Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistri- ja esiliiga hooajal 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Ja urmar, palun ära isegi vaevu vastama, sest sa ei suuda ammendavat vastust anda ning oled silma kinni truu oma bossile
    Jah, keelama olete te mihklid, või äkki kaljud.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
      Jah, keelama olete te mihklid, või äkki kaljud.
      Huumorit teed sa kah kõvasti, aga vasta nüüd kui jalgpallihuviline mitte kinniste silmadega töötaja. Kas sa vaataksid suvel jalgpalli kl 11 või kl 19?

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
        Huumorit teed sa kah kõvasti, aga vasta nüüd kui jalgpallihuviline mitte kinniste silmadega töötaja. Kas sa vaataksid suvel jalgpalli kl 11 või kl 19?
        ah et ikka soovid, et vastaksin? Vastan, et kus te varem olite, kui selline kalender kinnitati? Nüüd järsku ärkasite? Kes nüüd siis näiteks sinu silmad avas.

Kommentaar

ah et ikka soovid, et vastaksin? Vastan, et kus te varem olite, kui selline kalender kinnitati? Nüüd järsku ärkasite? Kes nüüd siis näiteks sinu silmad avas.
          See on mulle küll uudis, et mina, Toomas, Mihkel, Jüri ja Mart saame asjas kaasa rääkida. Äkki oskad juba öelda, kuhu ja mis kell peaks me järgmisel aastal tulema, et graafikut meie soovide järgi tehtaks?
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ma arvan, et kalender on juba ammu-ammu kinnitatud ja nüüd on juba hilja lällama hakata. Fännidest saan veel aru, aga et klubi president alles nüüd ärkab, see on kummaline.
            Ma olen seda kalendrit arvustanud korduvalt ka siis kui see välja tuli ja ma endiselt ei pea seda õigeks. ja tähelepanu sai kohe sellele juhitud... Kuna selles topicus arutatakse liigaga seonduvaid teemasi, siis minuarust kui keegi selle siin päevakorda tõstis, siis on asi igati loogilises kohas. Minu komentaar sellele teemale tuli nüüd, tuli ka siis kui esmakordselt kalendrit nägin ja tuleb ka edaspidi, sest see on ebaloogiline. Minu prioriteet on arendada kohaliku jalgpalli, sest maailmajalgpallis läheb niigi hästi ja see kui meie Kalju mäng toimub mõne MM või EMiga ühel päeval ei mõjuta kuidagi nende edukust, aga meie kohalik jalka saab hoobi sellel päeval... Selle üle on mul kurb ja mina leian, et see kellaaeg tuleks ära muuta!
            www.jkkalju.ee
            www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

kui eesti liiga kellaajad on tõesti muudetud EM-toimumise pärast siis kell 11 on siiski liiga vara una enamus EM-mänge toimub õhtuti alates 18 jne. Samas arvan, et samale ajale EM-mängudega panna eesti liiga mänge pole ka mõtet, kuna EM-mängude jälgimine olen kindel sütitab rohkem Eesti noori ja fänne jalgpalli mängima ja fännama. Suursündmustel lihtsalt on selline mõju
              Aastal 2017 avatakse Eesti esimene täismõõtmetega rannaspordihall Hoia ennast rannajalgpallilainel!

www.facebook.com/BeachSoccerEstonia
              https://twitter.com/BeachSoccer_EE
              https://www.youtube.com/user/EestiRannajalgpall

www.rannajalgpall.ee
              http://rannajalgpall.ee

Kommentaar

Algselt postitas Kari Vaata postitust
                kui eesti liiga kellaajad on tõesti muudetud EM-toimumise pärast siis kell 11 on siiski liiga vara una enamus EM-mänge toimub õhtuti alates 18 jne. Samas arvan, et samale ajale EM-mängudega panna eesti liiga mänge pole ka mõtet, kuna EM-mängude jälgimine olen kindel sütitab rohkem Eesti noori ja fänne jalgpalli mängima ja fännama. Suursündmustel lihtsalt on selline mõju
                Mida kuradit... sütitab eesti noori! Eestis ajame ikka Eesti asja... Me sütitame Kalju mängul juba täna 600 inimest ja selleks kuupäevaks võib see arv olle 1500 peal. Ja olen kindel, et kui need inimesed peavad valima kas teleka eest krõpsu süüa ja õlut libistada või värske õhu käes Kalju mängu vaadata ja hiljem kordusest huvi korral uuesti EMi vaadata, siis valikuks on Kalju mäng! Ja kui me tahame, et Eesi jalgpall ka kosub, siis saamata jäänud piletitulu on ka oluline faktor!!!!!

