Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 esiliiga (2008)
Collapse
X
-
Algselt postitas Heinz_14 Vaata postitustÄrni ,sa rebid ikka päris hästi .
rebin kildu!!??!?
kildu ei saa rebida!!!!!!!!!
haahaaa!
OMATUD!!!
ärni: 2
aws0m3: 0
Heinz_14: 0
Kommentaar
-
Algselt postitas MrJM Vaata postitustSee pall ei käinud väravas ära.
Oleksime võinud ka vabalt kolm väravat lüüa. Tammeka kinkis meile kaks 1:1 olukorda, aga me ründaja ei suutnud kahjuks neid ära lüüa.
Kommentaar
-
Eitea kas ka flora vennad on nõus, kui ma ütlen, et kohtunik tegi mängu.
Meil ei loetud ühte ära, kus flora kaitsja tõi väravast palli ära, seistes ise seljaga vastu võrku. Meile löödud väravast nii palju, et vahet pole, kas oli viga või mitte, kohtunik ei suvatsenud ära oodata, kuni müür paigas on, kuigi oli vilega mäng. Nii ta oligi, et lööja võis rahulikult siseküljega tahaposti suunata, väravavaht sinna ei olnud jõudnud veel müüri juurest.
Kommentaar
-
Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitustEitea kas ka flora vennad on nõus, kui ma ütlen, et kohtunik tegi mängu.
Meil ei loetud ühte ära, kus flora kaitsja tõi väravast palli ära, seistes ise seljaga vastu võrku. Meile löödud väravast nii palju, et vahet pole, kas oli viga või mitte, kohtunik ei suvatsenud ära oodata, kuni müür paigas on, kuigi oli vilega mäng. Nii ta oligi, et lööja võis rahulikult siseküljega tahaposti suunata, väravavaht sinna ei olnud jõudnud veel müüri juurest.
Ütleksin, et 1:1 oleks olnud õiglasem tulemus. Aga hea mäng oli !
Kommentaar
-
ma seisin täpselt seal kõrval kui meie mees palli joonepealt välja tõi. see ei käinud sees. ja kui ma ei eksi siis karistuslöögi ajal ma just vaatasin et müür oli täpselt pandud ja värvavaht seisis keskel. minu arust oli tammeka väravavaht vägagi valmis, kuigi löögi ajal ei liigutanudki ennast.
Kommentaar
-
Algselt postitas aws0m3 Vaata postitustja kohtunik ANDIS vile, ja see oli juba väravavahi süü. Kuidas flora vend sai võrgu vastas olla kui võrku keegi ei liigutanud ega midagi, mingi tegi maagiat või?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar