Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

C1 II-liigad .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
    On sel mingit vahet?
    Ma olen veendund et sa arvasid et ta mängib Kures

Kommentaar

Ei, ma arvasin, et erxu on endine ergi .

Kommentaar

FCF Türi 9:2 Tallinna Kalev (4:1) - Mäng algas suhteliselt rahulikult kuid meie kasuks , kuid meie olime ründavamad ja esimene poolaeg oli suhteliselt pall nende poolel väga tihti .. 1 värava sai nad meile esimesele poolajal , et Kase lõi suhteliselt ilusa värava sisse kaugelt veidi äärest ja meie vv oli natukene liiga ees .. Teine poolaeg algas Kalevi poolt suhteliselt ründavalt ja surusid ka ikka tugevalt kuid meie olime peal ja lõime oma võimalused ära .. Jätsime ka palju võimalusi kasutamatta .. Teine värav tuli nii , et löödi suht latti alla ja meie vv eksis ja lasi käte vahelt läbi . aga pole hullu . Kindlasti sellises seisus oli ka süüdi väljaku seisukord . Kuid Kalev ärge hakake rääkima nüüd, et me võtisimegi ainult sellepärast et väljak oli halb , aitäh .

Kommentaar

jesss Seda meil just vaja pligi :P
          tänan fcf Türi see kindlustab meie koha kenast
          suured tänud

Kommentaar

lihtsalt super türi. Hooaja üllatavaim tulemus!(senimaani)!pakun et kalev arvas et lihtne mäng tuleb kuid türi näitas hambaid siis! Õnnitlen
            player

Kommentaar

Tänan teid ) , nüüd viimane mäng MT II'ega võõrsil aga ei teagi täpselt millal vist 1.oktoober ..

Kommentaar

Ütleme nii et , ilma kaptenitta väga nigel mäng ;S ja kurat 10 kesi piddime ka mängima . aga türi oli seekord üle , puhtlalt kohe ,, oi väljak oli ju lause suurepärane , ei tea kas se vastab mv nüuatele , keset väravat oli suuuur veelomp , kõik oli sopane , ja pärast pesemis võimalusi ka ei olnud :S põlved ja käed pidi veelombis ära pesema .
                Noninonii

Kommentaar

aga nagu meie treener ütles , milist väljakut sul vaja siis on? se on noorte mv, mitte mingi meistriliiga. kui meistriliiga peaks mängima seal, siis oleks vingumis koht. ja nh parem ikkak kui kundsta ju. aga jh, olmeruumide puudumine on jh suht probleem.
                  player

Kommentaar

Rääkisime 1 päev Türi mängijatega ja kostsid , et linnal raha kõrvale pandud ja uuel aastal peaks ehituseks minema )

Kommentaar

10-15 minti mängust siis hakkas keskkaitsel selg valutama oli m2ng 11:10 vastu
                      teine poolaeg sain ma matsu siis oli p6him6tteliselt 11:9 vastu kuna ma ei saandud korralikult joosta.

Kommentaar

Ma teadsin et Türi võidab;D

Kommentaar

Nii , aga kas penatil on normal plats ?
                          Noninonii

Kommentaar

Algselt postitas Lauri J Vaata postitust
                            Nii , aga kas penatil on normal plats ?
                            eiiiii!!!
                            penaltil on kõige hullem plats üldse teisest liigast

Kommentaar

Tegeeelt ? ;S ja ütle et pesemisvõimalusi ka pole eks ? ;D
                              Noninonii

Kommentaar

Algselt postitas Lauri J Vaata postitust
                                Tegeeelt ? ;S ja ütle et pesemisvõimalusi ka pole eks ? ;D
                                me küll ühtegi pesemiskohta ei näinud jh

Kommentaar

Working...
                                X