Inimesel peab olema aus valiku võimalus, mitte nii, et kell 11 ja thats it!
                Igal klubil on omad pooldajad, ja kui samal ajal on mõned teised mängud, kas või Eestis, siis teeb publik oma valiku kuhu ta läheb, aga kell 11 on jabur... Ja kui veel tulek Tartust on vastas meeskonnal, siis see on täiesti ajuvaba...
                www.jkkalju.ee
                www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

kui see nii oleks, siis aastatega peaks olema nii juba sütitatud, et meie staadionitele ei mahu publik ära ja kõik kohalikud mängud on välja müüdud täis majale... Kahjuks on see naiivne lootus ja pigem vastupidi, mida rohkem me seda näitema ja võrdleme, seda rohkem "tarkpead" ütlevad, et "see eesti tase" on pask...

Eest tase on Eesti tase ja see on meie tippjalgpall, samamoodi nagu kõik muu mis on meie väikses Eestis!
                  www.jkkalju.ee
                  www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Kordan-kell 11 on liiga vara muidugi ja piletutulu kindlasti head ei luba.
                    Kordusest EM-i vaadata on muidugi ka jabur mõte

Aga me peaksime arvestama ka maailmas toimuvate suurte üritustega, mitte ainult eesti kesksed olema. Ma arvan, et EM-tipptasemel mängud tekitavad noortes hasarti jalgpalli mängida, treenida ja fännata ning toovad ka uusi huvilisi jalgpalli juurde. Paratamatult võtavad teatud EM mängud samalajal toimudes eesti liiga mängudega publikut vähemaks.
                    Aastal 2017 avatakse Eesti esimene täismõõtmetega rannaspordihall Hoia ennast rannajalgpallilainel!

www.rannajalgpall.ee

Kommentaar

tarkpead jäävad eluaeg ütlema et eesti jalka on pask, selle vastu ei saa Isegi, kui me EM-ile pääseks, leiaksid "tarkpead, et kobin või hakatakse otsima meie vastaste vigastusi jnejne

www.rannajalgpall.ee

Kommentaar

ma ei viitsi siin pikalt jahuda. ütlen lihtsalt oma arvamuse.
                        kell 11 on EM-i ajal väga bro

kunagi (ca 4-5a tagasi) korvpallis mängisid Eesti ja Ungari koondised kell 9 miskises Ungari suvalises võimlas
                        nii et oegm õnnelikud, et mäng kell 9 ei hakka
                        kogu mu noorus möödub foorumis

Kommentaar

Algselt postitas hacker12 Vaata postitust
                          ma ei viitsi siin pikalt jahuda. ütlen lihtsalt oma arvamuse.
                          kell 11 on EM-i ajal väga bro

kunagi (ca 4-5a tagasi) korvpallis mängisid Eesti ja Ungari koondised kell 9 miskises Ungari suvalises võimlas
                          nii et oegm õnnelikud, et mäng kell 9 ei hakka
                          Sellise klubi esindajana kelle mängul käib 10 inimest ütleks mina ka, et on bro
                          Kuigi ka see oleks vale, sest nii jääbki asi kümne peale...
                          www.jkkalju.ee
                          www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

tarkpead jäävad eluaeg ütlema et eesti jalka on pask, selle vastu ei saa Isegi, kui me EM-ile pääseks, leiaksid "tarkpead, et kobin või hakatakse otsima meie vastaste vigastusi jnejne
                            no täpselt
                            www.jkkalju.ee
                            www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Soccernet võiks teha küsitluse Mis kell võiks meistriliigamängud toimuda:

11.00

14.00

17.00 ja hiljem
                              www.jkkalju.ee
                              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

niipalju, et Portugalis ja Hispaanias peetakse kell 11-12 mänge ainult esiliigas. Portugalis on pühapäeviti esimene kohtumine 11.15 ja Hispaanias samuti pühapäeviti kell 12.00

kõrgliiga mängud peetakse ikka normajal
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X