Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma ei imesta et miks TVMK-l Suht halvasti on läinud
Nimelt nende viimaste mängude " väravavaht" Raido on jube joodik
Ma usun etk õik on näinud mis keskendumishäired tal väravas on olnud
Nii et põhjus on täiesti olemas ta häirete kohta
TVMK on ise oma 19 punktiga väga rahul nagu kuulsin kuna nende Treener lubas neile kõva peo koos litsidega korraldada.
Treener ostis hoopis uue auto.
Aga ta peost ei pääse. Peksame selle raha välja.
Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.
Tänase mängu kohta niipalju siis et läksin enne kolme kohale" ilma kotita"
Kuna mul ema peitis asjad ära sest arst ei luba mängida et operatsioonile talvel ja ema teadis et ma nagunii mängiks. Siis jõudsin kohale,nägin et meie (pärnu) omasid oli aint 10 koos. Kohe helistasin emale et paslii kus asjad on,et meie omasid on aint 10. Siis sain teada kus asjad on,ruttu koju jooksu ja kohale jõudsin teiseks poolajaks. Väravat ei löönd,kahjuks. Igastahes kõva mäng oli sõna otsese mõttes " sita sees püherdades"
7:0 sisi minuteada
peoga on lood nii nagu on kuid nende neidudega, keda raha eest saab kutsuda .. neid pole vaja sest FC TVMK on paras reidipede kamp nii et me saame ilma rahata ka seda mida uglyunderpants vist raha eest ostab No offence
peoga on lood nii nagu on kuid nende neidudega, keda raha eest saab kutsuda .. neid pole vaja sest FC TVMK on paras reidipede kamp nii et me saame ilma rahata ka seda mida uglyunderpants vist raha eest ostab No offence
Reidipeded raisk
Eino ma usun et suht kõik jalgpallurid saavad naised ilma rahata sest kes ei teaks seriaali "Jalgpallurite Naised" Agal ihtsalt Raido rääkis mulle et treener pidi mingi peo tegema ja litsid kutsuma
Pärast saate kõik erinevad suguhaigused koos hululehmatõvega.
Nüüd ma tean et kui te Järgmine aasta A-1 Mängima ei hakka siis mis põhjuseks on
Reidipeded raisk
Eino ma usun et suht kõik jalgpallurid saavad naised ilma rahata sest kes ei teaks seriaali "Jalgpallurite Naised" Agal ihtsalt Raido rääkis mulle et treener pidi mingi peo tegema ja litsid kutsuma
Pärast saate kõik erinevad suguhaigused koos hululehmatõvega.
Nüüd ma tean et kui te Järgmine aasta A-1 Mängima ei hakka siis mis põhjuseks on
kuule kui raido joodik on siis mina olen pocahontas
ja temale tellime küll litsid
Kommentaar