Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
Saarts lõi jälle mingi 8 väravat ? Käisin ise ka mängu vaatamas, SK10 mängis ikka jube kehvasti.
-
Algselt postitas Ger5t Vaata postitustVändra JK Vaprus -JK Viljandi Tulevik 1:4 (0:1)
Lasime lüüa endale lollid väravad.
Varsti tulemas ka video.
Leave a comment:
-
Vändra JK Vaprus -JK Viljandi Tulevik 1:4 (0:1)
Lasime lüüa endale lollid väravad.
Varsti tulemas ka video.
Leave a comment:
-
Hea video (Y)
Pmst tegi mängu yks vend ära
Vändra mängis teine poolaeg nagu teine meeskond :P
Leave a comment:
-
-
4:0 oli
ise kohal ei käinud ja mõned põhikooseisu omad veel ei käinud , vändras näitame kindlalt paremat mängu
Leave a comment:
-
Põltsamaa JK Sport 4 või 5-0 Vändra
Pmst samasugune mäng nagu kõik eelnevadki, pall meil ja me lööme ära, vastased lihtsalt ei saa meie tugevast kaitseliinist mööda. Vändra läks vahepeal üsna jõhkraks, mina ja neli poissi weel meie tiimist said ikka väga kõva löögi neilt, mul lihasel tore suur sinikas. Mõni vend kees üle ka neil, ikka väga mõttetu asja peale
BTW ründajad nullisime kyll täna ära, aga nad on üsna teravad, ärge lebotage nende vastu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kristen Vaata postitustMillele ma JÄLLE ei jõua. Peab vist Viljandisse üle minema, jõuaks vähemalt mängudele.
Leave a comment:
-
SK10 Premium - FCE Otepää 2:1(0:0)
Võiduvärav 80.+2 SK 10
Muidu oli palju häid momente mõlemale poole
Leave a comment:
-
Algselt postitas Vapor IV Vaata postitustMeil endil homme mäng SK10'ga
Leave a comment:
-
Tartu Merkuur 0-2 Põltsamaa JK Sport
Vastaste meeskond oli hea, aga see, mis kohtunik tegi.. lihtsalt omfg..Minu närvid sellisele jamale vastu ei pidanud.. Hoidke enda närve tema vastu, ta ei vilista mitte midagi ära. Nt: Mina ja yks meeskonnakaaslane nurgalöögi ajal, mõlematele sõidetakse jalgadesse sisse no ikka üliselgelt ja mitte midagi ei antud.. Kohtunikule ütlesin, mis oli ja miks kaarte ega isegi viga ei olnud, erinevalt teistest kohtunikest, kes rahustavad mängijat või midagi, tema läheb närvi ja hakkab mulle midagi ütlema nagu vaenlane ja annab kaardi.. Siis nt tõmmati meie vend kolm korda järjest maha, like wtf ja "puhas mäng".. Ülivihaseks ajas see, halvemal juhul oleksime võinud platsilt mitme jalaluu murruga lahkuda.
Leave a comment:
-
Päris hea tagasitulek Vändra poolt. Vaatan, et nemad juba väga kergelt alla ei anna - SK10 vastu jäid vist 2:0 taha, M-J jäid 2:0 taha, aga tulid välja võidu ja viigiga.
Meil endil homme mäng SK10'ga
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: