Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistri- ja esiliiga hooajal 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui vutiliit mõni aeg tagasi Skiperski tööle võttis siis ilmus sellest pikk pressikas ,et milleks jne. Kõik tema töökohustused seoses ML-i populariseerimisega olid seal üksipulgi kirjas. Ja nüüd ,kui fännid esitavad küsimuse , millega mees tegeleb siis öeldakse ,et minge ja arenege enne ,kui küsima tulete Ma olen peaegu terve aasta seda aeg ajalt siin foorumis konkreetselt Skiperski nime mainides küsinud ja pole ühtegi vastust saanud.
    Milles meie süüdi oleme ? Kui avalikkusele teatati ,et nüüdsest peab igal mängule olema see ja see... siis meie küsimegi ,et miks ei ole? Dima Skiperski on tore poiss ja dobermann ei taha ,et keegi teda halvustab aga meie ei taha ,et meile nuudleid kõrvade taha riputatakse. Me ei nõuagi Skiperskilt võimatuid asju ,et ta staadionid rahvaga täidaks aga kord aastas võiks siiski tehtust mingi ülevaate anda. '
    Fännide käest nõutakse kogu aeg ,et nad korralikult käituksid ,miks siis meie ei või jalgpallijuhtidelt sama küsida ,et nad meid austaksid.
    FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
      Turunduse koha pealt ei tasu Skiperskile küll kaela lennata. See pole päris tema rida. Ta rohkem jälgib seda, et Meistriliiga töötaks, paberimajandus edasi-tagasi, mängude korraldus jne jne. Ma tean, et mees on üsna kõva töökoorma all rügamas.

Probleem on mujal. Ei ole eraldi turundusspetsialisti, kes koostaks turundusplaane ja viiks neid läbi. Skiperski tegeleb selle osaga turundusest, mis EJL on ette kirjutanud, et WC peavad olema jne. Aitab klubidel selliseid asju korraldada, mis on siis n.ö. peaidee all. Ta juhib Meistriliigat sisulise poole pealt, mittu turunduse osas. Vähemalt nii olen ma aru saanud.

Tegelikult vajaks turundamist ka koondise asjad, et kuidas luu muljet ja mainet mitte ainult mänguga, vaid ka muude elementidega, a'la kasvõi lastekodude külastused jne., et oleks pidevalt ka mingi positiivne foon koondisel, isegi kui palliplatsil kõige paremini ei lähe.

Vähemalt nii on minu väikene peake asjadest aru saanud
      Tänud, olen jälle targem!
      Aga jutu mõte jääb endiselt samaks.
      "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
      www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
        Kui vutiliit mõni aeg tagasi Skiperski tööle võttis siis ilmus sellest pikk pressikas ,et milleks jne. Kõik tema töökohustused seoses ML-i populariseerimisega olid seal üksipulgi kirjas. Ja nüüd ,kui fännid esitavad küsimuse , millega mees tegeleb siis öeldakse ,et minge ja arenege enne ,kui küsima tulete Ma olen peaegu terve aasta seda aeg ajalt siin foorumis konkreetselt Skiperski nime mainides küsinud ja pole ühtegi vastust saanud.
        Milles meie süüdi oleme ? Kui avalikkusele teatati ,et nüüdsest peab igal mängule olema see ja see... siis meie küsimegi ,et miks ei ole? Dima Skiperski on tore poiss ja dobermann ei taha ,et keegi teda halvustab aga meie ei taha ,et meile nuudleid kõrvade taha riputatakse. Me ei nõuagi Skiperskilt võimatuid asju ,et ta staadionid rahvaga täidaks aga kord aastas võiks siiski tehtust mingi ülevaate anda. '
        Fännide käest nõutakse kogu aeg ,et nad korralikult käituksid ,miks siis meie ei või jalgpallijuhtidelt sama küsida ,et nad meid austaksid.
        süü ja süü, ikka peab keegi süüdi olema?!?
        jah, olen sinu tekste ka enne siin lugenud ja pole lihtsalt varem vastanud, ei teagi, mis seda täna ajendas tegema, võibolla see, et olen sellel aastal rohkem Dimaga suhelnud ja tean asjadest veidi rohkem kui varem või oli lihtsalt täna selline päev, et kihvatas...

te ei nõua võimatuid asju ja aru peab pärima!
        ma ise käin mänge vaatamas mängu pärast, mind isiklikult ei huvita eriti korraldus, pileti ostan ka alati, olenemata kas see maksab 15 või 75eeku, aga ju siis minusuguseid on vähe, et staadionid on tühjad, aga lootus jääb, et kunagi on selliseid rohkem ja publikut murdu!

Kommentaar

Algselt postitas dobermann Vaata postitust
          ma ise käin mänge vaatamas mängu pärast, mind isiklikult ei huvita eriti korraldus, pileti ostan ka alati, olenemata kas see maksab 15 või 75eeku, aga ju siis minusuguseid on vähe, et staadionid on tühjad, aga lootus jääb, et kunagi on selliseid rohkem ja publikut murdu!
          anna andeks, aga see on JUST TÄPSELT see mentaliteet, miks seni pole mingit arengut toimunud. Selline mentaliteet valitseb ka EJLis ning MLi klubijuhtide peas (teadagi mõne erandiga )
          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

2 vooru lõpuni, paneksin siia minu asjade nägemuse huvipärast

1. Levadia (Piisab võidust Transi üle võõrsil või TVMK vastu kodus)
            2. Flora (Pole enam midagi enda teha, Levadia kätes kõik)
            3. TVMK (Koht kindlustatud)
            4. Trans (Koht kindlustatud)
            5. Kalju (Koht kindlustatud)
            6. S. Kalev (Koht kindlustatud)

7.-9. Tammeka, Tulevik, T. Kalev

Väga raske on ennustada, kus need klubid 2-e vooru pärast on. Hetkel 9. kohal oleval T. Kalevil on ees mängud Tammekaga (Mis on ilmselt otsustav) ning Kaljuga, kes on võidetav vastane. Tulevik aga peab mängima Transiga ning Kaljuga. Tammeka peab ka Flora ette võtma.
            Eeldades, et T. Kalev võidab Tammekat ning viigistab Kaljuga, Tulevik kaotab Transile ning viigistab Kaljuga ning Tammeka, kes kaotab T. Kalevile ning kaotab ka Florale, siis ongi seis selline:

7. T. Kalev 30p
            8. Tulevik 29p
            9. Tammeka 28p

Aga samas, kui Tammeka võidab Kalevit, siis on seis hoopis

7. Tammeka 31p
            8. Tulevik 29p
            9. T. Kalev 27p

Ja kui Tammeka ja Kalev mängivad viiki, siis hoopiski

7. Tammeka 29p
            8. Tulevik 29p
            9. T. Kalev 28p

Kaarte segab ka Kalju.

10. Vaprus (Koht kindlustatud, kuid mitte Esiliigasse minek)
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

viie mängu peale 340 pealtvaatajat
              Joga Bonito!!!

Kommentaar

Eks inimestel ole kopp ees mängudest. Sellist 36 mängulist liigat pole üheski naaberriigis. Soomlastel on 26 vooru. Lätlastel läheb liiga poole hooaja pealt pooleks (1.-6. koht ja 7.-10 koht mängivad kolmandat ja neljandat korda ainult omavahel läbi) ja meeskond saab kuni 28 mängu. Leedus mängitakse 28. vooru. Rääkimata jalgpalliriikidest Rootsist ja Venemaast, kus mängitakse 30 vooru.
                Miks peaks üks normaalse mõistusega inimene vaatama neli korda hooaja jooksul, kuidas Levadia madistab Pärnu Vaprusega ja Flora "Viljandi" Tulevikuga?

