Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistri- ja esiliiga hooajal 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
    Mnjah. Sportland Arena kunstmuru kohta öeldakse mängude ametlikus protokollis ikka veel ,et on heas seisukorras.
    Huvitav oleks teada ,milline siis ebarahuldav välja näeb ?
    Kui on näiteks lumi platsilt ära lükkamata..

Kommentaar

Algselt postitas Ivan Julm
      hmm... arvan, et see tagumine väljak
      Tagumise iseloomustamiseks sobiks pigem -pommiauk
      FCF Forever

Kommentaar

Minumeelest võiks jalkaliit tööle võtta kellegi inimese, kes jagaks turundust ning hakkaks ka siinses jalgpallis asju muutma. Miskine tegevjuht meil Skiperski näol on olemas, kuid ei ole mina paraku näinud, et ta miskit teinud oleks, et publikunumbrid kasvaksid.

Ja kui Eestist ei ole, siis tuleks välismaalt keegi tuua. Balti liigaga tegelev Happel on mulle küll igatahes väga hea mulje jätnud ning tundub, et sealses liigas asjad muutuvad paremuse poole.

Kommentaar

No kus ta tegeleda saab kui teine mängib kuressaare ridades .

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
            Minumeelest võiks jalkaliit tööle võtta kellegi inimese, kes jagaks turundust ning hakkaks ka siinses jalgpallis asju muutma. Miskine tegevjuht meil Skiperski näol on olemas, kuid ei ole mina paraku näinud, et ta miskit teinud oleks, et publikunumbrid kasvaksid.

Ja kui Eestist ei ole, siis tuleks välismaalt keegi tuua. Balti liigaga tegelev Happel on mulle küll igatahes väga hea mulje jätnud ning tundub, et sealses liigas asjad muutuvad paremuse poole.
            millest sa järeldad, et Balti Liigas asjad paremuse poole liiguvad, kas sellest, et mängud pole pool aastat Eestis toimunud?

poisid kasvage suureks, käige oma koolid lõpuni ja kui ükskord olete poolpaljalt staadionitel laulmisest tüdinenud ja asjadest midagi jagama hakate, siis hakake teiste tööd arvustama!

Kommentaar

Algselt postitas dobermann Vaata postitust
              millest sa järeldad, et Balti Liigas asjad paremuse poole liiguvad, kas sellest, et mängud pole pool aastat Eestis toimunud?

poisid kasvage suureks, käige oma koolid lõpuni ja kui ükskord olete poolpaljalt staadionitel laulmisest tüdinenud ja asjadest midagi jagama hakate, siis hakake teiste tööd arvustama!
              ühesõnaga ,kui jalgpallist tüdinete ja enam mängudel ei käi siis võite julgelt sõna võtta. Ise ka aru saad ,mida sa suust välja ajad või?
              Vana sa mees oled ? Pensionieelik või endine parteikomitee esimees keskerakonnast?
              FCF Forever

Kommentaar

Sa oled ikka eriline tolvan. No kui sinuarust pole 7000 inimest Balti liiga mängul areng, siis mis see siis on? Uus süsteem, mis tundub vägagi arukas, mänge hakatakse näitama televisioonis. Korralik e-ajakiri. Toimub reklaam, mängivad põhikoosseisud.

Jah, see pole midagi. Ma räägin, sa mine kükita oma Saaremal koos 10 sõbraga.

Ja Balti liiga ei koosne ainult Eesti klubidest, kui meie klubide tahe oli mängitada eelmistel hooaegadel duubelkoosseise, siis ei olegi võimalik play offidesse jõuda.

Ja sellepärast et selline mõttetu asi nagu Balti Liiga Saaremaale jõuab, sa ei pea muretsemagi. Ei jõua.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                  ühesõnaga ,kui jalgpallist tüdinete ja enam mängudel ei käi siis võite julgelt sõna võtta. Ise ka aru saad ,mida sa suust välja ajad või?
                  Vana sa mees oled ? Pensionieelik või endine parteikomitee esimees keskerakonnast?
                  sinust noorem ja enamuse ajast saan aru ka, mida räägin
                  ja kes rääkis jalgpallist tüdinemisest ja mängudel mitte käimisest?
                  mängudel peab käima ja võimalikult palju sõpru/tuttavaid kaasa tassima! (ise olen käinud sellel aastal tõenäoliselt sinuga suht võrdselt MLi mänge vaatamas, nii ca 40 mängu vms)
                  närvi ajab see, et koolipoisid, kes on enamuse oma elust näinud jalgpalli telekast, kus on alati staadionid täis ja siis nõuavad siin foorumis, et MLi juht organiseeriks meile samasugust värki, kuigi meie jalgpall on titt võrreldes muu maailmaga, teadmata ise täpselt, mida Dima teeb ja palju ta tegelikult ära on teinud...
                  ma ei aja kedagi ära, lihtsalt närvi ajab vahest, kui isiklikuks minnakse! PEACE

Kommentaar

Sa oled ikka eriline tolvan. No kui sinuarust pole 7000 inimest Balti liiga mängul areng, siis mis see siis on? Uus süsteem, mis tundub vägagi arukas, mänge hakatakse näitama televisioonis. Korralik e-ajakiri. Toimub reklaam, mängivad põhikoosseisud.

Jah, see pole midagi. Ma räägin, sa mine kükita oma Saaremal koos 10 sõbraga.

Ja Balti liiga ei koosne ainult Eesti klubidest, kui meie klubide tahe oli mängitada eelmistel hooaegadel duubelkoosseise, siis ei olegi võimalik play offidesse jõuda.

Ja sellepärast et selline mõttetu asi nagu Balti Liiga Saaremaale jõuab, sa ei pea muretsemagi. Ei jõua.
                    olen jah tolvan, sorry, et sõna võtsin!
                    kas ma ütlesin et Balti Liiga on mõttetu? publikut on seal sellepärast tekkinud, et mängud ei toimu Eestis, või ma eksin?

miks sulle järsku Saaremaa ette jäi? kas ma ütlesin midagi halvasti Nõmme kohta?

Kommentaar

olen jah tolvan, sorry, et sõna võtsin!
                      kas ma ütlesin et Balti Liiga on mõttetu? publikut on seal sellepärast tekkinud, et mängud ei toimu Eestis, või ma eksin?

miks sulle järsku Saaremaa ette jäi? kas ma ütlesin midagi halvasti Nõmme kohta?
                      Ma tõin näited, kuidas Balti Liiga on muutunud huvitavamaks ning tean mitmeid inimesi, kes tuleksid Balti Liigat enne vaatama kui meei kodust liigat.

Ma ei kahtlegi, et Skiperski teeb tööd ja kindlasti mitte vähe, kuid sellest ei ole mitte mingit kasu, kui selle kahe aastaga, mis ta tööl on olnud, ei ole publikunumbrites mitte midagi muutunud.

Aga miks ei võiks näiteks olla Eestis see 7000 inimest, miks meie peame olema Balti Liiga häbiplekk?

Mäletan aega kui Leedu oli Fifa reitingus kohal, kus meie praegu oleme. Siis räägiti, et Leedu ei peagi jalkat mängima ja puhas kossuriik jne, aga vaata kuhu on Leedu jalgpall selle viie aastaga tõusnud. Inimesed on teinud selle nimel aga ränka tööd ning praegu on seis selline, et kui me olime neist 2 sammu ees , siis nüüd oleme 3 sammu taga. Tribüünidel on neil 3 korda rohkem rahvast kui meil. Ja ära ise hakkagi ajama, et Leedu on suurem riik jne.

Ja vabandust Kuressaare näite puhul, tegelt ei tahtnud seda üldse teemasse võtta

Kommentaar

Aga mind hakkas huvitama, et mida too härrasmees, nimega Skiperski viimasel ajal head teinud ka on? Järsku varahommikused mängud ML-is? Enamus pole sellenimelisest asjapulgast kuulnutki, rääkimata tema visioonidest ja projektidest, kuidas tõsta kuningas jalgpall ka Eestis oma väärikale kohale!
                        Ja mulle tundub, et mõni noor, kellel kool lõpetamata, hoolib ja püüab rohkem, kui vastaval kohal olev nö eestvedaja.

Turundus, turundus ja veelkord turundus! Kui kõik see tehtud, siis veelkord turundus. Uued lähenemised ja vaatenurgad ja ehk on mõnel noorel midagigi öelda, mida siiani kohapeal tammujad ei suuda näha.
                        "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                        www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
                          Aga mind hakkas huvitama, et mida too härrasmees, nimega Skiperski viimasel ajal head teinud ka on? Järsku varahommikused mängud ML-is? Enamus pole sellenimelisest asjapulgast kuulnutki, rääkimata tema visioonidest ja projektidest, kuidas tõsta kuningas jalgpall ka Eestis oma väärikale kohale!
                          Ja mulle tundub, et mõni noor, kellel kool lõpetamata, hoolib ja püüab rohkem, kui vastaval kohal olev nö eestvedaja.

Turundus, turundus ja veelkord turundus! Kui kõik see tehtud, siis veelkord turundus. Uued lähenemised ja vaatenurgad ja ehk on mõnel noorel midagigi öelda, mida siiani kohapeal tammujad ei suuda näha.
                          Turunduse koha pealt ei tasu Skiperskile küll kaela lennata. See pole päris tema rida. Ta rohkem jälgib seda, et Meistriliiga töötaks, paberimajandus edasi-tagasi, mängude korraldus jne jne. Ma tean, et mees on üsna kõva töökoorma all rügamas.

Probleem on mujal. Ei ole eraldi turundusspetsialisti, kes koostaks turundusplaane ja viiks neid läbi. Skiperski tegeleb selle osaga turundusest, mis EJL on ette kirjutanud, et WC peavad olema jne. Aitab klubidel selliseid asju korraldada, mis on siis n.ö. peaidee all. Ta juhib Meistriliigat sisulise poole pealt, mittu turunduse osas. Vähemalt nii olen ma aru saanud.

Tegelikult vajaks turundamist ka koondise asjad, et kuidas luu muljet ja mainet mitte ainult mänguga, vaid ka muude elementidega, a'la kasvõi lastekodude külastused jne., et oleks pidevalt ka mingi positiivne foon koondisel, isegi kui palliplatsil kõige paremini ei lähe.

Vähemalt nii on minu väikene peake asjadest aru saanud

Kommentaar

Aga miks ei võiks näiteks olla Eestis see 7000 inimest, miks meie peame olema Balti Liiga häbiplekk?

Mäletan aega kui Leedu oli Fifa reitingus kohal, kus meie praegu oleme. Siis räägiti, et Leedu ei peagi jalkat mängima ja puhas kossuriik jne, aga vaata kuhu on Leedu jalgpall selle viie aastaga tõusnud. Inimesed on teinud selle nimel aga ränka tööd ning praegu on seis selline, et kui me olime neist 2 sammu ees , siis nüüd oleme 3 sammu taga. Tribüünidel on neil 3 korda rohkem rahvast kui meil. Ja ära ise hakkagi ajama, et Leedu on suurem riik jne.

Ja vabandust Kuressaare näite puhul, tegelt ei tahtnud seda üldse teemasse võtta
                            ok, viimane on unustatud, eeldan, et panid selle teema lihtsalt esimese emotsiooniga!

Leedu on suurem, selle koha pealt on sul õigus, aga ise arvan, et üks põhjus, miks publikut käib Leedus ja Lätis rohkem mängudel, et nende mängijate tase on kõrgem, kui Eestis!
                            nt Leedu mängijaid peaks mujal maailmas mängima rohkem ja tipud on jõudnud tippklubidesse, see tekitab huvi ja fänne kordades juurde.
                            Läti jõudis EMile, palju seal koondises puhtaid lätlasi oli, see selleks, aga usun, et nende jalkaliidule tõi see sündmus palju kasu.

miks on Eesti mängijate tase selline nagu, miks meilt saavad harva mõned meie liiga tipud kusagile Skandinaavia ja Venemaa esiliigadesse, erandeid õnneks on ka, aga vähevõitu, kas pole?
                            kas uus põlvkond (ma mõtlen siis sündinud ca 1985 ja nooremad) treenib vähem? kas nende treeningtingimused on kehvemad, kui olid nt poomil, Lemsalul, Zelinskil, Operil?

et jalkaliit turundab vähe, sellega olen nõus, aga kardan, et see on jäänud pigem rahanappuse taha, kui et jalkaliit ei tahaks rohkem reklaami teha ja nad ei tahaks rohkem publikut mängudele

Kommentaar

kirjuta Dimale ja nõua vastuseid, usun et ta vastab sulle,
                              aadressi leiad liidu kodukalt

Kommentaar

Keda huvitab mingi Skiperski??? Nii kaua kuni EJL ei muutu diktatuurist (kes mõjutab EJLi töötajaid? vastus: Mitte keegi) demokraatlikumaks organisatsiooniks ei muutu midagi, ükskõik kes seal siis on.
                                Levadia heategevuslik mäng sel aastal näitas, tee rahvale tasuta kino ning nad tulevad mängule.
                                Flora kodumäng: maksa palju soovid aga tule kohale vähemalt ning rahvast oli rohkem taas tribüünidel.
                                Nõmme Kalju: Hooaja algus oli reklaamid tänavatel ja kodumängu publiku number Eesti kohta laes. Kõigele oli mõeldud, söök-jook, tantsutüdrukud jne. Nõmme Kalju viimane kodumäng oli bänd ja show taas reklaamitud ja rahvas oli taas kohal ning nautis mängu.

Järeldus: Eesti jalgpall ei vaja mingit Skiperskit, Eesti jalgpall vajab Kuno Tehvat ja teisi turundus spetsialiste. Õige inimene=> mõte=> teostus=> rahvas=> (kunagi hiljem) rohkem raha=> mängijate tase

Kommentaar

Working...
                                X