Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

A2 liiga 1989. sündinud poistele

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

;D Hehe .. ikka juhtub no , mul juhtub lihtsalt tihti .

Aaaaga uhlsport on ikkagist kergelt parem kui reusch . (;

Kommentaar

Tvmk-pjk 3:3(2:1)

Kommentaar

Läksime kohe algul kiirelt 2:0 ette ära aga siis tuli 2:1 üsna varsti teine poolaeg läksime veel 3:1 juhtima ja tuli 3:2 siis meil oli üks supper võimalus veel mis kahjuks mööda läksi paar yhead lööki toimus veel
        KOhtunik oli suht imelik vilistas mõlemael poole väga kummaliselt

Kommentaar

Põlva ja tjk mäng jäi 0:5 vist kui ma ei eksi ja tjkl oli veel võimalusi

Kommentaar

Jep , TVMK 3 : 3 Pärnu Jalgpalliklubi .

Õigejutt , TVMK lõi kohe algul 2 : 0 . Varsti lõime õnneks ühe tagasi . Tegelt mõlemad tiimil oli võimalusi , seis oleks võind suurem ka olla . Teise poolaja algul läks TVMK juba 3 : 1 ette , aga saime hiljem ühe kobinaga tagasi ja enne lõppu lõime 3 : 3 kh . Oleks ehk võind isegi võita , sest TVMK kaitse lõi päris mitu korda alles joone pealt palli minema , aaaaga samas neil oli ka paar üsnagi dünaamilist momenti ..
            Mängu ajal oli kerge tõmblemine ja paukumine ka , aga lõpetati õnneks ikka rahulikult ära . (:

Kommentaar

Ajax 2-1 Viljandi

Mäng siis mõlemalt poolelt võimaluste rohke...vilajndi ei skoorinud kolme 100% esimesel poolajal...ja kuna ise ei löö siis lüüakse üldjuhul sulle...pall suutis esimesel poolajal veel kaks korda tuleviku väravas ära käia aga mõlemad väravad jääti lugemata suluseisude tõttu.

Teisel poolajal haaras initsatiivi Ajax kuigi esimese väravani jõudsime siiski meie penaltist. Lasime aga ennast sellest liialt uinutada ning paar minutit hiljem leidsime end juba 2:1 kaotusseisust ja sellisena mäng ka lõppes.

Kommentaar

Algselt postitas -Duff- Vaata postitust

Aaaaga uhlsport on ikkagist kergelt parem kui reusch . (;
                Ma tellisin ka endale full UHLSPORDI ^.^ niiet , ei ole siin midagi reusch .

PS. Orig. reusch kindad on paremad kui Uhlsport

Kommentaar

Jõhvi - Kalev 1:1

Kommentaar

Kas Viljandis on naturaalmuru või kunstmuru?

Aga Duff mis sa arvad kumb minu värav parem oli ?
                    Kas see mis sa kevadringis jalge vahelt lasid või siis tänane kolmas mille kasti joonelt löin?

Kommentaar

Põhimõtteliselt jep , mäng oli suht võrdne ja oleks võinud ka suurema skooriga lõppeda
                      Pärnu on suht hea , pole midagi öelda.
                      Kohtunik oli nagu ta oli
                      Aga jep esimese 10 minutiga 2 : 0 juhtima , esimene värav oli tänu kiirusele ja kõlas ka Latist Muusika
                      mul kõlasid veel pärast üks latt ja post ka mille väravavaht posti tõrjus aga see ei oma tähtsust.
                      IGaljuhul eriti sõbralik oli teie kapten .
                      Kui mul krambid tulid siis oli kohe abivalmis ja aitas
                      respect

Kommentaar

Algselt postitas MihkelPallak Vaata postitust
                        Arvatavasti saame mängida õigel murul . Plats on heas seisukorras ainult värava all on veidi kehva võitu .

Kommentaar

Kas see mis sa kevadringis jalge vahelt lasid või siis tänane kolmas mille kasti joonelt löin?
                          Korsten ära egotse siinVaat mis jooksuga ma värava lõin

Kommentaar

Algselt postitas erkkik Vaata postitust
                            Korsten ära egotse siinVaat mis jooksuga ma värava lõin
                            Jep sörkjooks

Kommentaar

Algselt postitas Hoe Vaata postitust
                              Jep sörkjooks
                              no sellest piisas

Kommentaar

Kuule liiga ülbeks nüüd ka ei tasu minna . (; Aga okay , eilne löök oli natuke tihedam ikka . ;D

Kommentaar

Working...
                                X