Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Põhimõtteliselt oli see selle hooaja parim kooseis Haapsalul täna. TJK värav oli meie väravavahi kala, kus ta pudistas põrkega löögi värava. Muidu oli suhteliselt võrdne mäng, aint TJK ründas vähe rohkem ja tegi ohtlikke peale lööke ka. Meie kõige ohtlikum olukord oli see, kus ma lõin karistuslöögi alla nurka, aga TJK vv tegi hea tõrje
Tulemus on vähemalt positiivne, võrreldes esimese ringi kohtumisega.
essa poolaeg oli 1:1 siis tuli mingi 15 kuskil 1:2 siis meil oli väga hea võimalus kui läks vv sülle peale sedaz< tuli 3:1 ja siis ei liikund keegi meist enam
Ütle seda korra meie ründajatele ka
Nad sõimavad sul selle lause peale näo täis..ei suudeta lihtsalt tunnistada et realiseerimisoskustest jääb kõvasti puudu.
pALJU ON neid mänge mille me oleme just löömata jäetud võimaluste pärast kaotanud??
Metsikult ju...Ajax, Jõhvi, Põlva, jne...
Ütle seda korra meie ründajatele ka
Nad sõimavad sul selle lause peale näo täis..ei suudeta lihtsalt tunnistada et realiseerimisoskustest jääb kõvasti puudu.
pALJU ON neid mänge mille me oleme just löömata jäetud võimaluste pärast kaotanud??
Metsikult ju...Ajax, Jõhvi, Põlva, jne...
Ma ei imesta et miks TVMK-l Suht halvasti on läinud
Nimelt nende viimaste mängude " väravavaht" Raido on jube joodik
Ma usun etk õik on näinud mis keskendumishäired tal väravas on olnud
Nii et põhjus on täiesti olemas ta häirete kohta
TVMK on ise oma 19 punktiga väga rahul nagu kuulsin kuna nende Treener lubas neile kõva peo koos litsidega korraldada.
Kommentaar