Algselt postitas jyrikarl
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
Algselt postitas Taavik Vaata postitusthaapsalul peaks olema leva3ga siis
Kommentaar
-
Algselt postitas Fcfhväravavaht Vaata postitustJustfeel it vms, meil ülemineku mäng nõmmega! JA SEE ON KINDEL. Anname endast parima ja teeme kõik selleks, et nõmme purustada.
Kommentaar
-
Sass ennem oli ju kirjutatud, et me parandasime ennast, meil treener ajas vist kõik sassi. Talle oldi helistatud jalgpalliliidust ning öeldud, aga siiski nüüd lõpuks jäi Levadia III. See pühapäev siis juba Haapsalus meil mäng nendega. Loodan oma meeskonnale parimat. Ise üritan head mängu näidata, kuigi väike väsimus on koormusest, aga tuleb anda parim endast. Peale üleminekumänge ju suur paus õnneks.
Kommentaar
-
Üleminekumängu esimene voor FC Flora Haapsalu 1 - 4 Levada III
Ilm: Jahe, kuskil +10 kraadi maksimum.
Pealtvaatajaid: kuskil 25 ringis või rohkem.
Kohtunik: Kergelt andis vigu ning jättis olukordi võtmata ka. (näiteks kui meie ründaja pääses üksühele tõmbas Levadia III mängija ta maha, aga kohtunik ütles, et mäng võib jätkuda)
Esimese poolaja skoor: 0-2
Levadia muidugi hoidis palli paremini ja surus rohkem kui meie. Aga meil jäi see-eest üks tosin võimalusi kasutamata + realiseerimata penalti. Ja lõppkokkuvõteks tuligi seis selline. 1-4.
Meie värava lõi #11. (ründaja/Rauno Panfilov) söödu andis #10. (ründaja/Vladislav Šikirjavõi)
A, et keegi hiljem küsima ei hakkaks mis number olen siis, et #12. (ääres mängin)
Kommentaar
-
Ma soovitaks teie ründajale siiski korvpalli ja ka paljud teised võiksid ala vahetusele mõelda, aga muidu olite tublid.
Klubi ründaja lausus (karjus) mängu ajal siis järgmist: Kurat, mina ei mängi enam jalkat, ma lähen kossu trenni üleAlgselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar