Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

A2 / II-liiga / 2007.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
    Eee, meil on suhteliselt korralik kaitse, ma ei usu, et häbi saaksime tunda, eriti veel keskkaitse, väga raske on läbi tungida
    okei, ma usun et kõva ja kõike, aga räägi mulle siis põhjus miks 4jandad tabelis, miks mitte 1simesed?:P

Kommentaar

Algselt postitas siim990 Vaata postitust
      Normaalne, isegi kui saaks siis võta teadmiseks, et üks mees juba tervet mängu ära ei tee. Jaa vaevalt see kaitse nüüd häbi peaks siis tundma... Eii maksa väga ära kaa tõusta, et teistel väga eest ära olete. Terve liiga veel ees
      19 Elvas siis
      naer, ära hakka tühja koha paelt oma väikest tilli liputama siin
      kas ma rääkisin sul midagi eest ära minemisest v?
      naer, okei piff, üks mängija kõike ära ei tee aga annab palju juurde.

Kommentaar

Ütleme nii et kõigil on raske ja Võrul samuti, kõik on lahtine, kõik pingutavad

Kommentaar

Algselt postitas Grillkaste Vaata postitust
          okei, ma usun et kõva ja kõike, aga räägi mulle siis põhjus miks 4jandad tabelis, miks mitte 1simesed?:P
          Kullakene, keegi ei ole väitnud, et meie meeskond on mingi ülivõimas ja mida veel et peaksime kindlad esimesed olema. Ma lihtsalt ütlesin sulle, et ma olen täiesti kindel, et ükski teie mees ei peta meie kaitset nii, et me peaksime häbi tundma. :P Tõsiselt , te olete selle esimese koha peal nii õhku täis läinud, et jube, ei julgegi äkki teiega mängida? :/
          FC Otepää II

Kommentaar

Kullakene, keegi ei ole väitnud, et meie meeskond on mingi ülivõimas ja mida veel et peaksime kindlad esimesed olema. Ma lihtsalt ütlesin sulle, et ma olen täiesti kindel, et ükski teie mees ei peta meie kaitset nii, et me peaksime häbi tundma. :P Tõsiselt , te olete selle esimese koha peal nii õhku täis läinud, et jube, ei julgegi äkki teiega mängida? :/
            naer, ikka oleme õhku läinud, eriti niimodi et tüüpidel peab kodus järel käima kes mängima ei taha tulla, räägi mulle kusotsast õhku täis läind?
            Nonäed siis, kui tore jutt meil on:P..

Kommentaar

naer, ikka oleme õhku läinud, eriti niimodi et tüüpidel peab kodus järel käima kes mängima ei taha tulla, räägi mulle kusotsast õhku täis läind?
              Nonäed siis, kui tore jutt meil on:P..
              Järeldasin sealt, et sa räägid siin kuidas teie üks mees teeks meie kaitsjatele häbi ja siis sellest, et sa küsisid põhjendust sellele, et miks me oleme neljandal kohal ja pole teie asemel tabeli eesotsas :P
              FC Otepää II

Kommentaar

Järeldasin sealt, et sa räägid siin kuidas teie üks mees teeks meie kaitsjatele häbi ja siis sellest, et sa küsisid põhjendust sellele, et miks me oleme neljandal kohal ja pole teie asemel tabeli eesotsas :P
                naer:P..aga see mees on nagu tulekera läbi hainapallide
                ei jah, okei, platsipeal näeb, , ma loodan et sul on ilusad putsad

Kommentaar

Irw, mis nende putsadega?
                  FC Otepää II

Kommentaar

kuule mida sa seletad, teeb teeb teil üks mees seal palliga midagi kaitsele häbi
                    ei ole mina ühtki meest siin 2. liigas näinud kes üksinda kõigile vabalt ära teeks!

Kommentaar

Algselt postitas wazaa Vaata postitust
                      kuule mida sa seletad, teeb teeb teil üks mees seal palliga midagi kaitsele häbi
                      ei ole mina ühtki meest siin 2. liigas näinud kes üksinda kõigile vabalt ära teeks!
                      nonäed siis kui tore
                      ma vahest harva ikka näen, ja siis teen kalendrisse märgi kaa

Kommentaar

nonäed siis kui tore
                        ma vahest harva ikka näen, ja siis teen kalendrisse märgi kaa
                        Valesti järeldad asju, keegi polegi väitnud, et sa oled midagi eest ära minemisest rääkinud. Lihtsalt sa oled natuke õhku täis, et eest olete teistel ära saanud, aga noo ju meeskond siis hästi mänginud . Juu ei ole siis nii hästi mänginud, et vääriks 1st positsiooni tabelis. Aga aega on oma kohta parandada .
                        Jutu järele tundud üsna hea mängija...

Kommentaar

Algselt postitas kunzT
                          roppu sõnapruuki oli mõlemal pool tõesti aga kõtega nügimist ja kossi peksmist oli tunduvalt viljandi mängijatel rohkem,see kui lõpus üks mängijatest jooksi võru poolikule otse sisse nimelt!sellist asja polnud kll vaja ma arvan teil teha!
                          oli viisakaid kui ka ebaviisakaid mängijaid aga mänguviis oli teil küll natuke agresiivne
                          keda sa selle pooliku all silmas pead?

Kommentaar

Algselt postitas siim990 Vaata postitust
                            Valesti järeldad asju, keegi polegi väitnud, et sa oled midagi eest ära minemisest rääkinud. Lihtsalt sa oled natuke õhku täis, et eest olete teistel ära saanud, aga noo ju meeskond siis hästi mänginud . Juu ei ole siis nii hästi mänginud, et vääriks 1st positsiooni tabelis. Aga aega on oma kohta parandada .
                            Jutu järele tundud üsna hea mängija...
                            no heh, jutujärgi ei ole ma midagi niihea
                            aga teglt noh üle harju keskmise , nagu enamus
                            ei vahet ei näe, miis siin ikka vaielda kes õhku täis ja kes mitte, ma usun et igal meeskonnal on parimaid ja halvemaid päevi
                            siiis vähemalt jõudke 2se kohani ära kui te esimest ei vääri sinu jutu järgi

Kommentaar

Here it gooooooes...

Kommentaar

no heh, jutujärgi ei ole ma midagi niihea
                                aga teglt noh üle harju keskmise , nagu enamus
                                ei vahet ei näe, miis siin ikka vaielda kes õhku täis ja kes mitte, ma usun et igal meeskonnal on parimaid ja halvemaid päevi
                                siiis vähemalt jõudke 2se kohani ära kui te esimest ei vääri sinu jutu järgi
                                Ma ei väitnud üldsegi, et ei vääri esimest, lihtsalt praegu nii läinud.
                                Jaa vaidlemisel jah tõesti pole mõtet, aga siis ära tule siia ette heitma 4ndat positsiooni tabelis ja küsima, et miks mitte ei ole esimesed jne...

Kommentaar

Working...
                                X