Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
Arvad et kohe Tegijad ? Siis kui jooksed mingid üks aasta trennis käinud kaitsjast üle siis kohe tegija ? Eks Näeme siis mis nendest poistest lõpuks välja tuleb
-
Saarts ja Kovru oleksid ka esiliigas tegijad ründajad, eriti muidugi Saarts. Mõlemad ka siis vastavalt 94 ja 95 koondises olnud/on siiani ning su troll oli täiesti mõttetu.
Leave a comment:
-
Kuulge kõvad mehed mis te endast arvate siin , arvate kui lööte palju väravaid II liigas siis arvate et olete mingid tegijad ? Lööge sama palju värvaid Eliitliigas v6i Esiliigas vot siis olete kõvad tegijad . :P
Leave a comment:
-
Jeje right, mängige end medalile siis, aga võta asja natuke tõsisemalt ja mitte nii egoistlikult, sellise suhtumisega nii mõnigi talent totaalselt läbi kukkunud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustJärgmisel aastal on ilmselt pärnu suures mängus tagasi.
Leave a comment:
-
PJK = Peksupoisid? Eelmine nädal loputati 4:1 Florat, enamus mängudel lihtsalt peavad läbi ajama vähemuses. Järgmisel aastal on ilmselt pärnu suures mängus tagasi.
Leave a comment:
-
apohhh platsil vaatab aga see et ma sust pool aastat vanem olen ei tähenda midagi !!!!!
Leave a comment:
-
see teeb sind , Saarts, eriti haledaks et sa vanem ka veel ja tuled räigelt põkkima,
Leave a comment:
-
Jalgpall94 igatahes Pärnu mängudest paistab rääkivat, Saarts on 94 sündind ka ja lööb (peaaegu) sama palju väravaid kui Kovru... Niiet jah, ilmselt on Saarts.
Leave a comment:
-
Mõtlesin ise sama(tegin uue kasutaja, see Reaal Madriid olen), aga mehed, vahet pole mitu keegi lööb, kui te meeskonna heaks mängite
Mängige see mäng ära ja otsustage platsil mitte foorumis, kes nyyd parim ryndaja siin liigas on:P, kuna te mõlemad ryndajad eks ;D(Parim ei pea olema see, kes rohkem lööb, vaid kes lööb ja annab ka väravasööte ning mängib meeskonna heaks)
Leave a comment:
-
a ma su peale suht kade jh tahaks nii sinu moodi olla!!! vahetpole et löön sama palju kui sina !!!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: