleid kõrvade taha riputatakse. Me ei nõuagi Skiperskilt võimatuid asju ,et ta staadionid rahvaga täidaks aga kord aastas võiks siiski tehtust mingi ülevaate anda. '
Fännide käest nõutakse kogu aeg ,et nad korralikult käituksid ,miks siis meie ei või jalgpallijuhtidelt sama küsida ,et nad meid austaksid.
Ma olen peaegu terve aasta seda aeg ajalt siin foorumis konkreetselt Skiperski nime mainides küsinud ja pole ühtegi vastust saanud. Milles meie süüdi oleme ? Kui avalikkusele teatati ,et nüüdsest peab igal mängule olema see ja see... siis meie küsimegi ,et miks ei ole? Dima Skiperski on tore poiss ja dobermann ei taha ,et keegi teda halvustab aga meie ei taha ,et meile nuudleid kõrvade taha riputatakse. Me ei nõuagi Skiperskilt võimatuid asju ,et ta staadionid rahvaga täidaks aga kord aastas võiks siiski tehtust mingi ülevaate anda. '
Fännide käest nõutakse kogu aeg ,et nad korralikult käituksid ,miks siis meie ei või jalgpallijuhtidelt sama küsida ,et nad meid austaksid.

Kommentaar