Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Lepik ja Kuraksin tõid rünnakule päris hea uue hingamise, võideti häid palle ja suudeti üleminekuid tekitada, aga häirima jäi, et Flora tervikuna lõpus pigem seisu hoidis. Paljud liikumised suunaga väravast eemale..
-
Huvitavam on see kuidas täidetakse auk keskkaitses pärast Tamme lahkumist. Need esitused mida Lipp vahepeal näitas küll mingit enesekindlust ei süstinud seal kaitses.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Eesti jalgpalli Banksy Vaata postitustFlora on väravaküti jahil. Silma hoitakse peal Kalju arengutel ning võimalusel soetatakse Nõmme Kaljust Alex Matthias Tamm. Peale mitmeid katseid, ei ole klubidel õnnestunud kokkuleppele jõuda ülemineku summas. Lisaks kaalutakse varianti tagasi võtta Erik Sorga, kes on välismaal veedetud ajal olnud mänguaja ja väravate nappuses.
Leave a comment:
-
Flora on väravaküti jahil. Silma hoitakse peal Kalju arengutel ning võimalusel soetatakse Nõmme Kaljust Alex Matthias Tamm. Peale mitmeid katseid, ei ole klubidel õnnestunud kokkuleppele jõuda ülemineku summas. Lisaks kaalutakse varianti tagasi võtta Erik Sorga, kes on välismaal veedetud ajal olnud mänguaja ja väravate nappuses.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Okei A3 Rimi sektor ja 5. rida. Mingid kohad sealt olid juba võetud seega ehk normaalsed inimesed kõrval
Leave a comment:
-
Mhmh! Teisel korrusel tuleb arvestada, et esireas istudes on see piire suht ebameeldival kõrgusel.
Leave a comment:
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustKeskele, kõrgus on maitse asi.
Leave a comment:
-
Pole kunagi Ale Coq Arenal käinud ja tuleks üksi seda vaatama, sest aeg ja koht isegi hetkel sobib. Aga mul pole absoluutselt õrna aimugi kuhu ma peaks pileti valima
Leave a comment:
-
Ma käin tavalise inimesena, sest ma siiski kuulus (by nonoh) ja ma ei taha, et ajakirjanikud minust uudist teeks.
Leave a comment:
-
Kõik tavaliselt ehk siis nüüd need ajakirjanike sektorid on varjus võimalus istuda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustAastad kriitikat on tulemuse andnud? Flora vs Seinajoki on terve esimene korrus müügis praegu, äkki selle mõttega et väravate järjekordi vähendada?
Leave a comment:
-
Aastad kriitikat on tulemuse andnud? Flora vs Seinajoki on terve esimene korrus müügis praegu, äkki selle mõttega et väravate järjekordi vähendada?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: