Mängu on võimalik jälgida ka internetist, seega ka Lorenzo saab osa meie jalgpallist.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti karikas 2009/2010
Collapse
X
-
minu teada peaks tema flanellpluusimees olema. vähemalt PraS nii räägibAlgselt postitas budulojus Vaata postitusturmar kuidas sind homme ära tunda?kas habeme ja pikkade rasvaste juuste ja lambanahast vesti järgi?
Kommentaar
-
Tegelt ei ole PraS mingi arvaja, kuna ka flanelli osas pani mööda. Polnud see midagi flanellpluus.Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustminu teada peaks tema flanellpluusimees olema. vähemalt PraS nii räägib
Kommentaar
-
Ühesõnaga polnudki riideid?Algselt postitas urmar Vaata postitustTegelt ei ole PraS mingi arvaja, kuna ka flanelli osas pani mööda. Polnud see midagi flanellpluus.
Kommentaar
-
Mingi pluus ikka oli, ega ta nii mööda ka ei pannud.Algselt postitas gamer Vaata postitustÜhesõnaga polnudki riideid?
Kommentaar
-
äkki oskad linki ka panna, oleks tunduvalt lihtsam. tänud igatahes meelespidamise eest!Algselt postitas urmar Vaata postitustMängu on võimalik jälgida ka internetist, seega ka Lorenzo saab osa meie jalgpallist.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Kuule mees, ole ikka eluga rohkem kursis. Külasta EJLi lehte ja siis leiad ka aadressid.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustäkki oskad linki ka panna, oleks tunduvalt lihtsam. tänud igatahes meelespidamise eest!
Kommentaar
-
Tegemist oli Ville Järvenpää'ga, kes vilistas 2004 sügisel kaks esiliiga kohtumist. Minu teada elas ta töö tõttu sellel ajal Tallinnas ja selle tõttu ta nendele mängudele määratigi. Eelmine aasta vilistas ta Soomes karikafinaali.Algselt postitas sosku Vaata postitustAastaid u. 6-7 tagasi puhus esiliigas vilet üks soomlane. Nime kahjuks ei mäleta. Aga see ongi jäänud väga erandlikuks juhtumiks.
Eelmisel kümnendil on siin käinud nii soomlased(Vourela), rootslased(Ingvarsson), taanlased(Larsen) ja loomulikult ka lätlased(Lajuks, Adjutovs).
Kommentaar
-
Kotter, Vinogradov, Rõ˛ov, Saar.Algselt postitas rallikas Vaata postitustNonii. Homme on siis Karikafinaal. Mind huvitab, kes kohtunikud on, kuna Liidu kodukal ei ole veel neid üles pandud. Urmar, kas on oodata välismaalt kedagi või on meie omad poisid?
Kommentaar
-
Lugege ja imestage ,kuidas suur Meistriliiga tegevjuht Skiperski ( kes olevat välismaal kõvasti jalgpalliarendajaks õppinud ) tegutseb enne tänast karikafinaali. See mees on täielik 0 minu silmis nüüd ja igavesti.
Ühesõnaga meid Flora fänne oma suure lipuga täna ikkagi Kadrioru staadionile ei lubata. Sellise teate edastas mulle just Ljuba. Ja põhjenduseks ,et lipu vars on eluohtlik-. Ma olen ausalt öeldes täiesti shokeeritud sellisest otsusest . Mida see mees üldse mõtleb . Krt . terves maailmas kasutatakse suuri lehvivaid lippe inimestest täistuubitud tribüünidel ja meil kus on kolm inimest kümnes reas ja needki veel abitribüünil ja meie oleme nii ohtlikud üksteisele ,et kohe jube hakkab.
Me südamest tegijme selle lipu ja kõik olid õnnelikud kui ta kätte saime ja üks mingi mutrike näitab oma võimu.
Ma ütlen ausalt ,et mul kadus isu täna üldse sellele mängule tulla ja ma tõsiselt mõtlen kas ma üldse tulen . Fakk kuradi molkus selline sa raibe rikud inimestel pikaks ajaks tuju kradi persevest ,mõttetu kelgunöör oled sa seal EJL-is. 'FCF Forever
Kommentaar
-
Siinkohal on sobilik meenutada kahe EJL'i töötaja arvamust:Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustLugege ja imestage ,kuidas suur Meistriliiga tegevjuht Skiperski ( kes olevat välismaal kõvasti jalgpalliarendajaks õppinud ) tegutseb enne tänast karikafinaali. See mees on täielik 0 minu silmis nüüd ja igavesti.
Ühesõnaga meid Flora fänne oma suure lipuga täna ikkagi Kadrioru staadionile ei lubata. Sellise teate edastas mulle just Ljuba. Ja põhjenduseks ,et lipu vars on eluohtlik-. Ma olen ausalt öeldes täiesti shokeeritud sellisest otsusest . Mida see mees üldse mõtleb . Krt . terves maailmas kasutatakse suuri lehvivaid lippe inimestest täistuubitud tribüünidel ja meil kus on kolm inimest kümnes reas ja needki veel abitribüünil ja meie oleme nii ohtlikud üksteisele ,et kohe jube hakkab.
Me südamest tegijme selle lipu ja kõik olid õnnelikud kui ta kätte saime ja üks mingi mutrike näitab oma võimu.
Ma ütlen ausalt ,et mul kadus isu täna üldse sellele mängule tulla ja ma tõsiselt mõtlen kas ma üldse tulen . Fakk kuradi molkus selline sa raibe rikud inimestel pikaks ajaks tuju kradi persevest ,mõttetu kelgunöör oled sa seal EJL-is. '
Happeli sõnul tuleb inimestes tekitada tunne, nagu nad oleksid staadionile oodatud.
Skiperski lisab, et koondise toetamisest on saanud auasi, kuna väikeriigis läheb rahvusmeeskond korda peaaegu kõigile vutisõpradele, meistriliiga fännamine jääb aga üksikute hullude pärusmaaks.tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
jah, paarkümmand on ju veel kaugelt rohkem kui "üksik" aga küll selle eesmärgi nimel veel töötatakse!Algselt postitas gianluca Vaata postitustmeistriliiga fännamine jääb aga üksikute hullude pärusmaaks.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar