Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• toruloru
    replied
    Saarts lõi jälle mingi 8 väravat ? Käisin ise ka mängu vaatamas, SK10 mängis ikka jube kehvasti.

Leave a comment:

• Henriolen
    replied
    Pärnu Kalev SK - SK10 Premium 11:1(5:0)

Leave a comment:

• Reaal Madriid
    replied
    Algselt postitas Ger5t Vaata postitust
    Vändra JK Vaprus -JK Viljandi Tulevik 1:4 (0:1)
    Lasime lüüa endale lollid väravad.
    Varsti tulemas ka video.
    Me lasime ka neil, kas nyyd lollid, aga väga lihtsad väravad lyya, mida poleks kindlasti pidanud laskma neil teha.Videot tahaks juba jep

Leave a comment:

• Ger5t
    replied
    Vändra JK Vaprus -JK Viljandi Tulevik 1:4 (0:1)
    Lasime lüüa endale lollid väravad.
    Varsti tulemas ka video.

Leave a comment:

• Reaal Madriid
    replied
    Hea video (Y)
    Pmst tegi mängu yks vend ära
    Vändra mängis teine poolaeg nagu teine meeskond :P

Leave a comment:

• Ger5t
    replied
    Vändra JK Vaprus-Pärnu Kalev SK
    VIDEO

Leave a comment:

• Ger5t
    replied
    4:0 oli
    ise kohal ei käinud ja mõned põhikooseisu omad veel ei käinud , vändras näitame kindlalt paremat mängu

Leave a comment:

• Reaal Madriid
    replied
    Põltsamaa JK Sport 4 või 5-0 Vändra

Pmst samasugune mäng nagu kõik eelnevadki, pall meil ja me lööme ära, vastased lihtsalt ei saa meie tugevast kaitseliinist mööda. Vändra läks vahepeal üsna jõhkraks, mina ja neli poissi weel meie tiimist said ikka väga kõva löögi neilt, mul lihasel tore suur sinikas. Mõni vend kees üle ka neil, ikka väga mõttetu asja peale
    BTW ründajad nullisime kyll täna ära, aga nad on üsna teravad, ärge lebotage nende vastu.

Leave a comment:

• zurka1
    replied
    Algselt postitas Kristen Vaata postitust
    Millele ma JÄLLE ei jõua. Peab vist Viljandisse üle minema, jõuaks vähemalt mängudele.
    Tundub, et nii lihtsam Sul jah!

Leave a comment:

• zurka1
    replied
    SK10 Premium - FCE Otepää 2:1(0:0)
    Võiduvärav 80.+2 SK 10

Muidu oli palju häid momente mõlemale poole

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
    Meil endil homme mäng SK10'ga
    Millele ma JÄLLE ei jõua. Peab vist Viljandisse üle minema, jõuaks vähemalt mängudele.

Leave a comment:

• Reaal Madriid
    replied
    Tartu Merkuur 0-2 Põltsamaa JK Sport

Vastaste meeskond oli hea, aga see, mis kohtunik tegi.. lihtsalt omfg..Minu närvid sellisele jamale vastu ei pidanud.. Hoidke enda närve tema vastu, ta ei vilista mitte midagi ära. Nt: Mina ja yks meeskonnakaaslane nurgalöögi ajal, mõlematele sõidetakse jalgadesse sisse no ikka üliselgelt ja mitte midagi ei antud.. Kohtunikule ütlesin, mis oli ja miks kaarte ega isegi viga ei olnud, erinevalt teistest kohtunikest, kes rahustavad mängijat või midagi, tema läheb närvi ja hakkab mulle midagi ütlema nagu vaenlane ja annab kaardi.. Siis nt tõmmati meie vend kolm korda järjest maha, like wtf ja "puhas mäng".. Ülivihaseks ajas see, halvemal juhul oleksime võinud platsilt mitme jalaluu murruga lahkuda.

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    Päris hea tagasitulek Vändra poolt. Vaatan, et nemad juba väga kergelt alla ei anna - SK10 vastu jäid vist 2:0 taha, M-J jäid 2:0 taha, aga tulid välja võidu ja viigiga.

Meil endil homme mäng SK10'ga

Leave a comment:

• Ger5t
    replied
    Vändra JK Vaprus-Pärnu Kalev SK 4:5 (0:4)

Leave a comment:

• Rams
    replied
    Vändra poolne kokkuvõte ja koosseis: http://jkvandra.ee/lohakus-maksis-katte

Leave a comment:

Working...
X