320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Premium Liiga V voorus alistas FC Flora Sportand Arenal tõelises põnevusetenduses JK Narva Transi tulemusega 4:3. 41. minutil avas Mark Anders Lepik peanltipunktilt skoori, kaks minutit hiljem lõi sama mees 2:0. Pausilt tulles jätkasid rohesärgid samas taktis ning 51. minutil sai Maksim Kalimullin kirja oma Premium Liiga esimese värava. Seejärel haarasid initsiatiivi külalised, tulles vähem […]

Isiklikult on mul väga hea meel, et Siksten on kooseisus.
    Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitust
      http://www.fcflora.ee/index.php?lang...n_id=7&id=2244

järelikult on Reim teinud Rüütli nimekirja korrektuure. Tubli. näitab, et julgeb oma arvamust avaldada. topeltvõit- kogemus jääb võistkonda ning vastane ei tugevne Siksteni võrra.

Kommentaar

Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitust
        http://www.fcflora.ee/index.php?lang...n_id=7&id=2244

Suht huvitav.

Eitea mis trio Martin-Zaur-Janno neist enamustest noortest välja voolida suudavad . Kui täiesti lampi pakkuda siis ma pakun neljandat kohta selle koosseisuga .

Kommentaar

Algselt postitas 818 Vaata postitust
          See on rohkem mingi õllesõprade grilliklubi, kui jalgpallimeeskond
          Sellist hämmastavat ausust oma lemmikklubi aadressil ei olekski oodanud, respekt
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Nendest 28 mängijast ma pakun, et jääb ca 22 vms. Võimalik ka, et duublist tuuakse keegi üle ja vastupidi.
            Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

kui võrrelda EJL-i reg.lehega, siis on ligi pooled uued- 13 mängijat.
              kõige vanem (Allas) 32, kaks kõige nooremat 17. keskmine vanus 22 !!!

Kommentaar

Kuidas selle Rüütli pojaga siis nüüd lood on. Nüüd pole teda 28 parima mängijagi seas või?
                Kas oli ikka nii, et Tarmo pani oma poisut pidevalt põhisse, kes Reimi silmis pole midagi erilist?
                Joga Bonito!!!

Kommentaar

Noor rüütli peaks algaval hooajal mängima kas kuressaares või viljandis
                  sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..

Kommentaar

nüüd kodulehel ka duubli nimekiri väljas.
                    uskumatu, aga kokku koos duubliga 64 nime!
                    loodetavasti konkurents paneb tööle, sest ega see number hooaja algusesks nii suureks ilmselt ei jää.

Kommentaar

Eks duubel hakkab ka teises liigas mängima

Kommentaar

Karl mööl nimelist isikut pole ma varem kuulnud. on ta mingi kuskilt tütarklubist tulnud või?

Kommentaar

Algselt postitas krissu04 Vaata postitust
                          Karl mööl nimelist isikut pole ma varem kuulnud. on ta mingi kuskilt tütarklubist tulnud või?
                          Mööl mängis juba lõppenud hooajal mõned mängud Meistriliigas Flora eest.

Huvitav, mis Urmas Roobast saanud on. Kas jätkab Jaros?

Kommentaar

Üllatav, et Stüf ja Veis isegi esinduse algsesse satsi ei saanud ja kas grusiinid siis samal tasemel kui meie enda noored? Indrermitet pole kah üllatavalt kummaski nimekirjas.

Kommentaar

jätkab jaros

Kommentaar

Flora duubli nimekiri on vist ikka väga algne, kuna Kure süsteemist enamus tüübid ,kes sinna paigutatud on, ei ühine treeningutega, Rihvk ei mängi vist üldse enam jalgpalli

Kommentaar

Working...
                                X