Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

25.05.10 N/E Tallinna Dünamo-K-J Lootus 2:1(1:1)EJL lk. veel pole.
    Dünamo, kellel enne 3 vooruga väravatevahe 1-26 võitis teenitult.
    Esimene poolaeg tegi Dünamo ühe löögi väravale ja see lendas väravavahi veast sisse.Esimesel poolajal jäeti penalti andmata, kui Lootuse nr.10 läks 1/1 väravavahiga-niideti maha ja vigastusega vahetati välja. Aga ülejäänud vilepartii oli korralik ja teist poolaega valitses Dünamo, kes oleks võinud ka suuremalt kõvasti võita. Lootus mängis selle mängu väga mannetult.
    Huvitav, et juba tükk aega tagasi mängis Alko-Tamme Auto ette mingit sügisringi mängu(seis 5:3), aga ju siis teatavad sellest EJL-le alles sügisel.

Kommentaar

Teisip 18:00 Põltsamaal, Põltsamaa JK Sport - Viljandi Tulevik
      Loodame, et tuleb kõva lahing!!

Kommentaar

kes siis favoriit olla võib see aasta ?

Kommentaar

ei teagi ? no tra mis sa ise arvad? Otepää muidugi

Kommentaar

seda arvasin isegi, tahtsin kinnitust.

Kommentaar

Homme siis Pärnus Kalev-Merkuur. Võite ennustama hakata mitu korda merkuur üle poole platsi saab. ise pakun 3 ja pool

Kommentaar

pohh henri mine magama

Kommentaar

kust sa mu nime tead? kas sa mängid ka b2 divisjonis ?? ma lõin värava eelmises mängus muidu,mis su nimi on

Kommentaar

oh ma lõin ka , sulle meeldib ka manchester united , ronaldo on hea , aga mis su nimi on , ma alder

Kommentaar

Algselt postitas Henriolen Vaata postitust
                      kust sa mu nime tead? kas sa mängid ka b2 divisjonis ?? ma lõin värava eelmises mängus muidu,mis su nimi on
                      Poiss, sa tegid aasta suurima feili. Vaata oma kasutajanime
                      sigpic

Kommentaar

ma henri muidu, tõepoolest meeldib, aga ise mängin SK-10 s, me suht head tegelt aga meil pole head rünnet, kus sa mängid?

Kommentaar

ma ei mängi eriti või mis asja kus trennis nagu või

Kommentaar

Algselt postitas Blaugrana Vaata postitust
                            Poiss, sa tegid aasta suurima feili. Vaata oma kasutajanime
                            assasiga,läks meelest

Kommentaar

Algselt postitas turnoff Vaata postitust
                              ma ei mängi eriti või mis asja kus trennis nagu või
                              jah, ise ütlesid et sa lõid ka värava ,mis meestkonnast pärit oled ?

Kommentaar

see oli aasta tagasi kunsdmurul me mängisime sõpradega palli ja siis lõin ikke , mulle meeldib seks ka

Kommentaar

Working...
                                X