Ja alistusvõitu ei saaa:/
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-17 JA U-19 Eliitliigade meistrivõistlused
Collapse
X
-
Õnn soosib tugevamaid.Algselt postitas FootYgod jr. Vaata postitustKure -Kalev 1-2 ,Kalevil oli mõnusasti õnne.
Oleks te paremini mänginud, oleks ära teinud. Aga tagantjärgi ju kõik targad
Rahulik asjaarmastaja.
Kommentaar
-
Masendav...Algselt postitas #20 Vaata postitustSillamäe ei tulnud kohale!
Eliidimängule ei tule kohaleRahulik asjaarmastaja.
Kommentaar
-
Nu kas just suhtumine halb,aga nuh vigastused ja haiged,sest ega neid pole võtta,kui 15poissi on registeeritud jne.Algselt postitas MartinV Vaata postitustKas Viljandi Tulevikus on ainult harrastusjalgpallurid, et suhtumine nii halb on?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Selge !Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu kas just suhtumine halb,aga nuh vigastused ja haiged,sest ega neid pole võtta,kui 15poissi on registeeritud jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas meelis989 Vaata postitustMuidugi oleks võinud viljandi U19 meeskonna välja panna , küll oleks mängitud , vähemalt oleks kokku meeskond saadud igaks mänguks ma usun:P
iseeasi kus kohas tabelis oleks platseerutud.
ega see nii kindel siiski poleks olnud,oli teil probleeme siiski eelmine aastaOlen see kes olen
Kommentaar
-
15'st 11 ikka mängukõlbmatud ei ole?! masendav ikkaAlgselt postitas kaitz Vaata postitustNu kas just suhtumine halb,aga nuh vigastused ja haiged,sest ega neid pole võtta,kui 15poissi on registeeritud jne.FC Otepää II
Kommentaar
-
oleks ju saanud mängida nooremad ka , järsku oleks mängijaid ka võetud maakonnast kusagilt ja oleks ikka mingi 18 meest saanud regada ära .Algselt postitas kaitz Vaata postitustega see nii kindel siiski poleks olnud,oli teil probleeme siiski eelmine aasta
Usun et Mutle trennides oleks käiaid ka olnud , jne .
Kommentaar
-
nu seda nüüd küll,aga nuh see oli Tuleviku juhtkonna otsus panna U17 ja nii ta präägu siis on selline nagu ta on.Algselt postitas meelis989 Vaata postitustoleks ju saanud mängida nooremad ka , järsku oleks mängijaid ka võetud maakonnast kusagilt ja oleks ikka mingi 18 meest saanud regada ära .
Usun et Mutle trennides oleks käiaid ka olnud , jne .Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar