Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sa ootad soccerneti foorumis EJLi poolset kommentaari? Edu sellega!
    Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel

Kommentaar

Algselt postitas ZanniN Vaata postitust

Miks mitte? Ennegi on Uiboleht siin kommentaare jaganud.
      Edu ka sulle.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas ZanniN Vaata postitust
        Ta ju kõigest andis teada, et selline situatsioon leidis aset. Minu arvates on tore, et keegi sellele tähelepanu juhtis. Pealegi siin foorumis käib palju selliseid inimesi, kes on tööalaselt tihedalt jalgpalliga seotud ning Reinu kommentaar aitab ehk juhtunud olukorrale vastuse leida

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          eelmisel nvl Lev- Kalju mängul toimunus vaheajal EJLi loos kus võib võita reisi koos koondisega L-Ameerikasse või siis kvaliteetmaasturi Dacia.
          Ühel loosikastist välja tõmmatud sedelil polnud kirjas e-maili aadressi ja kahjuks see kupong ei läinud arvesse. Tahaksin nüüd küsida, et mida perset on? Kas e-maili olemasolu on üks tingimustest? ML mänge käib vaatamas kindlasti ka vanemaid inimesi kes ei tea internetist midagi ja veel vähem e-mailidest.
          Ootaksin EJLi poolset kommentaari.
          Lillekülas valiti minu mälu järgi siis uus, kui ainult nimi oli ehk siis meili asemel oleks võinud nt telefoninumbri anda (kirjutan ka ise tavaliselt telefoninumbri sinna, kuna lipikule ei mahu mail ära). Mingi võimalus peaks ju olema, kuidas inimene ülesse leida.
          tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Algselt postitas dobermann Vaata postitust
            Järgnev voor on juba homme ja EJL pole suutnud siiani eelvaateid, mis on siiani olnud ilus selle aasta traditsioon, valmis treida ega üles riputada!? Rääkimata sellest, et eelmise vooru sümboolne koosseis oleks välja toodud. Kurb on see, et alustatakse millegi positiivsega, aga kahjuks puudub järjepidevus ja lõpuks jääb üldse soiku...
            kahjuks pole midagi paremaks läinud...

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
              eelmisel nvl Lev- Kalju mängul toimunus vaheajal EJLi loos kus võib võita reisi koos koondisega L-Ameerikasse või siis kvaliteetmaasturi Dacia.
              Ühel loosikastist välja tõmmatud sedelil polnud kirjas e-maili aadressi ja kahjuks see kupong ei läinud arvesse. Tahaksin nüüd küsida, et mida perset on? Kas e-maili olemasolu on üks tingimustest? ML mänge käib vaatamas kindlasti ka vanemaid inimesi kes ei tea internetist midagi ja veel vähem e-mailidest.
              Loosimisreeglid on siin: http://www.jalgpall.ee/loosikampaania.php
              Siin on ühe tingimusena kirjas, et "Loosimises osalevad kupongid, millel on täidetud kõik lahtrid."

Kommentaar

Algselt postitas dobermann Vaata postitust
                kahjuks pole midagi paremaks läinud...
                Minu arvates on olukord endine ja normaalne. Eelvaated ilmuvad reedel umbes ühe-kahe vahel. Kel just kiire on, see leiab meeskondade öeldud arvamusi varemgi. Oleks vaid lugejaid.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                  Minu arvates on olukord endine ja normaalne. Eelvaated ilmuvad reedel umbes ühe-kahe vahel. Kel just kiire on, see leiab meeskondade öeldud arvamusi varemgi. Oleks vaid lugejaid.
                  minu arvates on see hilja, sest enamus inimesi tahab ikkagi nädalavahetust ette planeerida ja reedel kella 14ks võivad plaanid juba tehtud olla ja pärast muutma ei hakata! need, kes nagunii pidevalt ML mänge külastavad, need leiavad ka mujalt ise info üles

Normaalne oleks hiljemalt eelmise päeva hommikul, siis tuleb ka Soccernetti ja muudesse portaalidesse uudised varem ja saab ka sugulastele, sõpradele, tuttavatele linke edastada ja neid mängudele kutsuda! See on ju praktiliselt tasuta reklaam!

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                    Oleks vaid lugejaid.
                    Täpselt. Soccerneti kogemus ütleb, et eelvaadetel on lugejaid enam-vähem hulgal ainult mängueelse päeva õhtul ja mängupäeva hommikul. Kindlasti on ka teatud sihtgrupp, kes sooviks neid varem lugeda, aga samade artiklite mitu päeva nähtaval kohal hoidmine ei ole jällegi üldisele loetavusele hea. Kuigi võib-olla EJL-i leht kannataks selle ära, sest seal uudised nii tihti ei vaheldu.

Kommentaar

samas saab ju alati portaali avalehele mingi püsiva osa eraldada meistriliigale
                      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas asdf Vaata postitust
                        Loosimisreeglid on siin: http://www.jalgpall.ee/loosikampaania.php
                        Siin on ühe tingimusena kirjas, et "Loosimises osalevad kupongid, millel on täidetud kõik lahtrid."

Tänud vastuse eest.
                        Aga kas see e maili küsimine on ikka hea mõte? Telefoninumbrist peaks piisama. Sel lihtsal põhjusel millest kirjutasin ka oma esimeses postituses.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Bläää, ma tahaks Levadia-Transi mängu netist vaadata aga pilt on sinine aga hääl on, ainuke positiivne on see, et Järvela pakub häid kommentaare ja seletab hästi lahti, kus ja mis toimub

Kommentaar

Algselt postitas Juanito Vaata postitust
                            Bläää, ma tahaks Levadia-Transi mängu netist vaadata aga pilt on sinine aga hääl on, ainuke positiivne on see, et Järvela pakub häid kommentaare ja seletab hästi lahti, kus ja mis toimub
                            Duubeldan.

Kommentaar

Algselt postitas Juanito Vaata postitust
                              ma ei tahaks, sest täitsa perses, kui halb on kuulata seda seda venekeelset möla
                              i don t like u u don t like me

Kommentaar

Huvitav teada, palju inspektor Maarjamäel publikuks lajatab, teleripildi järgi pealtvaatajaid mitte üle 90-ne ja sedagi koos pallipoiste ja turvaga...ning pisipoisiga, kes juhuslikult rattaga staadioni juurde eksis..

Aga kus on Levadia fännid, krt, andke neile kohustuslikus korras, sunniviisiliselt tõrvikud ja püro kätte, et nad end vähemalt kohale veaksid ja midagigi õhkkonda looksid, Tallinna (Narva) Transist pole niikuinii asja, kui nad lõpuks peale veerandit hooaega kodumaile jõuavad, on klubi ammu fännide jaoks unustatud.

Kommentaar

Working...
                                X