Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

A2 liiga 1989. sündinud poistele

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Uglyunderpants Vaata postitust
    Ma ei imesta et miks TVMK-l Suht halvasti on läinud
    Nimelt nende viimaste mängude " väravavaht" Raido on jube joodik
    Ma usun etk õik on näinud mis keskendumishäired tal väravas on olnud
    Nii et põhjus on täiesti olemas ta häirete kohta
    TVMK on ise oma 19 punktiga väga rahul nagu kuulsin kuna nende Treener lubas neile kõva peo koos litsidega korraldada.
    Treener ostis hoopis uue auto.
    Aga ta peost ei pääse. Peksame selle raha välja.
    Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.

Kommentaar

Pärnu Jalgpalliklubi 6 : 0 Haapsalu . [ Aga vb oli ka 7 : 0 , ma ei ole kindel . ;D ]

Kommentaar

Algselt postitas -Duff- Vaata postitust
        Pärnu Jalgpalliklubi 6 : 0 Haapsalu . [ Aga vb oli ka 7 : 0 , ma ei ole kindel . ;D ]
        6:0 jäi siiski, me mängisime vähemuses. Aga põhiline oli see, et vihma sadas ja sai libistada Hooaja viimane mäng ka.

Kommentaar

Algselt postitas wwwares Vaata postitust
          Treener ostis hoopis uue auto.
          Aga ta peost ei pääse. Peksame selle raha välja.

Hea treener teil siis
          Muidugi pekske pidu välja ja kutsuge mind kaa(A)
          Aga saite oma 19 punkti ära vähemalt,kuigi pidite vähemalt 18 saama-

Kommentaar

Tänase mängu kohta niipalju siis et läksin enne kolme kohale" ilma kotita"
            Kuna mul ema peitis asjad ära sest arst ei luba mängida et operatsioonile talvel ja ema teadis et ma nagunii mängiks. Siis jõudsin kohale,nägin et meie (pärnu) omasid oli aint 10 koos. Kohe helistasin emale et paslii kus asjad on,et meie omasid on aint 10. Siis sain teada kus asjad on,ruttu koju jooksu ja kohale jõudsin teiseks poolajaks. Väravat ei löönd,kahjuks. Igastahes kõva mäng oli sõna otsese mõttes " sita sees püherdades"
            7:0 sisi minuteada

Kommentaar

peoga on lood nii nagu on kuid nende neidudega, keda raha eest saab kutsuda .. neid pole vaja sest FC TVMK on paras reidipede kamp nii et me saame ilma rahata ka seda mida uglyunderpants vist raha eest ostab No offence

Kommentaar

Hea treener teil siis
                Muidugi pekske pidu välja ja kutsuge mind kaa(A)
                Aga saite oma 19 punkti ära vähemalt,kuigi pidite vähemalt 18 saama-
                Tegelt oli 15 ja loobumisvõit ei lugenud nagu teada saime pärast seda.

Kommentaar

Algselt postitas mmclub Vaata postitust
                  peoga on lood nii nagu on kuid nende neidudega, keda raha eest saab kutsuda .. neid pole vaja sest FC TVMK on paras reidipede kamp nii et me saame ilma rahata ka seda mida uglyunderpants vist raha eest ostab No offence
                  Reidipeded raisk
                  Eino ma usun et suht kõik jalgpallurid saavad naised ilma rahata sest kes ei teaks seriaali "Jalgpallurite Naised" Agal ihtsalt Raido rääkis mulle et treener pidi mingi peo tegema ja litsid kutsuma
                  Pärast saate kõik erinevad suguhaigused koos hululehmatõvega.
                  Nüüd ma tean et kui te Järgmine aasta A-1 Mängima ei hakka siis mis põhjuseks on

Kommentaar

Reidipeded raisk
                    Eino ma usun et suht kõik jalgpallurid saavad naised ilma rahata sest kes ei teaks seriaali "Jalgpallurite Naised" Agal ihtsalt Raido rääkis mulle et treener pidi mingi peo tegema ja litsid kutsuma
                    Pärast saate kõik erinevad suguhaigused koos hululehmatõvega.
                    Nüüd ma tean et kui te Järgmine aasta A-1 Mängima ei hakka siis mis põhjuseks on
                    kuule kui raido joodik on siis mina olen pocahontas
                    ja temale tellime küll litsid

Kommentaar

Kes üldse järgmine aasta A1 liigat mängima hakkavad???

Kommentaar

Algselt postitas Hoe Vaata postitust
                        kuule kui raido joodik on siis mina olen pocahontas
                        ja temale tellime küll litsid
                        raido pole alkoholi näinudki :P
                        raido jaoks ilma rahata on naiste saamine probleem

Kommentaar

Algselt postitas -k2ver- Vaata postitust
                          Kes üldse järgmine aasta A1 liigat mängima hakkavad???
                          TVMK ei mängi enam. Oleksime Eesti meistriks tulnud, aga keegi ei viitsi väikeste vastu mängida ja kõik hakkavad mehi mängima.

Kommentaar

Algselt postitas Britu Vaata postitust
                            TVMK ei mängi enam. Oleksime Eesti meistriks tulnud, aga keegi ei viitsi väikeste vastu mängida ja kõik hakkavad mehi mängima.
                            põhimõtteliselt võiks mängida sest siis saaks rohkem mänge juurde mitte ainult mingi 22 mängu

Kommentaar

Algselt postitas Britu Vaata postitust

eesti meistriks TVMK ?
                              et viljandilt saite 11:0 ja ma ie tea mis teema :O

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
                                eesti meistriks TVMK ?
                                et viljandilt saite 11:0 ja ma ie tea mis teema :O
                                Jõhviga 1-1 Jõhvis kui õieti mäletan. Oi, oli jah. Kohe pärast Viljandit, 2 päeva. Me stabiilsed. (H)

Kommentaar

Working...
                                X