Algselt postitas cosmix100
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
A2 / II-liiga / 2007.
Collapse
X
-
Algselt postitas siim990 Vaata postitustNormaalne, isegi kui saaks siis võta teadmiseks, et üks mees juba tervet mängu ära ei tee. Jaa vaevalt see kaitse nüüd häbi peaks siis tundma... Eii maksa väga ära kaa tõusta, et teistel väga eest ära olete. Terve liiga veel ees
19 Elvas siis
kas ma rääkisin sul midagi eest ära minemisest v?
naer, okei piff, üks mängija kõike ära ei tee aga annab palju juurde.
Kommentaar
-
Algselt postitas Grillkaste Vaata postitustokei, ma usun et kõva ja kõike, aga räägi mulle siis põhjus miks 4jandad tabelis, miks mitte 1simesed?:PFC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustKullakene, keegi ei ole väitnud, et meie meeskond on mingi ülivõimas ja mida veel et peaksime kindlad esimesed olema. Ma lihtsalt ütlesin sulle, et ma olen täiesti kindel, et ükski teie mees ei peta meie kaitset nii, et me peaksime häbi tundma. :P Tõsiselt , te olete selle esimese koha peal nii õhku täis läinud, et jube, ei julgegi äkki teiega mängida? :/
Nonäed siis, kui tore jutt meil on:P..
Kommentaar
-
Algselt postitas Grillkaste Vaata postitustnaer, ikka oleme õhku läinud, eriti niimodi et tüüpidel peab kodus järel käima kes mängima ei taha tulla, räägi mulle kusotsast õhku täis läind?
Nonäed siis, kui tore jutt meil on:P..FC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas cosmix100 Vaata postitustJäreldasin sealt, et sa räägid siin kuidas teie üks mees teeks meie kaitsjatele häbi ja siis sellest, et sa küsisid põhjendust sellele, et miks me oleme neljandal kohal ja pole teie asemel tabeli eesotsas :P
ei jah, okei, platsipeal näeb, , ma loodan et sul on ilusad putsad
Kommentaar
-
Algselt postitas Grillkaste Vaata postitustnaer:P..aga see mees on nagu tulekera läbi hainapallide
ei jah, okei, platsipeal näeb, , ma loodan et sul on ilusad putsadFC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas Grillkaste Vaata postitustnaer:P..aga see mees on nagu tulekera läbi hainapallide
ei jah, okei, platsipeal näeb, , ma loodan et sul on ilusad putsad
ei ole mina ühtki meest siin 2. liigas näinud kes üksinda kõigile vabalt ära teeks!
Kommentaar
-
Algselt postitas wazaa Vaata postitustkuule mida sa seletad, teeb teeb teil üks mees seal palliga midagi kaitsele häbi
ei ole mina ühtki meest siin 2. liigas näinud kes üksinda kõigile vabalt ära teeks!
ma vahest harva ikka näen, ja siis teen kalendrisse märgi kaa
Kommentaar
-
Algselt postitas Grillkaste Vaata postitustnonäed siis kui tore
ma vahest harva ikka näen, ja siis teen kalendrisse märgi kaa. Juu ei ole siis nii hästi mänginud, et vääriks 1st positsiooni tabelis. Aga aega on oma kohta parandada
.
Jutu järele tundud üsna hea mängija...
Kommentaar
-
Algselt postitas kunzTroppu sõnapruuki oli mõlemal pool tõesti aga kõtega nügimist ja kossi peksmist oli tunduvalt viljandi mängijatel rohkem,see kui lõpus üks mängijatest jooksi võru poolikule otse sisse nimelt!sellist asja polnud kll vaja ma arvan teil teha!
oli viisakaid kui ka ebaviisakaid mängijaid aga mänguviis oli teil küll natuke agresiivne
Kommentaar
-
Algselt postitas siim990 Vaata postitustValesti järeldad asju, keegi polegi väitnud, et sa oled midagi eest ära minemisest rääkinud. Lihtsalt sa oled natuke õhku täis, et eest olete teistel ära saanud, aga noo ju meeskond siis hästi mänginud. Juu ei ole siis nii hästi mänginud, et vääriks 1st positsiooni tabelis. Aga aega on oma kohta parandada
.
Jutu järele tundud üsna hea mängija...
aga teglt noh üle harju keskmise , nagu enamus
ei vahet ei näe, miis siin ikka vaielda kes õhku täis ja kes mitte, ma usun et igal meeskonnal on parimaid ja halvemaid päevi
siiis vähemalt jõudke 2se kohani ära kui te esimest ei vääri sinu jutu järgi
Kommentaar
-
Algselt postitas Grillkaste Vaata postitustno heh, jutujärgi ei ole ma midagi niihea
aga teglt noh üle harju keskmise , nagu enamus
ei vahet ei näe, miis siin ikka vaielda kes õhku täis ja kes mitte, ma usun et igal meeskonnal on parimaid ja halvemaid päevi
siiis vähemalt jõudke 2se kohani ära kui te esimest ei vääri sinu jutu järgi
Jaa vaidlemisel jah tõesti pole mõtet, aga siis ära tule siia ette heitma 4ndat positsiooni tabelis ja küsima, et miks mitte ei ole esimesed jne...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar