Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mäng oli täna tõesti hea. Kahju, et lasime teil ära luua. Meil endil oli nii palju võimalusi aga kahjuks resultatiivsus null, aga vähemalt oli pall üpris kindlalt meie valduses. Üritame järgmisteks mängudeks ikka sama meeskonna saada- tahaks hooaja ilusalt lõpetada.

Aga mis Kikas tegi? Ise ei pannud ma midagi erilist tähele. Tavaliselt mängib samamoodi

Kommentaar

Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
      Aga mis Kikas tegi? Ise ei pannud ma midagi erilist tähele. Tavaliselt mängib samamoodi
      See on lihtsalt liiga irw kuidas ta kogu aeg kukkus Muidu kukkus niisama , aga kui päris kehaga mängima läksid , siis nagu lendas kaugele ära xD Me käisime suvel meeskonnaga Poolas nö sõprusmeeskonnaga mängimas ja siis pulli pärast mängisime ka rannavutti natuke ning kui sa panid täna mängus tähele Samueli ( Sämmi ) see väike Kikase taoline vend , see kukkus ka kogu aeg seal pikali nii , et kõveras sai naerda

Kommentaar

Aaa jah, korra ta viskas end niisama ääres pikali

RM, mis kohal mängisid/mis number?

Kommentaar

Aaa jah, korra ta viskas end niisama ääres pikali

RM, mis kohal mängisid/mis number?
          Mängisin keskkaitset nr 4 , pikas riietuses .. Noh see vend kes korra nt väravaalt lahtilööki tehes libises pikali Sa ise ?

Kommentaar

Ma olin 17, vasak kaitse.

Aga huvitav kuidas ma selle hetke maha magasin kui sa libisesid

Kommentaar

Ma olin 17, vasak kaitse.

Aga huvitav kuidas ma selle hetke maha magasin kui sa libisesid
              Ei tea , aga see oli essal poolajal .. Teisel poolajal ainult sinu äärest tahetigi kaitsest tõusta w ? Paremat kaitset pea , et yltse ei näinudki..

Kommentaar

No meil oli paremkaitses mängija kes on väga vahe veel võistlustel käinud ja noh, eks tal oli kõige suurem närv sees; ei julgenud eriti tõusta ja ei taibanud kohe ära kuna sööta.

Kommentaar

Tauno kukkumine oli (Y), paremat hetke selles mängus on raske meenutada..
                  Ja postitused on ideaalsed (Y)

Kommentaar

Algselt postitas thouny Vaata postitust
                    Tauno kukkumine oli (Y), paremat hetke selles mängus on raske meenutada..
                    Ja postitused on ideaalsed (Y)
                    Ymh , kõik postitused pyhendan sulle xD ..
                    Kukkumine oli pehme suht :P

Kommentaar

Mis kurat siin protokollis kokku keeratud on, ei mäleta kas Jorgen ikka oli nr.18 ? Kas kolm mängijat mängisid siis kahe eest , et 11 saadi mängu või oli mingid nähtamatud platsil ? ( 8 mängijat oli Warrioril )

Kommentaar

Ehk Warriori treener pani protokolli kirja teised, et mingit karistust vms ei saaks...
                        See vaid minu pakkumine

Kommentaar

Ehk Warriori treener pani protokolli kirja teised, et mingit karistust vms ei saaks...
                          See vaid minu pakkumine
                          Kurat see Warrior ei saa ka mitte millegagi hakkama , valesti kirjutatud protokollid , lambi tondid vilistamas , kasutavad registreerimata mängijaid jne .. Võiks nagu arenema hakata.

Kommentaar

FC Elva - FC Warrior 13:0 (5:0), FCW mängis kaheksakesti.

No eriti kirjeldada pole midagi, esimene poolaeg oli palju võimalusi aga vähesed löödi ära, teisel oli vähem võimalusi aga resultatiivsus oli parem.

Kommentaar

Paistab , et te olete korralikult mängu ka tööle saanud .. Lõpuks ometi midagi normaalset ka teilt ( loe : võit ) ja kui Võrule ka ära teete, olete Warriorist ees

Kommentaar

Oleks rahulikumalt realiseerinud! Pole hullu midagi, eilne Palupera Cup oli paljudel jalgades ka ja vaim oli väsinud! Ilus võit ikkagi löödi üle kümmne ja taga 0
                                www.fcelva.ee

Kommentaar

Working...
                                X