Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga. 1989a. sünd. poisid.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'B2 II liiga. 1989a. sünd. poisid.\'

Timo sa vähemalt räägid midagi mõistlikku .. võrreldes \"raul2´ga\" tuleb sul ikka veel kõvasti areneda.. soovitan lugeda sul näiteks tema enese või foddi kirju.. siis saad sa aimu kuidas tuleb udu ajada:P
    ja fodd sul on muidugi eluvorm:P anna andeks mees aga sa polnud ainuke tubli mees ajaxi vastu
    aga timo su lause : \" ainukesed kes mängus kukkusid olid ajaxi mehed\" või midagi sarnast.. tuletan sulle meelde et meil on mäng ajaxi põllal järgmine aasta:P nii et vedage oma adrad ka sinna kaasa ja niitke seal
    BTW.. mina panen enda koha tokko autos juba kirja.. sest mina ei taha sealt ära sõita bussiga mille peatuses ootavad 20 vihast venelast.. võibolla mõni meie meeskonnast arvab teisiti :P näiteks kersten
    aga 19dal me lähme võtame FCF käest ka 3 p ja siis on nagu \" naksti \" käes 6p kevad ringis... ja arvan et me tuubeldame oma punktid pooltega ( ilmselt enamatega ) sügis ringis.. ja edestame veel võiskondi, ma küll ei tea neid punktiseise..aga loodetavasti ka kiviõli, kuna neil puudub nüüd koduväljaku ja koduvile eelis, siis ka kuressaaret =)
    ---
    Kiri on pühendatud Raul2´le ja fodd´le - joss ära pikka viha pea
    PS! Timo - Meil on veel Seemale järelejõudmiseks tükkaega areneda (Loe: peale põhikooli tuleb meil minna lube tegema, ja see järel tuleb meil minna veel Taksot sõitma:P, heal juhul paar hooaega ka Trummi SK´s mängida:P)

Kommentaar

sitta te võtate meilt need 3p
      Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Esiteks mega irw selle koha peale, et te meilt(FCF) punkte saate.
        ja teiseks, ma olen floras olnud veebruari algusest. see teeb siis 5 KUUD.
        mõelge ise, a pähe saate, seda ma luban.

Kommentaar

õige.

Kommentaar

kle Florakad te olete ju kobad te olete flora häbi plekid...ainult flora 90 ja 89 esimene meeskond on tõsiselt head aga teie olete kyll kobad...eriti sina varix...
            ja see hääl oli ka mega mis sa kehtnas kukutes tegid...nagu metslane ja ma loodan et saate tvmk-lt ka pähe...

Kommentaar

ime.

Kommentaar

lauritsa sugune isetseja võiks üldse vait olla.teda ei salli keegi isegi oma meeskonnast ja tahaks tast lahti saada.parem kaotada ja õppida meeskonna mängu kui taluda \"staare\" , kes mängu tuju rikuvad.

Kommentaar

mina ei ole just kõige suurem isetseja a teil oli seal neid päris palju ...kõik olid suht isetegijad...yks ryndaja oli teil seal suht hea aga teised olid suht haledad....tvmk võix teile pähe teha....

Kommentaar

Isetsejad ei ole mingid mängumehed.
                    Jalgpall on MEESKONNA mäng.
                    Võtke seda külma pea ja närviga ja ärge mölisega siin üksteisega.
                    Olgem rahulikud.

Kommentaar

Vastus teemale \'B2 II liiga. 1989a. sünd

Rahulikuks võiks tõesti võtta. Rääkigem ikka asjalikku juttu. Sellist teemat võib msnis või kuskil mõjal edasi arendada. Tegelt veel parem oleks see üldse enda teada jätta.

Teemasse kah natuke nüüd. TVMK näitas igaljuhul viimase mänguga, et poistel sisu on ja kui samamoodi jätkatakse siis võetakse nii mõnestki mängust punkt(e).

Kommentaar

varix ise akks siin tvmk vendadega mölisema...et tvmk saab neilt haledalt sisse ennem tõestagu et suudavad kedagi võita ka mitte aint rääkida et me teeme kõigile ära...

Kommentaar

No vot,üks külmapeaga \"Dude\" on leitud.

Kommentaar

Algselt postitas Laurits23

kle Florakad te olete ju kobad te olete flora häbi plekid...ainult flora 90 ja 89 esimene meeskond on tõsiselt head aga teie olete kyll kobad...eriti sina varix...
                            ja see hääl oli ka mega mis sa kehtnas kukutes tegid...nagu metslane ja ma loodan et saate tvmk-lt ka pähe...
                            nu poiss, kui sa kuuleks, mis häält diblad teevad kui nad kukuvad mitte puutest.
                            ma usun, et sina oleks nutnud, kui sa oleks samamoodi kossi saanud
                            ja kui sa tahad, siis ma võin sulle tallinnas käigu meeldejäävaks teha
                            EDIT: õpi eesti keel selgeks.

Kommentaar

Sorry kordus postituse pärast,aga tahtsin öelda,et see külmapeaga Dude ei olnud kohe kindlasti siis Laurits,vaid eelmine postitaja.

Kommentaar

noh, lauritsal tõesti katus sõidab vahest, aga hoolimata sellest on ta hetkel ikkagi esimene väravakütt liigas... :P

karjetest me parem ei räägi, eksju laurits?

Kommentaar

Working...
                                X