Ja alistusvõitu ei saaa:/
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-17 JA U-19 Eliitliigade meistrivõistlused
Collapse
X
-
Algselt postitas FootYgod jr. Vaata postitustKure -Kalev 1-2 ,Kalevil oli mõnusasti õnne.
Oleks te paremini mänginud, oleks ära teinud. Aga tagantjärgi ju kõik targadRahulik asjaarmastaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas #20 Vaata postitustSillamäe ei tulnud kohale!
Eliidimängule ei tule kohaleRahulik asjaarmastaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas MartinV Vaata postitustKas Viljandi Tulevikus on ainult harrastusjalgpallurid, et suhtumine nii halb on?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu kas just suhtumine halb,aga nuh vigastused ja haiged,sest ega neid pole võtta,kui 15poissi on registeeritud jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitustMuidugi oleks võinud viljandi U19 meeskonna välja panna , küll oleks mängitud , vähemalt oleks kokku meeskond saadud igaks mänguks ma usun:P
iseeasi kus kohas tabelis oleks platseerutud.
ega see nii kindel siiski poleks olnud,oli teil probleeme siiski eelmine aastaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu kas just suhtumine halb,aga nuh vigastused ja haiged,sest ega neid pole võtta,kui 15poissi on registeeritud jne.FC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustega see nii kindel siiski poleks olnud,oli teil probleeme siiski eelmine aasta
Usun et Mutle trennides oleks käiaid ka olnud , jne .
Kommentaar
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitustoleks ju saanud mängida nooremad ka , järsku oleks mängijaid ka võetud maakonnast kusagilt ja oleks ikka mingi 18 meest saanud regada ära .
Usun et Mutle trennides oleks käiaid ka olnud , jne .Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar