Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas jyrikarl Vaata postitust
    sitt treener siis
    Ega sa ise parem ei ole vast, kui sellist juttu ajad.

Kommentaar

ongi nohh

010101010101001011

Kommentaar

Algselt postitas Taavik Vaata postitust
        haapsalul peaks olema leva3ga siis
        Tuli välja et sul siiski õigus. Täna treener ütles trennis ning parandas ennast juba teist korda ja ütles et Levadia III'ga. Väga huvitav. Algul Legioniga, siis Nõmme Unitediga ja nüüd siis Leva 3'ga.

Kommentaar

loodan et võidate sest mai viici nendega uuesti uuel aastal mängida võiks ikka keegi veel uus tulla peale jõhvi.

Kommentaar

Taavik mis klubis sa mängid? Muidu me vist oleme Levadia III'ga mänginud. Võitsime neid 3-1 kui olime 10'kesi, aga võibolla on nad tugevnenud.

Kommentaar

kahjuks, see oli Levadia II(tugevuselt 3.) muide Taavik(Flora II), keegi teiega on üldse mängida tahtnud?

Kommentaar

tyra see oli mu arvamus et mina eitaha enam nendega mängida.Hoia suu kinni

Kommentaar

kardad lihtsalt pähe saada, sest kui Levadia 3 oleks teid võitnud sipleksite ise üleminekumängudes. Taavik, selle postituse kirjutamise ajal hoitsin oma suu kinni

Kommentaar

aga ei võitnud

Kommentaar

Algselt postitas Fcfhväravavaht Vaata postitust
                      Justfeel it vms, meil ülemineku mäng nõmmega! JA SEE ON KINDEL. Anname endast parima ja teeme kõik selleks, et nõmme purustada.
                      meiega ei ole teil kohe kindlalt mäng

Kommentaar

Sass ennem oli ju kirjutatud, et me parandasime ennast, meil treener ajas vist kõik sassi. Talle oldi helistatud jalgpalliliidust ning öeldud, aga siiski nüüd lõpuks jäi Levadia III. See pühapäev siis juba Haapsalus meil mäng nendega. Loodan oma meeskonnale parimat. Ise üritan head mängu näidata, kuigi väike väsimus on koormusest, aga tuleb anda parim endast. Peale üleminekumänge ju suur paus õnneks.

Kommentaar

Üleminekumängu esimene voor FC Flora Haapsalu 1 - 4 Levada III

Ilm: Jahe, kuskil +10 kraadi maksimum.
                          Pealtvaatajaid: kuskil 25 ringis või rohkem.
                          Kohtunik: Kergelt andis vigu ning jättis olukordi võtmata ka. (näiteks kui meie ründaja pääses üksühele tõmbas Levadia III mängija ta maha, aga kohtunik ütles, et mäng võib jätkuda)
                          Esimese poolaja skoor: 0-2

Levadia muidugi hoidis palli paremini ja surus rohkem kui meie. Aga meil jäi see-eest üks tosin võimalusi kasutamata + realiseerimata penalti. Ja lõppkokkuvõteks tuligi seis selline. 1-4.

Meie värava lõi #11. (ründaja/Rauno Panfilov) söödu andis #10. (ründaja/Vladislav Šikirjavõi)

A, et keegi hiljem küsima ei hakkaks mis number olen siis, et #12. (ääres mängin)
                          Last edited by bert2k3; 02.11.08, 14:08. Põhjus: Lisasin infot, tark.

Kommentaar

Tosin võimalust, kas täna päeval on ka üle poole platsi saamine võimalus ... sorri, kui ma valesti asjadest olen aru saanud
                            Algselt postitas Maekas
                            Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Noo kurat võtaks. Jaga kahega siis peaksid õige arvu enam-vähem saama. Vahet ei ole.

edit: penalt on kahe eest

Kommentaar

Ma soovitaks teie ründajale siiski korvpalli ja ka paljud teised võiksid ala vahetusele mõelda, aga muidu olite tublid.

Klubi ründaja lausus (karjus) mängu ajal siis järgmist: Kurat, mina ei mängi enam jalkat, ma lähen kossu trenni üle
                                Algselt postitas Maekas
                                Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Working...
                                X