Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

mõõdetud sai pennukoht siis trennis
    44 jalga ja mu jalg on 25cm pikk . arvutage ise .

Kommentaar

Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust

Ma arvan lihtsalt seda, et teie staadion on lühem kui 90 ja kitsam kui 45 .
      Ei ole. Levadia lihtsalt on harjunud mängima pikemal väljakul ning neile tundus see liiga lühike.

edit: üleval on see staadioni pilt eks. meie karistusala on õigetes mõõtmetes, seega ta on siis 40,5 meetrit või kui palju seal üleval oli ning meil on audijoone ja karistusala vahel veel kuskil 2 meetrit ja peale pisut, seega tuleb 45 meetrit ilusti ära.

Kommentaar

40.5 + 2*2 = 44.5 , ehk ilusti üle 45-e
        Algselt postitas Maekas
        Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas Põnn Vaata postitust
          40.5 + 2*2 = 44.5 , ehk ilusti üle 45-e
          Ma ütlesin, et üle 2 meetri tark.

Kommentaar

Sa ei ütelnud, et ÜLE* 2 meetri.

"kuskil 2 meetrit" selle käänamise järgi max 2m. Põnnil on õigus
            Ja mõttetu halamine ja vingumine FC Florahaapsalu poolt.

Kommentaar

Oota Taavi. Kes oli see kes siin üldse meie üle vinguma hakkasid. Me lihtsalt üritame ennast õigustada. Kõik algas sellest , et ma kirjutasin seisu ja pisut infot mängust Levadia 3 vastu.

Aga millegipärast on teil vaja otsida iga vale detail välja ja kohe öelda t*ra sa oled mingi idioot õpi märkima asju ja värke. Okei, nii küll ei ütlenud, aga põhimõte on see, et te vingute iga asja üle.

Kommentaar

Minul oli au plõksima hakkata, teeme lihtsalt, HAAPSALU OMAD ON MUNNID ja LEVADIA RUULIB ! Aamen.
                Algselt postitas Maekas
                Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Minu arust terve 23 lehekülg oli teie vingumist täis, et kui ülbed kõik on ja nii edasi.

Kommentaar

Algselt postitas ttaavi- Vaata postitust
                    Minu arust terve 23 lehekülg oli teie vingumist täis, et kui ülbed kõik on ja nii edasi.
                    Leo läbi ja 23 lehte on aind seisud ja mängust, vingud sa! Tavai jätame selle teema ja käitume nagu on kohane ja lõpetame selle foorumi reostamise.
                    sigpic

Kommentaar

Ma räägin kahekümne kolmas lehekülg. Ja seal pole seise. Nii, et.

Kommentaar

Kas sellised tulevad ainult Läänemaalt või ?

Kommentaar

Tundub nii...

Kommentaar

Algselt postitas jyrikarl Vaata postitust
                            Kas sellised tulevad ainult Läänemaalt või ?
                            Ma ütlesin lõpeta see mõtetu loba ja käitume normaalselt, aitab sellest!
                            sigpic

Kommentaar

Arvad, et nad saavad aru?ei usu.

Kommentaar

haapsalu vennad said üle ja nagu suht kilu pritsib lobjakas neli kuus

Kommentaar

Working...
                                X