Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• jaapstam
    replied
    Lepik ja Kuraksin tõid rünnakule päris hea uue hingamise, võideti häid palle ja suudeti üleminekuid tekitada, aga häirima jäi, et Flora tervikuna lõpus pigem seisu hoidis. Paljud liikumised suunaga väravast eemale..

Leave a comment:

• plain
    replied
    Huvitavam on see kuidas täidetakse auk keskkaitses pärast Tamme lahkumist. Need esitused mida Lipp vahepeal näitas küll mingit enesekindlust ei süstinud seal kaitses.

Leave a comment:

• Reina
    replied
    Sorga kindlasti florasse ei tule, küll üritab välismaal veel

Leave a comment:

• Hyrax
    replied
    Algselt postitas Eesti jalgpalli Banksy Vaata postitust
    Flora on väravaküti jahil. Silma hoitakse peal Kalju arengutel ning võimalusel soetatakse Nõmme Kaljust Alex Matthias Tamm. Peale mitmeid katseid, ei ole klubidel õnnestunud kokkuleppele jõuda ülemineku summas. Lisaks kaalutakse varianti tagasi võtta Erik Sorga, kes on välismaal veedetud ajal olnud mänguaja ja väravate nappuses.
    spordidirektor üritab oma nahka päästa. Enne hooaega ikka korralik feil, et Flora sugune meeskond ei suutnud ühegi kindlat tipuründe varianti tuua meeskonda. Nüüd Alliku, Zenjov, Kostja, Kuraksin ja Miller peavad lööma väravaid ründaja puudumisel.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    üüüüüü! põnev! x4

Leave a comment:

• Eesti jalgpalli Banksy
    replied
    Flora on väravaküti jahil. Silma hoitakse peal Kalju arengutel ning võimalusel soetatakse Nõmme Kaljust Alex Matthias Tamm. Peale mitmeid katseid, ei ole klubidel õnnestunud kokkuleppele jõuda ülemineku summas. Lisaks kaalutakse varianti tagasi võtta Erik Sorga, kes on välismaal veedetud ajal olnud mänguaja ja väravate nappuses.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Okei A3 Rimi sektor ja 5. rida. Mingid kohad sealt olid juba võetud seega ehk normaalsed inimesed kõrval

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Mhmh! Teisel korrusel tuleb arvestada, et esireas istudes on see piire suht ebameeldival kõrgusel.

Leave a comment:

• dnb
    replied
    Algselt postitas nonoh Vaata postitust
    Keskele, kõrgus on maitse asi.
    essat korda on ilmselt kõrgemal veidi omapärasem kogemus

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Keskele, kõrgus on maitse asi.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Pole kunagi Ale Coq Arenal käinud ja tuleks üksi seda vaatama, sest aeg ja koht isegi hetkel sobib. Aga mul pole absoluutselt õrna aimugi kuhu ma peaks pileti valima

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma käin tavalise inimesena, sest ma siiski kuulus (by nonoh) ja ma ei taha, et ajakirjanikud minust uudist teeks.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Kõik tavaliselt ehk siis nüüd need ajakirjanike sektorid on varjus võimalus istuda.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas käbi Vaata postitust
    Aastad kriitikat on tulemuse andnud? Flora vs Seinajoki on terve esimene korrus müügis praegu, äkki selle mõttega et väravate järjekordi vähendada?
    Millised sektorid mängu ajal päikse kätte jäävad?

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Aastad kriitikat on tulemuse andnud? Flora vs Seinajoki on terve esimene korrus müügis praegu, äkki selle mõttega et väravate järjekordi vähendada?

Leave a comment:

Working...
X