irv siis sa noob, ma mängin ikka klubijalgpalli
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
Algselt postitas turnoff Vaata postitust:
, dvj ma magama paka , homme tuleb kerge 10:0 , sorri merkuurlased
Kommentaar
-
Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitustjulgesid mu kotti teipi panna.The Style We Belive .
Kommentaar
-
Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust+ Kovru, kui sa siin foorumis oled, sa oled ikka täielik vänt, eit. Suht kõv vend oled, et julgesid mu kotti teipi panna, krdi tyra mine uputa end Vilj. järve.
Kommentaar
-
Algselt postitas bojankrkic-isthebest Vaata postitustMisasja ?
Kommentaar
-
kle real madriid, ma saan aru et sa olid põltsamaal seee pikk keskkaitse? kui ja siis ega sa ise ka väga karm vend ei olnud, lubasid seal teistele sisse sõita ja värki , aga kui pärast pesema tulite siis oleite nagu väiksed vitud vait seal . Ei ole vaja siin foorumis kõvat meest mängida onju. Järgmine kord tulete viljandi ja tõmmake kott pähe meile siis kui nii kõvad olete jutujärgi.
Kommentaar
-
Algselt postitas martiinuska Vaata postitustkle real madriid, ma saan aru et sa olid põltsamaal seee pikk keskkaitse? kui ja siis ega sa ise ka väga karm vend ei olnud, lubasid seal teistele sisse sõita ja värki , aga kui pärast pesema tulite siis oleite nagu väiksed vitud vait seal . Ei ole vaja siin foorumis kõvat meest mängida onju. Järgmine kord tulete viljandi ja tõmmake kott pähe meile siis kui nii kõvad olete jutujärgi.
Kommentaar
-
Algselt postitas martiinuska Vaata postitustno teile lükkasime ära ja nüüd on hull teema lahti. Tra lepi sellega et saite kotte.Kovru ju rääkis et mängus olid kõva vend aga kui tulite pesema oli kül suu munni nii täis et ei tulnud yhte süna ka suust.
Okei, saime ära ja unustatud mäng meie jaoks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar