Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kas pooldate lahja alkoholi tarbimist tribüünil?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ah tehkem parem 3-4 kuuline katseaeg õllejoomise staadionil lubamine, kui joojad suudavad kultuurselt õlut libistada, siis lubada igaveseks kuni ..... Mina käin mänge ja sporti niivõiteisiti kainelt vaatamas ja lõbus on ka.
    Last edited by Matis; 11.05.10, 21:06. Põhjus: Üks sõna oli puudu ja väheke veel arvamust
    Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas Gairi
      Tundub, et te lähete jalkat vaatama õlle mitte jalka pärast. Tundub, et üpriski õiged fännid, kes on jalkafännid ainult purjus olekus. Tundub päris õige... õiged fännid ikka!
      Tundub, et sa oled idioot.

Kommentaar

Algselt postitas Gairi
        Tundub, et te lähete jalkat vaatama õlle mitte jalka pärast. Tundub, et üpriski õiged fännid, kes on jalkafännid ainult purjus olekus. Tundub päris õige... õiged fännid ikka!
        Kui sa siiani pole aru saanud, millest jutt käib, siis loe veelkord. Keegi pole mitte midagi sellist öelnud, millele sa siin vihjata üritad. Ja kui sa paarist õllest purju jääd, siis on see juba sinu personaalne probleem.

Sama mõõdupuuga võiks siis juba öelda, et milleks üldse toitlustust nõutakse mängude ajal. Sööge kõhud kodus täis ega te staadionile sööma ei lähe. Kah fännid.
        "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Äärmuslikest olukordadest pole üldse otstarbekas näiteid tuua...

a'la "juua saab baarisgi" ja "tõeline fänn ei joo õlut" ei kõlba nagu eriti arutluse alla või mis?

Üldiselt, mingit mõistlikku põhjust mina ei suuda leida, et miks keelata tribüünil õlle joomine.

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
            Kui sa siiani pole aru saanud, millest jutt käib, siis loe veelkord. Keegi pole mitte midagi sellist öelnud, millele sa siin vihjata üritad. Ja kui sa paarist õllest purju jääd, siis on see juba sinu personaalne probleem.

Sama mõõdupuuga võiks siis juba öelda, et milleks üldse toitlustust nõutakse mängude ajal. Sööge kõhud kodus täis ega te staadionile sööma ei lähe. Kah fännid.

Kle mees. Söögil ja alkol on vahe sees.
            Lahja alko müük staadionil oleks muidugi normaalne, kuid see eeldaks ka rohkem turvadelt ja ehk ajapikku ka meie kultuur staadionis joomisel läbi selle areneb.

Samas selliseid jobisi kes läbustavad on nagunii statal. Olenmata kas müüakse õlut või mitte.

Minu jaoks pigem õlu kui suits. Ennast võite tappa ikka omas nurgas ainult!

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
              Samas selliseid jobisi kes läbustavad on nagunii statal. Olenmata kas müüakse õlut või mitte.

Minu jaoks pigem õlu kui suits. Ennast võite tappa ikka omas nurgas ainult!
              Just! Kes end täis kaanida tahab, teeb seda nagunii, olenemata staadionil valitsevast keelust või selle mitte olemisest. Sisuliselt ei muutuks ju selles vallas midagi.

Ja suitsu kohta ma olen oma arvamuse öelnud. Ma ise suitsetan, jah, aga ma täitsa mõistan inimesi, kes ei talu suitsuhaisu ja suudan selle vähese ka ilma suitsuta mööda saata. Muidugi suudaks ma ka ilma õlleta mängu ära vaadata, pole probleemi, aga ma ei näe mitte mingit tõsiseltvõetavat põhjust, miks ei tohiks staadionil jalgpallimängu nautides ka õlut juua.
              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Lugesin hiljuti üht huvitavat artiklit inglise vutikultuuri kohta, kus väideti, et tänapäeval nii harjumuspärane pubikultuur, kuhu lahutamatu osana kuulub laiekraantelekas kohustuslike jalgpalliülekannetega ja mida inglased kõikjale edukalt importinud on, sai tõuke just sellest, et inglise staadionitel keelati õlle tarbimine tribüünidel ning sunniti publik toolidele istuma.
                Fännid reageerisid sellele pubidesse kolimisega, kus avastati, et pubis seltskonnaga teleka ees, õlut rüübates, on tunduvalt vingem õhkkond vutile kaasa elada kui staadionil politsei valvsa silma all istuma surutult ja mängu vaheajal õllejärjekorrast kiirustades õlut sisse kulistades enda tuju rikkudes.
                Inglismaa on aga suur ja lai, vuti tase on üks tugevamaid, vutihulle jätkub nii statale kui pubidesse, nii, et katki pole neil midagi.

Meil, kus riik on inimestest niigi pooltühjaks jooknud, võiks aga talitada just vastupidi, suhtuda õlletarbimisse liberaalselt, et neid väheseidki vutihuvilisi, kes meil on, pubidest, kodudest staadionile meelitada.

