Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 esiliiga (2008)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas aws0m3 Vaata postitust
    O HAI omati ära
    not.

OMATUD!!!!!

köhhköhh

ärni: 1
    aws0m3: 0

Kommentaar

Kalev - Sk 10 . 1-1 (0:0)

Esimene poolaeg olime üle , aga värvat ei tulnud , teisepoolaja lõpus läksid nad kiirrünnkust juhtima , siis lõi (Viikna) karistuslöögist tagasi , ja nii se jäi .
      Mäng olkes võinud ikka meile tullla .
      Noninonii

Kommentaar

Ärni ,sa rebid ikka päris hästi .

Kommentaar

Te olete ikka täitsa teemas omadega .

Kommentaar

no jamh , täna Tammekaga .

Kommentaar

Algselt postitas Heinz_14 Vaata postitust
              Ärni ,sa rebid ikka päris hästi .
              rebin mida!?!?!?!?
              rebin kildu!!??!?
              kildu ei saa rebida!!!!!!!!!

haahaaa!
              OMATUD!!!

ärni: 2
              aws0m3: 0
              Heinz_14: 0

Kommentaar

JK MaagTammeka - FC Flora 0:1 värava autor oli vist Ivo Pikkor karistuslöögist. Meil (Tammekal) käis ka pall Flora väravas mida ära ei loetud ja üldiselt oli mängupilt suht võrdne(minu arvates)

Kommentaar

See pall ei käinud väravas ära.
                  Oleksime võinud ka vabalt kolm väravat lüüa. Tammeka kinkis meile kaks 1:1 olukorda, aga me ründaja ei suutnud kahjuks neid ära lüüa.

Kommentaar

Algselt postitas MrJM Vaata postitust
                    See pall ei käinud väravas ära.
                    Oleksime võinud ka vabalt kolm väravat lüüa. Tammeka kinkis meile kaks 1:1 olukorda, aga me ründaja ei suutnud kahjuks neid ära lüüa.
                    käis ikka

Kommentaar

Eitea kas ka flora vennad on nõus, kui ma ütlen, et kohtunik tegi mängu.
                      Meil ei loetud ühte ära, kus flora kaitsja tõi väravast palli ära, seistes ise seljaga vastu võrku. Meile löödud väravast nii palju, et vahet pole, kas oli viga või mitte, kohtunik ei suvatsenud ära oodata, kuni müür paigas on, kuigi oli vilega mäng. Nii ta oligi, et lööja võis rahulikult siseküljega tahaposti suunata, väravavaht sinna ei olnud jõudnud veel müüri juurest.

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
                        Eitea kas ka flora vennad on nõus, kui ma ütlen, et kohtunik tegi mängu.
                        Meil ei loetud ühte ära, kus flora kaitsja tõi väravast palli ära, seistes ise seljaga vastu võrku. Meile löödud väravast nii palju, et vahet pole, kas oli viga või mitte, kohtunik ei suvatsenud ära oodata, kuni müür paigas on, kuigi oli vilega mäng. Nii ta oligi, et lööja võis rahulikult siseküljega tahaposti suunata, väravavaht sinna ei olnud jõudnud veel müüri juurest.
                        Tuul mängis ka oma rolli . Esimene poolaeg surus rohkem flora , teine poolaeg oli täiesti initsatiiv tammeka käes , nendest üks ühtedest nii palju, et need olid kontrad ja ründaja ei suutnud neist mitte midagi ohtliku korda saata . Väravavaht kontrollis igat 1on1 . Tammeka pall oli üle joone ! Seda tõestas Velldorise mängija Marek, kes seisis selle olukorra ajal täpselt värava kõrval .
                        Ütleksin, et 1:1 oleks olnud õiglasem tulemus. Aga hea mäng oli !

Kommentaar

ma seisin täpselt seal kõrval kui meie mees palli joonepealt välja tõi. see ei käinud sees. ja kui ma ei eksi siis karistuslöögi ajal ma just vaatasin et müür oli täpselt pandud ja värvavaht seisis keskel. minu arust oli tammeka väravavaht vägagi valmis, kuigi löögi ajal ei liigutanudki ennast.

Kommentaar

ja kohtunik ANDIS vile, ja see oli juba väravavahi süü. Kuidas flora vend sai võrgu vastas olla kui võrku keegi ei liigutanud ega midagi, mingi tegi maagiat või?
                            #20 FLORA!

Kommentaar

Algselt postitas aws0m3 Vaata postitust
                              ja kohtunik ANDIS vile, ja see oli juba väravavahi süü. Kuidas flora vend sai võrgu vastas olla kui võrku keegi ei liigutanud ega midagi, mingi tegi maagiat või?
                              Ära kujuta ette .

Kommentaar

Karistuslöögi ajal, oli väravavaht valmis, aga ei liigutanud ennast kordagi

ja pall ei käinud väravas ära, ja suht loogilised vennad olete, kui ütlete, et märten oli värava sees võrgus olnud, mõelge loogiliselt ajugeeniused

Kommentaar

Working...
                                X