Algselt postitas lorenzo
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Publiku juurdekasv Eestikatel
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustkuna paistab et eestlasele meeldib nädalavahetusel pigem grillida ja maad harida ning muru niita, siis äkki oleks vähemalt suvisel ajal mõtekas pidada voorud nädala sees? staadionid tuleks muidugi kõik varustada vajaliku valgustusega.
Kommentaar
-
Flora - Levadia keskmine publik alates 2004.
Männiku kunst. - 150
Maarjamäe kunst. - 245 (2010 a.)
Sportland Arena / A. Le Coq MiniArena - 262
A. Le Coq Arena - 479
Kadrioru staadion - 496
Kadriorg (Ei narkotsile) - 2010
Numbrid näitavad täpselt, et
1. Jalkaliit peab vältima kalendri koostamisel võimalust, et (vähemalt võimalikke publikumänge) mängitaks vales kohas ja valel ajal.
2. Klubid peaksid püüdma sinnapoole, et mäng (vähemalt mängud, kus on oodata intriigi) oleks sündmus ja pakkuma publikule midagi rohkemat kui ainult jalgpall.
3. Seda küll eelpool toodud numbritest otseselt välja ei loe aga klubid ja Jalkaliit peavad igati toetama ja arvestama klubide fännigruppide huvidega, mitte kostitama neid ülepingutatud turvareeglitega, sest see seltskond on valmis ka väheatraktiivsematel mängudel muidu hõredaks jäävaid tribüüne veidikenegi täitma, rääkimata õhkkonna loomisest.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustTänase mängu põhjal ma neil ML-is kohta ei näe ,kuigi Legion mängiti üle ja seda just rünnakul ja poolkaitses. Aga eks näis hooaeg on alles väga noor. Mõned kutid on Puumas üsna teravad ja oleksid kindlasti mõne ML-i klubi jaoks väärtuslik kaup.
sinu arust kuressaare paide ajax viljandi on paremad???
naljakas!!! puuma ei saa konkureerida levadiaga kaljuga ja floraga aga teised on üpriski kehvad!!!
Kommentaar
-
puuma peab kõige pealt järgmises voorus Kohtla-Järvest jagu saama. Seni on Puuma saanud kaks võitu, kus kohtunik on jaganud kergeid kollaseid kaarte. Vastane on seetõttu jäänud 10kesi ja pärast seda on Puuma mängu võitnud, 12st väravast 9 on löödud 11 v 10 mängides. Eks näeb, mis siis saab, kui kohtunik neile appi ei tule. Kui mängijate individuaalsest tasemest rääkida, siis paljude jaoks on rong juba läinud. Mõni üksik võiks Paides pingi peal istuda. Ajaxis, Kuressaares või Viljandis sel aastal põhis olla, pole mingi kunst.
Kommentaar
-
Algselt postitas Spartak:D Vaata postitusttore lugeda seda!
sinu arust kuressaare paide ajax viljandi on paremad???
naljakas!!! puuma ei saa konkureerida levadiaga kaljuga ja floraga aga teised on üpriski kehvad!!!
Aga jah minu arvamus on praegu selline ,et Meistriliiga klubidele te vastu ei saa. Mängige kõigepealt Esiliigas üks ring läbi ja vaatame siis ,mis olukorras te olete .
Pealegi ma siin ei kritiseeri Puumat vaid vastupidi on mul hea meel ,et Esiliigas on nüüd üks uus ja omanäoline klubi ,kellel on karismaatiline treener ning tahaks loota ,et ka kõrged eesmärgid. Loodan ,et see ei ole mingi ühe hooaja projekt .FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustTeisipäev kell 16:45 on muidugi geniaalne kellaeg mängudeks.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Mnjah, kui ma siin millalgi olin kindel, et hooaeg peab algama märtsis, siis hooaja 3 esimest vooru on minu arvamust muutnud. Ei ole mõtet mängida jääväljakutel. Ei ole hea ei mängijatel ega publikul. Mänguilu on lihtsalt ümmargune -100. Ja üks hullemaid asju muidugi see, et enamus mängud toimuvad Sportland Arenal, st kodumäng-võõrsilmäng punkt ei mängi mingisugust rolli.
Olen nüüdsest veendunud, et hooaeg PEAB algama aprilli algul. Märtsis võiks teha mingi a la "hooaja alguse karikaturniiri" seal Sportland Arenal või veel parem, kusagil sisehallis. Aga sellest ma siin olen juba varem pajatanud.
Kommentaar
-
Keskmine publik enne 22. märtsit.
2011 - 142
2010 - 180 (märts 2010 - 163)
2009 - 149 (märts 2009 - 149)
2008 - 152 (märts 2008 - 167)
2007 - 137 (märts 2007 - 153)
2006 - 101 (märts 2006 - 93)
2005 - 116 (märts 2005 - 116)
2004 - 220 (märts 2004 - 288)
Kui on vaja läbi ussi emmi märtsis mängida, siis see ei pea mitte olema Eesti Meistriliiga, Sportlandi pendelteatejooksuta Spordipäevi ja tagurpidi tribüünidega absurdi võiks mängida näiteks mingi Liigakarika nimel.
Kellele seda Meistriliigat märtsis keerutatakse, kas publikule või lihtsalt treeningu mõttes?
Teisipäevane kohe-töölt-tulles-jooksuga-statale lööb igatahes publikunumbrid veel alla...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar