Algselt postitas Drogba
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Mõte on selles, et mingi seltskond saaks rahulikult päeva õhtusse veeretada.
- Likes 1
Leave a comment:
-
maailma tippklubisid peetakse tippkoondistest üldiselt vist tugevamaks, aga meie tippklubi on pmtslt Eesti C- koondis. mis selle mõte on?
Leave a comment:
-
Jah tunnistan, et eksisin. Ma arvasin, et ta mängustiil on muutunud rahulikumaks ja keskendub rohkem väravate löömisele kuid ta keskendus tarbetute kahevõitluste võitmisele. Tuleks imestada kui ta on terve, ilmselt on loomus selline.Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust

Sorry aga Lepiku jalad ei kannata lihtsalt jalgpalli välja. Ta on viimased 4-5 aastat konstantselt katki. Ma ei näe küll mille pealt suur läbimurre peaks tulema.
Leave a comment:
-
Nõus, täiesti mängitav oli võrreldes Poola meistrigaAlgselt postitas JuriM Vaata postitustNo ffs, see võiks nii vabalt ka 2-2 olla. Selle Rakowiga võrreldes on see Farul väga mängitav sats.
Leave a comment:
-
No lõppskoor seda pigem ei näita. Vaatame ka statistikat Flora vs Farul - XG 1.23 vs 2.47, shots 9 vs 23, valdamine 41% vs 59%. Ainult nurgalööke Floral 7 Faruli 6 vastu.Algselt postitas JuriM Vaata postitustNo ffs, see võiks nii vabalt ka 2-2 olla. Selle Rakowiga võrreldes on see Farul väga mängitav sats.
Leave a comment:
-
No ffs, see võiks nii vabalt ka 2-2 olla. Selle Rakowiga võrreldes on see Farul väga mängitav sats.
Leave a comment:
-
Algselt postitas enrito Vaata postitust

Sorry aga Lepiku jalad ei kannata lihtsalt jalgpalli välja. Ta on viimased 4-5 aastat konstantselt katki. Ma ei näe küll mille pealt suur läbimurre peaks tulema.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Eranio Vaata postitustLepiku tagasitoomine oli küll hea käik ja ei imestaks kui ta oleks aasta lõpuks Premium liiga top väravakütt.
- Likes 1
Leave a comment:
-
"Ülemise hüppeliigese vigastus. Prognoos on hetkel pigem pikk – selline kuus nädalat," avaldas Flora peatreener Jürgen Henn Soccernet.ee-le. Lepikul ikka 0 õnne.
Leave a comment:
-
Paplavskise leping lõppeb 31 detsember. Nagu ka Karolfeldi oma. Ei pea just kristallkuuli vahtima, et aru saada kuhu Flora oma ülejäägid karjääri lõpetama saadab.
Leave a comment:
-
Mängija (jalgpall.ee)
Nädal tagasi sulgus üleminekuaken. On keegi aru saanud, et mis klubi Paplavskis hooaja teises pooles tänavu siis esindab? Ühtegi ametlikku teadaannet ei ole, aga justkui välja laenatud, samas jätkuvalt ka Flora listis. Ma loodan, et asjaosalised vähemalt ise teavad. Võimalik, et Flora on leidnud ka uus mooduse nr 6 puudumist kompenseerida 6-7 väravavahiga esinduse ja duubli peale, kes sel tasemel mänguaega vajaks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: