Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• tomm
    replied
    Te reaalselt arvate, et Flora ei pakkunud Ojamaale jätkamise varianti?

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Ma valiks iga kell Kuraksini Ojamaa asemel.

Leave a comment:

• trk
    replied
    Kui Flora tahab tugevamaks saada, siis on muudatused meeskonnas hädavajalikud. Kogemused on tähtsad, aga aastatega pigem kehvemaks jäävate meeste hulk ei saa olla liiga suur.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Henrik Ojamaa Paidesse. Tundub, et ka sats on Henniga sama meelt. Flora jookseb meestest tühjaks?

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Ei ole võimatu, et suhete vanker hakkas kraavi suunas kiskuma just pärast pildiskandaali, kui Flora juhtkond enda põhimõttelagedust demonstreeris.

Leave a comment:

• seepolnudlahe
    replied
    See on ideaalne quote:
    ”Sisuliselt piineldi kuni meistritiitlini.”
    irooniata, aga nii see oli

Leave a comment:

• SunWolf
    replied
    Hooaja teisel poolel oli Flora treeneri ja meeskonna lössi vajuma kippuv kumm juba ka kõrvalseisjale näha. Sisuliselt piineldi kuni meistritiitlini. Nii et ei saa välistada, et Hennu ja klubi juhtkonna vahel oli ütlemisi, mis ei võimaldanud enam koos jätkamist. Mina julgen küll arvata, et pärast Rüütlit oli Henn kõige omanäolisem ning edukam eesti soost treener. Edu mehele tulevikus.

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Algselt postitas tsetseen Vaata postitust

Kas on võimalik täpsustada, kuidas?
    Tänane mängujärgne kajastus:

ERR Sort: Florast lahkunud Henn: lõpp ei olnud klubi poolt positiivne

Delfi Sport: Flora peatreenerina viimased sammud riietusruumi teinud Henn: klubi poolt oli lõpp emotsioonitu ja ebameeldiva maiguga + eraldi fotogalerii

Õhtuleht: INTERVJUU | Jürgen Henn vihjas koondisega liitumisele: kui tuleb õige pakkumine, olen valmis | Henn kritiseeris Florat: lahkuvad mängijad ja treenerid ei väärinud sellist lõppu

Soccernet: Kas Florast lahkunud Jürgen Henn liitub Eesti koondisega? "Kui tuleb sobiv pakkumine, olen valmis" + kokkuvõte galeriiga

EJLTV: mängujärgsed kommentaarid (ainus kus klubi pihta midagi polnud)

Postimees Sport pole hetkeseisuga tänast Flora mängu kajastanud.

Aga kui positiivne killuke siia noppida, siis Jürgen Henn võiks jääda selliselt meelde, et tema ajal sai Florast klubi, kellest võis ka Euroopas midagi oodata. Kas ta on aga tänastest treeneritest Eesti kõige vägevam, see juba iga hindaja enda maitse asi. Et kahtlusi poleks, siis vajaks veel ilmselt ajas tõestamist. Saab olema huvitav näha, et mis edasi.

Leave a comment:

• tsetseen
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Henn paneb Florale julgelt puid ka intekates.
    Kas on võimalik täpsustada, kuidas?

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Henn paneb Florale julgelt puid ka intekates.

Leave a comment:

• trk
    replied
    Henni intervjuust sai lugeda, et tema ei ole staffi poolelt ainus lahkuja. Kes siis veel ja kuhu?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas marf Vaata postitust
    Pürg riputas putsad varna.
    Paplavskis ka.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    3-400 euri ikka teenistust. Abiks ikka!

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Ma ei tahaks üldse halada.. aga detsembrikuine karikamäng ei tohiks maksta 10 eurot..

Leave a comment:

• marf
    replied
    Pürg riputas putsad varna.

Leave a comment:

Working...
X