Mina ka Neemelot maha tegema ei hakkaks. Mängis ilusti oma koha välja. Okei, ei löönud ära, ikka juhtub. Eesti meistrikas kindlasti väga hea mängumees. Soomes tõestas ennast piisavalt ja TVMK eest löödud väravad räägivad ka enda eest. Päris naljamehega tegu pole.

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

galatasaray-fc Levadia

Collapse

X
- 

Nagu aru sain, siis suur osa kohalviibinud Türgi fännidest on pärit Stockholmist.Algselt postitas kesa Vaata postitustPilt

See oli küll mingi jubeimelik hundiratas, sai isegi naerdud selle üleAlgselt postitas Shermann Vaata postitust3)Eino Puri värava tähistamine   
 Kommentaar
- 

Ta alles algajaAlgselt postitas Saarlane Vaata postitust
 See oli küll mingi jubeimelik hundiratas, sai isegi naerdud selle üle   
 Kommentaar
- 

sel juhul akki keegi teadjam oskab seletada mismoodi need asjad sisse tuuakse labi turvakontrolli?Algselt postitas ballack Vaata postitustEi ole lubatud.Catalunya is not Spain!
 Kommentaar
- 

Ten points !!Algselt postitas billy t Vaata postitustEi meie teie sihvkasid puutund!

No Puri on küll põhikooli võimlemistundidest kõrvale hiilinud, mis puutub vähemasti sisehooaega.
 Kommentaar
- 

Mina näen ka Neemelos ees rohkem tulu kui Voskoboinikovis, kes on ikka täiesti äpu. Realiseerimisprobleemid on muidugi mõlemal.Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustpole Vosko veel millegagi tõestanud, et ta Nempsikust parem oleks -- värava ees ühtviisi hädised (kuigi Neemelo on oma klubides tunduvalt resultatiivsem olnud), aga target man'ina on Neemelo minu silmis tõhusam."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
 Kommentaar
- 

Oh issand. Ma siiani mõtlesin, et nii vanad inimesed oskavad ikka rohkem kui kümne piires arvutada.Algselt postitas Alarikh Vaata postitustLihtsalt keegi ei pea teie Kanatiibu jalgpallifännideks, ja seda, mis jäi 5. Sektorist järgi, on isegi vähem kui 10 inimest.
 Kommentaar
- 

Olgem ausad,et Neemelo pole eriti kõrge ratiog vana, kuid Levadia sai Neemelo värvates uue käigu. Neil on nüüd ründaja kes suudab pallid maha võtta ja pressi all olles kaitsjatele puhkust anda. Ta pole ju kunagi olnd eriline realiseerija, kuid omas elemendis on ta tõesti eeti tippudest. Mina näeks ka meelsamini koonidses Tarmot kui Voskot. Samas mõlemad on pehmekesed ja ei julge eriti väljakutseid vastu võtta.
 Kommentaar
Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar