320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Publiku juurdekasv Eestikatel

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Straight Vaata postitust
    Mängime siin kolmandat liigat ning eelmise aasta keskmine publikuarv oli 50. Alevis meil natuke üle 1000 elaniku. Sel aastal ka üle 50 peaga mänge olnud. Mängudeks teeme kavad, vaheajal on võistlused pealtvaatajatele, lipp lehvib mastis ja mängujärgselt täname kodupublikut. Kava peal on ka järgmise mängu aeg. Lisaks on kavad nummerdatud ja koostöös jalkaliiduga loosime igal mängul välja neli piletit naistekoondise valikmängule. Reklaamime ka kuulutuste ning blogi kaudu. Eelmisel aastal olid ka kohalikud tantsurühmad kaasatud, et vaheajal silmailu pakkuda.
    Viimase paari nädala suuremad uudised aga tulevad Koerust, kus on suudetud kahel viimasel mängul meelitada vastavalt 165 ja 125 inimest kohale ja seda ainult protokolli järgi, ilmselt oli neid rohkemgi. Nemadki kolmandas liigas. Edu valemit ei eta kahjuks.
    Meil muidugi mingit piletihinda pole ja ka ranget alkoholipoliitikat pole ajama hakatud.
    Ma ei tea kas läks teemasse, kuid igaljuhul võimalik on publikut meelitada küll. Kui igal pool iga 20. inimene vutti vaatama tuleb, siis peaks numbrid olema päris korralikud.
    Igaljuhul edu teema arendamisel.
    selline tekst tuleks saata igale meistriliiga klubile. paras motlemisaine oleks neile kindlasti.
    Catalunya is not Spain!

    Kommentaar


      Algselt postitas jkj Vaata postitust
      riietusruumi ei ole viljandis
      pmt on ju suuremad tööd tehtud , ja staadionilt 20 m kaugusel asuvad uued tulevased riitusruumid. tööde valmimistähtaeg on oktoober 2010. see eriti ei päästa midagi , aga tuleva aasta võiks küll viljandis koondise/noortekoondiste/naiste mänge pidada.

      Kommentaar


        Lugesin ka ja pidin lausa konto tegema, et oma mõtteid avaldada

        1 näide, mida võiks teha on näiteks koolidesse tasuta piletite jagamine... Koolis on kindlasti poisse, noormehi, kellele jalgpall meeldib. Näiteks Tartus Pere Leib(võrkpall) jagas tasuta pileteid koolis kehalise kasvatuse õpetajatele ning nemad omakorda jagasid neile, kellel huvi oli ala vastu või lihtsalt neile, kes tahtsid minna. Mina sain sealt 2 korda tasuta piletid. Mingi 5-6 läksime sõpradega. Piletid jagati just mänguga Selveri vastu ja meie võrkpalli vaatamas käimine algas tänu neile piletitele

        Lisaks ei saa ma aru, miks ei kasuta klubid ära Internetis reklaamimis võimalusi, Fb ja Orkut, rate kõikides nendes saaks teha endale tasuta reklaami. Kui endal ainult tahtmist on. Selleks ei pea ju kellegi tööle võtma, võtate kasvõi kellegi fännklubist, kelle kirjaoskus enam-vähem OK on.

        Lisaks saaks Tartus kasvõi plakatid üles panna, Tartus käiks kindlasti rohkem rahvast jalgpalli vaatamas, kui vaid teataks millal/kus mängud on.

        OK, lisaks saab Internetis teha veel infolistite, näiteks Tartu Rockil on selline, mis saadab Su meili peale infot mängude jms kohta.

        Publiku ala juurde meelitamiseks ei pea alati tegema tohutuid pingutusi ja raha raiskamist. Alustuseks piisaks, kui oleks klubidel/EJL endal piisavalt tahet Eesti jalgpalli vaatamas käimist propageerida.

        Kommentaar


          Minuarvates pole suurim mure piletid. Pigem statale jõudmine ehk ühistrantsport. Rongid vms võiks ka statadeni viia. VB mingid bussid viivadki, kuid ma ei jaga vb lihtsalt matsu välja.
          "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

          Kommentaar


            Algselt postitas football2u Vaata postitust
            Minuarvates pole suurim mure piletid. Pigem statale jõudmine ehk ühistrantsport. Rongid vms võiks ka statadeni viia. VB mingid bussid viivadki, kuid ma ei jaga vb lihtsalt matsu välja.
            Ole nüüd - Tallinnas pole ju mingi probleem staadioniteni jõuda, kuid ikkagi rahvast pole. Ja ega teisteski linnades staadionid kuhugi pärapõrgusse ehitatud pole, kuhu peaks kilomeetrite viisi jala käima.
            BVB - Vaprus

            Kommentaar


              Algselt postitas football2u Vaata postitust
              Minuarvates pole suurim mure piletid. Pigem statale jõudmine ehk ühistrantsport. Rongid vms võiks ka statadeni viia. VB mingid bussid viivadki, kuid ma ei jaga vb lihtsalt matsu välja.
              No, kes Tartus Tammeka staadioni üles ei leia, siis... Tallinnas võib-olla veel, aga ei usu seda. Ei ole need staadionid, kus klubid mängivad, ju linnast kaugele ehitatud...

              Ehk tõesti ei pea isegi tasuta pileteid jagama, vaid lihtsalt rohkem tevitus tööd teha... Tartus võib näiteks korvpalli ja võrkpalli tuua. Olen küllalt raadiotes kuulnud, kuidas reklaamitakse rocki mänge või pere leiva mänge.

              Kindel on see, et suurem publiku hulk annab mängule väga palju juurde ning ma ei saa aru, miks EJK ei taha kasvõi Meistriliiga jaoks... Kindlasti annaks suurem publiku hulk ka mängijatele kasvõi natukenegi põhjust pingutada. Kui kohal käib suurem hulk rahvast, tuntakse sind rohkem linna peal ära ning ega siis ei taha palli platsil küll lolliks jääda...

              Kommentaar


                Algselt postitas Stok
                Ei usu mina ka, et asi ühistranspordi taha jääb. Pigem on Tammeka staadioni parkla väike, aga see selleks. Ise olen jalgrattaga ka käinud vahel, aga ka jalgsi (elan teisel pool jõge).
                Selles mõttes pole muidugi midagi vaielda, sest ükski buss sinna kõrvale muidugi ei sõida. Kuidas see publikunumbrile mõjub, on hoopis teine küsimus.

                Parklat pole seal samuti ollagi, kuid enam-vähem annab tänava äärde siiski parkida.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

                Kommentaar


                  Küllap see transport jääb siis kehvaks kui sa tahad staadionile tulla aga elad keskusest väljas. Tallinnas ühistranspordiga staadionile jõudmine pole probleem , aga kui sa tuled juba tallinnast väljas poolt siis ma küll kahtlen kas sa alati koju tagasi saad. Aga see on eesti koondise mängul probleemiks mis me ML loodame

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Martin Vaata postitust
                    Parklat pole seal samuti ollagi, kuid enam-vähem annab tänava äärde siiski parkida.
                    kui 300 inimest kohal, siis ju tänavad juba ju autosid suht täis seal.

                    Kommentaar


                      Tere tulemast!!! http://www.youtube.com/watch?v=1aChT6Vo6Ho
                      www.emmaste.com

                      Kommentaar


                        Millises liigas mängib Eesti kõige populaarsem jalgpallimeeskond? Pole võimatu, et tegemist on IV klubiga Navi Vutiselts, kus viimast kohtumist käis vaatamas pea 500 inimest.

                        neljas liiga jah

                        Kommentaar


                          kui sellest kah liit ja klubid ei õpi, et II liiga klubide omavaheline mäng sai tänu reklaamile peaaegu 800 pealtvaatajat, siis olete lihtsalt jobud.

                          Kommentaar


                            Kummale mängule tuleb rohkem vaatajaid: kas mäng mis on tasuline, aga jagatakse hulgaliselt tasuta pileteid kõigile soovijatele või niisama tasuta mäng

                            Kommentaar


                              täna kella 14sed mängud:

                              Pealtvaatajaid: 50
                              Pealtvaatajaid: 39
                              Pealtvaatajaid: 94
                              Pealtvaatajaid: 50



                              allikas: http://jalgpall-ee.sn13.zone.eu/news...s&news_id=1865

                              Kommentaar


                                ülimasendav, ei muutu paraku siin sittagi lähiaastatel, kui mingeid kardinaalseid muudatusi ei tehta.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X