Kommentaar

Kusjuures see Läti süsteem tunduks üsna mõistlik ka Eestis- hooaja lõpus mängiks omavahel ainult tiitli/eurokohtade nõudlejad ja siis püsimajäämise nimel võitlejad. Mänge oleks palju lihtsam promoda (iga mäng on tähtis) ja jääks ära sellised 8-0 ja 7-1 kohustuslik võidud, mida praegu Eesti tippklubid võtavad.

Kommentaar

poisid kasvage suureks, käige oma koolid lõpuni ja kui ükskord olete poolpaljalt staadionitel laulmisest tüdinenud ja asjadest midagi jagama hakate, siis hakake teiste tööd arvustama!
                    Peale sellist briljantset arvamust võib vast täie rahuga väita, et kodanik Romario jagab sinust ikka tunduvalt rohkem asjast
                    Algselt postitas budulojus
                    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

keegi soccerneti vend võiks selle tabelis tuleviku ja tartu kohad ära muuta.
                      tulevik on 7. ja tartu 8. kohal.

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
                        keegi soccerneti vend võiks selle tabelis tuleviku ja tartu kohad ära muuta.
                        tulevik on 7. ja tartu 8. kohal.
                        Vahet pole ju, Tartu on lõpuks ikkagi eespool Tulevikust.
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                          Kusjuures see Läti süsteem tunduks üsna mõistlik ka Eestis- hooaja lõpus mängiks omavahel ainult tiitli/eurokohtade nõudlejad ja siis püsimajäämise nimel võitlejad. Mänge oleks palju lihtsam promoda (iga mäng on tähtis) ja jääks ära sellised 8-0 ja 7-1 kohustuslik võidud, mida praegu Eesti tippklubid võtavad.
                          kui ma ei eksi siis aastaid tagasi oli mingi taoline süsteem liigas olemas.krt täpselt ei mäleta aga siis ju kas poole hooaja pealt osa tabelilõpu meeskondadest mängisid esiliiga klubidega ka
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

Vat ei tea, EJL`i kodulehe andmetel hakati Eestis liigajalgpalli mängima 2006. aastal (ma vanemaid andmeid sealt ei leinud)

Kommentaar

Vat ei tea, EJL`i kodulehe andmetel hakati Eestis liigajalgpalli mängima 2006. aastal (ma vanemaid andmeid sealt ei leinud)
                              ei kujuta ette sis mida varem siin tehti?
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

Kommentaar

Eks inimestel ole kopp ees mängudest. Sellist 36 mängulist liigat pole üheski naaberriigis. Soomlastel on 26 vooru. Lätlastel läheb liiga poole hooaja pealt pooleks (1.-6. koht ja 7.-10 koht mängivad kolmandat ja neljandat korda ainult omavahel läbi) ja meeskond saab kuni 28 mängu. Leedus mängitakse 28. vooru. Rääkimata jalgpalliriikidest Rootsist ja Venemaast, kus mängitakse 30 vooru.
                                Miks peaks üks normaalse mõistusega inimene vaatama neli korda hooaja jooksul, kuidas Levadia madistab Pärnu Vaprusega ja Flora "Viljandi" Tulevikuga?
                                See on õige, et neli korda läbi mängimist on nats palju ja tüütu.
                                Hooaja pealt poolitamist ise ei poolda, küll aga võiks ehk isegi kaaluda meistriliiga suurendamist 14 tiimini, mis tähendaks liigas 26 mängu.
                                Panna praegusele MLile Kure, Valga ja Paide juurde, muutuks meistriliiga ka regionaalses printsiibis huvitavamaks.
                                Kindlasti võib keegi väita, et sportlikus tasemes tuleks tagasilöök, kuid ma arvan, et Flora ja Levadia järel tuleks kolmanda koha nimel vägagi huvitav heitlus.

Kommentaar

Working...
                                X