Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• fcfloraforever
    replied
    Tõsi ta on, et tervislikel põhjustel ma ise osaleda ei saanud küll aga sain hiljem põhjaliku ülevaate osalejalt kes küll foorumis aktiivne ei ole ning mul ei ole vajadust kahelda Papa poolt antud ülevaates.

Leave a comment:

• seepolnudlahe
    replied
    Kes teab, see teab.
    Aju pesti puhtaks.
    Kui ei meeldi, ära sõna võta ja kõik jääb laua taha.
    Kui laua taha ei jää, siis on hapu.

Sorry, aga need on esimesed mõtted, mis inimestel tekivad ju. Palun läbipaistvust neis tundlikes teemades

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Ma võtan seekord sõna

Mina olen oma vastasmeelsust Venemaa riigile ja Ukraina sõjale siin foorumis ikka väga jõuliselt ja selgelt näidanud. Ma osalesin Zenjovi, Kostja , Operi, Pohlakuga jne vestlusel ühise laua taga ja tookord eelmainitud FcFloraForEverit ei olnud. Sain küsida, selgitata (miks Eesti fännide reaktsioon ja arusaam jne on sellised nagu nad on). Oli huvitav vestlus ja mina ei pea Kostjat,Zenjov ja Operit kohe kindlasti tibladeks, aga ütlen ka, et see mis laua taga räägiti jääb laua taha.

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    See millest täpselt laua taga räägiti jääb laua taha. Kes vähegi Flora fänne teab saab aru, et siin ei saa teisiti mõtlemist olla kui sõja ja tiblade vastu olla.
    Oleme seda ka väljendanud häälekalt ja Ukraina toetuseks oksjonigi korraldanud.
    Meie oma selged vastused sõjale ja olukorrale saime.
    Pole miskit muud kosta peale selle, et eks fännid olegi klubi nägu ja vastupidi.

Seda vestlust tahaks tõepoolest kuulda, kus eestimeelne inimene istub nende mängijatega ühe laua taga, saab enda jaoks 100% ammendavad vastused... Aga teistega seda lihtsalt ei jaga/ei tohi. Jõudu tööle klubi fännibaasi suurendamisel.

Leave a comment:

• Hyrax
    replied
    See millest täpselt laua taga räägiti jääb laua taha. Kes vähegi Flora fänne teab saab aru, et siin ei saa teisiti mõtlemist olla kui sõja ja tiblade vastu olla.
    Nooh siiamaani ma arvasin, et klubi Flora on samuti eestimeelne, aga need väärtused lendasid väga kergelt aknast välja. Te praegu enda mainele head ei tee. Kui Kostja ja Zenjov avalikult ainult kordavad terroristliku riigi jutupunkte ja teile salaja ütlevad et ei jaa ärge muretsege, siis sorry, teid tõmmatakse ninapidi. Ma oleks oodanud, et Flora fännid nõuavad Flora klubilt ja nendelt mängijatelt, et nad ikka avalikult ei kahjustaks Eesti jalgpalli mainet ja klubi mainet.

Inimesele, kes Flora siseringi ei kuulu, paistab ikka, et Floral on tiimis 2 tibla ja Flora fännid ikka toetavad neid.

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Supelman Vaata postitust
    Kas Vassiljev ja Zenjov on vabandunud putinistiga pidutsemise pärast? Või endiselt vabandavad, et meie seda kohtumist ei mõista?
    Ootame endiselt Fcfloraforeveri vastuseid aga ta põikleb millegi pärast..Tahame näha logisid jne.

Leave a comment:

• Supelman
    replied
    Kas Vassiljev ja Zenjov on vabandunud putinistiga pidutsemise pärast? Või endiselt vabandavad, et meie seda kohtumist ei mõista?

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas dnb Vaata postitust

28 juuni Levaga alecoqil võõrsilmänguks pidada veits palju. Kõik Sportlandi mängud ka pigem kodumängud, aga see selleks. Võib-olla saavad pubikumängudeks hoopis Paide, Harju või Pärnuga mängud?
    Publik läheb Levadia statistikasse, ka korraldus on nende teha.
    Piletimüük, nende taskusse.

Sportland pole enam ammu Flora kodustaadion.
    igal klubil peab ideaalis olema oma usk ja kirik.,
    Sportlandist on saanud oikumeeline kirik, tema suhe Floraga on lahustunud erinevate ususektide vahel.
    Ka A.Le Coqi Levadiaga jagamine on Flora identiteedile negatiivselt mõjunud.
    Paide, Harju, Pärnuga on väga optimistlik oodata selliseid publikumänge kui ajalooline linnaderbi Levadiaga ja ka linnarivaliteet vihatud Kaljuga
    Seda enam, et Paide, Harju, Pärnu jt-ga pole Floral erilist kana kitkuda, need mängud ei kõneta leigemat Florale kaasaelajat ja tavahuvilist just väga staadionile tulema.
    Mis ei välista muidugi kõigi publikut soodustavate tegurite (aeg, ilm, tabeliseis jne.) ja ideaalse mängukorralduse korral üksikuid publikusähvatusi ka teiste klubidega.

Leave a comment:

• dnb
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Kahju Flora uuest kogukonnajuhist.

Floral rekordiliselt vähe kodumänge A.Le Coq Arenal - 11 vs Sportlandil 7
    Flora rekordiliselt hilja läheb Sportlandilt A.Le Coq Arebale - 27 mai
    Floral rekordiliselt ainult 1 publikumäng A.Le Coq Arenal - Levadiaga ja see alles 3.09, mil septembrist publikuarvud hakkavad traditsiooniliselt langema.
    Flora rekordiliselt mõlemad kodumängud Kaljuga on Sportlandil, Esimene kodumäng pühapäeval, 7.05 veel tagatipuks kell 14.30, , keskpäeval, mil publikut traditsiooniliselt vähem kui pealelõunastel aegadel.

Prognoosin publikuarvu tugevat langust.
    Kui hooaja lõpus on Flora keskmine publik 400+, on hästi tehtud.
    28 juuni Levaga alecoqil võõrsilmänguks pidada veits palju. Kõik Sportlandi mängud ka pigem kodumängud, aga see selleks. Võib-olla saavad pubikumängudeks hoopis Paide, Harju või Pärnuga mängud?

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Meil on meestega maha istumine toimunud, küsimused küsitud ja konkreetsed vastused saadud.

Leave a comment:

• Hyrax
    replied
    Meil on meestega maha istumine toimunud, küsimused küsitud ja konkreetsed vastused saadud.
    Karpiniga oli teine õhtusöök ja oli ok vend?

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust

Q: Kas olete sõja vastu?

A: Oleme küll!
    Nii konkreetset vastust sealt küll ei tulnud. Pigem häma, et sõda on kole asi ja see peaks lõppema.

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust

Mis te küsisite ja mis vastati?
    Q: Kas olete sõja vastu?

A: Oleme küll!

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Mis te küsisite ja mis vastati?

Leave a comment:

Working...
X