Õlu kui meeleolu tõstja ja jalgpall kuuluvad kokku, pole vaja pead liiva sisse peita ja ajada mingit vastupidist jura, me ei ela enam "raudse eesriide" taga, oleme ringi reisinud, meil on internet, televisioon, ajakirjandus, me oskame võrrelda end teistega ja saame väga hästi aru kui meid ülekohtuselt koheldakse, näidatakse meid hullematena ja suhtutakse meisse, liialdatud piiranguid kehtestades, halvemini kui väärt oleme.

Kommentaar

Kui nüüd kesa mõttekäiku edasi arendada, siis igal inimesel on oma huvid. Staadioni ühte nurka võiks koguda mänguautomaadid, kus raha kõlin ei vaibu sekundikski. Teise nurka võik meelitada paar tibi strippi tegema, et meestel igavaks ei läheks. Staadioni kolmandasse nurka võiks teha karaokenurga. Nii on võimalik ka soome pensionäre mängule meelitada. Ja viimases vabas nurgas võiks olla tollivabatsoon, kus need samad soome pensionärid saavad maksuvabalt kärakat kaasa osta. Nii on staadion liberaalse elustiili musternäidiseks ja melu käib igas nurgas. Ainult nii jõuame vaba ühiskonnani, millest unistades pea kakskümmend aastat tagasi öö läbi lauldi ja unistati.

Kommentaar

Tohmanid, aru ma ei saa sellest alkoholi & spordi käsikäes kõndimisest. Tra, saage juba aru need kaks asja ei käi kokku, olgu esimene kui lahja tahes. Alksi võite kodus ka lahjendada, selleks ei pea minema tribüünile mõnele ''noorele'' eeskujuks. Seda enam, et teada on, et eestlane ei oska juua*.

* = vähemalt suurem osa mitte
                    Aeg-ajalt peksab vahelduvvoolu genekasse.

Kommentaar

Algselt postitas eddie Vaata postitust
                      Tohmanid, aru ma ei saa sellest alkoholi & spordi käsikäes kõndimisest. Tra, saage juba aru need kaks asja ei käi kokku, olgu esimene kui lahja tahes. Alksi võite kodus ka lahjendada, selleks ei pea minema tribüünile mõnele ''noorele'' eeskujuks. Seda enam, et teada on, et eestlane ei oska juua*.
                      Ja korvpalli pealtvaatajad siis ei ole eeskujuks? Ja oskavad juua?

Kommentaar

Kuressaare staadionil on õlle tarbimine lubatud v.a. klaastaaras-seda turvad jälgivad. Autokauplus müüb staadionil mängu ajal mitut marki kesvamärjukest.

Kommentaar

Algselt postitas raz Vaata postitust
                          Ja korvpalli pealtvaatajad siis ei ole eeskujuks? Ja oskavad juua?
                          Jutt ei käinud praegu korvpallist, aga kui jutt juba korvpallile läks, siis... Ei oska need korvpallifännidki juua. Gigantide duellis S.S-s läksid fännide kommentaarid & komplimendid kole liiale väljakumängijate suhtes & süüdlaseks ei pea ma mitte jultunud iseloomu, vaid just kesvakest kurjumärjukest.
                          Aeg-ajalt peksab vahelduvvoolu genekasse.

Kommentaar

Jutt ei käinud praegu korvpallist, aga kui jutt juba korvpallile läks, siis... Ei oska need korvpallifännidki juua. Gigantide duellis S.S-s läksid fännide kommentaarid & komplimendid kole liiale väljakumängijate suhtes & süüdlaseks ei pea ma mitte jultunud iseloomu, vaid just kesvakest kurjumärjukest.
                            Sa ei saanud küsimusest aru. Miks korvpalli pealtvaatajad tohivad õlut tribüünidel tarbida aga jalgpalli pealtvaatajad mitte? Mul endal on tegelt suht savi kuna mänge vaatamas ei käi.

Tundub, et pooled fännid on lihtsalt mingid s*takotid. "Ma ei taha, et inimesed joovad õlut sest keegi võib õlle ümber ajada ja ma võin sellega pihta saada." "Ma ei taha, et inimesed joovad õlut sest fännid hakkavad siis mängijatele koledaid kommentaare karjuma." Nagu väiksed tüdrukud.

Kommentaar

Räägi enda eest, kloun. See, et sina juua ei oska, ei tähenda, et normaalsed inimesed seda teha ei tohi.

PHP kood:
                              Jutt ei käinud praegu korvpallistaga kui jutt juba korvpallile läkssiis... Ei oska need korvpallifännidki juua
                              Fakt on see, et kossus on õlu tribüünidel lubatud ja mingeid suuremaid probleeme pole see tekitanud. Lõppenud hooajast meenub ainult Rakvere saapamehe keiss ja pole teada kas temagi puhul alko roli mängis. Rohkem jamasid ma viimasest hooajast ei mäleta.
                              Tegelikult on see hala, et juuakse end täis jne absurdne juba seetõttu, et me räägime asjast, mida külastab mõnisada inimest. Õllesummeril kaanib õlli kümned tuhanded; on see mingeid tohutuid jamasid kaasa toonud?

Kommentaar

Väheusutav jutt sul, isegi suured spordimehed ise käivad vahel alkoholiga kenasti läbi, rääkimata siis kaasaelajatest. Need, kes juua ei oska, need on haiglas ravil.
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X