Kohtunik oli täielik piider. Mäng oli normaalne.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
Algselt postitas Diesel Vaata postitustkeskmine mäng, kohtunik oli ikka väga imelik, valed audi sissevisked vastastel (valgal), mind tõmmati karistusalas selja tagant maha, aga penaltit ei saand, ja kohtunik vilistas mõned suluseisud pmst lambist.
Teiseks , et Valgas , Kallastel , Jõhvis ja Narvas ei ole mõtet hädaldada kohtunike peale , seal on teada juba kõikides vanusegruppides jne , et kohtunik on ALATI kodumeeskonna poolt . Kas teil oli mingi paks kohtunik ? Kui jah , siis liccalt weel lohhimat kohtunikku olen näinud ainult Jõhvis ja Kallastel , kusjuures Kallastel sa ei või mängida täiesti yldse kehaga vastasmängija vastu , ( nemad sinu vastu võivad ) . Ja EJL ka paneb näkku ning neid ei koti yldse kes kohtunik on jne , midagi võiks ikka paika panna . Tõsiselt närvi ajavad need vene kohtunikud või mis ?
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitustOletan , et oled JK Võru mängija ??
Teiseks , et Valgas , Kallastel , Jõhvis ja Narvas ei ole mõtet hädaldada kohtunike peale , seal on teada juba kõikides vanusegruppides jne , et kohtunik on ALATI kodumeeskonna poolt . Kas teil oli mingi paks kohtunik ? Kui jah , siis liccalt weel lohhimat kohtunikku olen näinud ainult Jõhvis ja Kallastel , kusjuures Kallastel sa ei või mängida täiesti yldse kehaga vastasmängija vastu , ( nemad sinu vastu võivad ) . Ja EJL ka paneb näkku ning neid ei koti yldse kes kohtunik on jne , midagi võiks ikka paika panna . Tõsiselt närvi ajavad need vene kohtunikud või mis ?
Jah paks kohtunik oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas Diesel Vaata postitustJah paks kohtunik oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vapor IV Vaata postitustEks me ürita igaks mänguks võimalikult head meeskonda kokku saada. Kahju, et ühel meie parimal rõndajal on õpetajatepöev homme. Ma kahjuks arvan, et on teisigi aga nad treenivad mujal ja ma pole nendega suhelnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas thouny Vaata postitustjah Tauno, muidugi KÕIK on SUHT KINDLAD, et teine koht tuleb !ja see teine osa su tekstist on ka hea !
Ja mõned võtavad kindlasti juba lambist ju preagu juba preagu .. kui me nyyd homme kasvõi viigigi saaksime , siis oleks meie 2 koht käes :P
E: A sina Tony mängid vict järjest tõsisemalt viimaseid mänge ?
Kommentaar
-
SK Tääksi 1-0 FC Elva
Kongas siis ainuke värav mängu alguses.
Elva on sitaks arenenud , peale essat 30 min oli pall enam vähem nende käes .. Yks vend ( Raiko ) kees kyll teil liiga palju yle ..
Kikas XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD
Jamh võtsime lebolt mängu, eriti Tony.
Postituse pyhendus TONYLE
Liiga lõppseis siis :
1. SK 10 Premium
2. SK Tääksi
3. Võru JK
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse