Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Fcfhväravavaht Vaata postitust
    See ei tee mind paremaks, kui löön ise üle poole, polegi ideaalne. Sinu jutu järgi saan aru nagu ma ei oleks mitte ühtegi lööki tõrjund ja kõik mis tõrjusin olid keskele, aga see pole nii!
    Kus Jüri tõrjetest rääkis, et sa tema juttust nii aru saad?
    Ja teie ründaja peaks harjutama penaltite löömist.
    Ning kas tõesti peaks Levadia III tegema Levadia I võistkonnale ära?

Kommentaar

Kuule sa ei saa öelda peale ühte realiseerimata penaltit, et ta ei oska lüüa. Ta on varem piisavalt penalte sisse löönud, ega igakord ka sisse ei saa lüüa.

Kommentaar

Algselt postitas Rünno. Vaata postitust
        vot sina jüri , kui ma mõtlen sama venda kes mängis roheliste vaporitega oled ikka väga kõrge egoga , väljakul ähkisid ja puhkisid korralikult , vingumist oli sul rohkem kui mängimist !
        enamus teie juttu on ajuvaba ja mõttetu. tõesti, oli väga raske teiega mängul tõsiseks jääda (eriti kui mängime formatsiooni 3-1-3-3), aga kui vingumisel ja apelleerimisel vahet ei tee, siis ma ei tea... sulle, õige staar, ütleksin, et ära kiindu putsadesse, vaid vabal ajal harjuta penalteid(muuseas, kloun kirjutatakse kloun mitte KLÕUN). aga jah, ei viitsi seletada siin(erinevalt teist). vaatame, mis täismõõtmetega platsil teete. mina pole kordagi ju öelnudki, et mina oleksin parem kui teie, ainult meeskondade kohta sõna võtnud. ainuke asi, et pole vaja teil risustada foorumit, elage end mujal välja . aga kordagi pole ma vihaselt, tigedalt mõnitanud teid, aga tõesti, jäi mulje, et te olete üles ehitatud nii, et üks mees lööb lihtsalt ära ning kui ta on kinni võetud, siis pole ka mängu...

Kommentaar

Algselt postitas bert2k3 Vaata postitust
          Kuule sa ei saa öelda peale ühte realiseerimata penaltit, et ta ei oska lüüa. Ta on varem piisavalt penalte sisse löönud, ega igakord ka sisse ei saa lüüa.
          No kui 8 meetri pealt, nagu keegi siin mainis, iga kord sisse ei saa lüüa, siis pole teil kuhugi kõrgemale asja, väga loll lause sinupoolt, sorri .

Ja poolajaks 0:2 peaks tähendama ülimat motiveeritust, et teisel poolajal tagasi lüüa mitte langust.

Kommentaar

Algselt postitas jyrikarl Vaata postitust
            väravavaht ei jõudnud täna löömisega tegeleda, kaitsja proovis... võimalusi oli teil ausalt öeldes vähem kui pool tosinatki. mõte on selles, et selline meeskond saata näiteks Levadia I võistkonnaga mängima on selge rumalus, kui duubelgi teie üle naerab...
            No selline on siis teise liiga tase. Ma ei näe esiliiga vendadel põhjust muretsemiseks. Mängides tugevamatega sa näed mismoodi nad mängivad ja sa selgelt õpid ju sellest. Miks ei või omavahel normaalselt läbi saada ja peab koguaeg kritiseerima endast nõrgemaid

Kommentaar

mida te tõuklete

jüri käib tlna reaalkoolis

Kommentaar

Algselt postitas jyrikarl Vaata postitust
                aga kordagi pole ma vihaselt, tigedalt mõnitanud teid, aga tõesti, jäi mulje, et te olete üles ehitatud nii, et üks mees lööb lihtsalt ära ning kui ta on kinni võetud, siis pole ka mängu...
                Igal võistkonnal on oma taktika ning see on ka meile edu toonud.

Kommentaar

Algselt postitas pöhhpöhh Vaata postitust
                  No selline on siis teise liiga tase. Ma ei näe esiliiga vendadel põhjust muretsemiseks. Mängides tugevamatega sa näed mismoodi nad mängivad ja sa selgelt õpid ju sellest. Miks ei või omavahel normaalselt läbi saada ja peab koguaeg kritiseerima endast nõrgemaid

Eeslaste värk. Mida kõrgem klass seda suurem ego. Ei noh mul ükskõik sesuht, et las pauguvad kui neil paremat teha ei ole.

Kommentaar

tegelikult ei ole me ülbe ülbed ja ei hakkagi vastaste kohta kunagi mingit jama rääkima , oli nii nagu oli . kui vastane on kehvem , siis on kehvem kui parem siis tunnistame seda .
                    ja meie meeskonna hetkeseis ongi õige koht teises liigas , sest haapsalu on niivõrd väike linn , et meil ei ole võtta isegi sellist põhituumikut , kus kõik tahaksid pallida täiega ja teha kõiki trenne jne . meil on paljud , kes tegelt käivad näiteks muusikakoolis , nad lihtsalt harrastavad seda mängu , niiet polegi midagi paremat tahta tulemustest .
                    pealegi see penalti , lõin tahtsin täiesti äärde lüüa , kuna väravavaht tundus väga pikk , lõin nii nagu tavaliselt vasakusse alla , aga kuna värav ei olnud keskel siis ei läinud seekord , ma teadsin ( nägin ) et värav ei ole keskel , aga riskisin lüüa ikkagi nii ja seekord läks siis veits nihu .

ülbitsemisel ei ole mingit mõtet , tõesti ei viitsi venelasi mängida ausaltöeldes !!
                    nagu see , et kui viga tehakse siis tehakse meelega sihilikult tagasi , natuke mage teema aga okei .

muide see , et te ära tõusite - seda ei ütle aint meie , ka nii mõnigi flora vend on öelnud , et olete ülbed veits ning see et peale teise liiga meeskonna võitmist nii õhku täis läksite , oli natuke naljakas .. kohe hakati ajama väljakust , valgustitest jne .. valgustid põlesid , kuna neid reguleeriti , staadion sai äsja valmis , väljak on minimaalmõõtmetes ( kunstmuru ) , kasti penalti , viie-kasti ja peanlti jooned on õieti , muidu ju ei oleks näiteks kasti ja küljejoon nii lähestikku ! niiet sellekohapealt pole midagi öelda teil ma usun .

+ nagu see , et keegi ütles et mängisime ühe mehe peale , ausaltöeldes kohati läks jah mäng nii , aga minu e. selle ründaja kinnivõtmist ei olnud küll palju näha , aint teine poolaeg oli raske mängida natuke , sest tööd pidime me ju ikagi rohkem tegema , ikkagi nõrgem meeskond .. aga kui oleks kinni võetud , siis ma usun et niipalju võimalusi mul ei oleks olnud , eile oli lihtsalt mul realiseerimisega väga viltu värk ...

vaatame mis järgmine mäng toob , loodame head ning SÕBRALIKKU- nimelt ülbitsemine ja selline ) mängu mõlemalt poolelt .
                    sigpic FC Flora Haapsalu ründaja #11

Kommentaar

ausalt öeldes

naljakas
                      ju haapsalus on teised arusaamad

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
                        No kui 8 meetri pealt, nagu keegi siin mainis, iga kord sisse ei saa lüüa, siis pole teil kuhugi kõrgemale asja, väga loll lause sinupoolt, sorri .

Ja poolajaks 0:2 peaks tähendama ülimat motiveeritust, et teisel poolajal tagasi lüüa mitte langust.
                        Ütlen sulle üht, penalt oli 11 meetri pealt, mõtle loogiliselt, 8 meetri pealt! Ütle üks väljak kus 8 meetri pealt. Ja väljak on 4 meetrit lühem vms.
                        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Fcfhväravavaht Vaata postitust
                          Ütlen sulle üht, penalt oli 11 meetri pealt, mõtle loogiliselt, 8 meetri pealt! Ütle üks väljak kus 8 meetri pealt. Ja väljak on 4 meetrit lühem vms.
                          Tartu reiniku kunstmuru staadion kohe esimesena näiteks .

Kommentaar

lisaks veel Tartu Veeriku Kooli staadioni ka

Kommentaar

Siis ei ole midagi teha.

Kommentaar

Siis seal ei tohiks suurte mänge ju toimuda. See järelikult väikeste staadion.

Kommentaar

Working...
                                X