Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No mäng oli suht SK10 oma ikkagi, meil oli ründajal mitu 1vs1 võimalust, aga ära ei löönud ühtegi, väravavaht oli täitsa hea neil. Meil läks üks löök veel latti.

Kahju sellest ,et eelmine mäng mängisime suht võrdselt ja lõid alles lisaja teisel minutil võiduvärava.

Kommentaar

Seemäng, otepää kaitse ei pidanud minumeelest eriti, ja liiga kergelt lasti löögile meid !
      Ega jah, seis oleks olnud mingi 8;0 aga kohtunik oli kah nii ja naa !
      Küsisin keset mängu palju mängida on, ta vastab ei tea, mule vist öeldakse kui mäng läbi . Aga jah, muidu oli hea mäng!

Kommentaar

Algselt postitas bojankrkic-isthebest Vaata postitust
        8 kesti mängida liidrite vastu on ju üli tore
        No see on ju enda meeskonna süü, et ei ole tahtmist mängida. Väidetavalt ei tulnud põhimehed kohale, sest nad ei osanud pirita velodroomilt tulla maarjamäele levadia platsile, mis on peaaegu velolt silmagagi näha, tsiisis küll.

Kommentaar

Algselt postitas jalgpall96 Vaata postitust
          Küsisin keset mängu palju mängida on, ta vastab ei tea, mule vist öeldakse kui mäng läbi . Aga jah, muidu oli hea mäng!
          Asi oli selles, et meie treener võttis aega.

Kommentaar

Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
            meil oli ründajal mitu 1vs1 võimalust, aga ära ei löönud ühtegi
            Tõsiselt sitt päev oli, sorri, väravavaht oli neil tõesti hea aga endal läksid ka kõik löögid aiataha. Muidu mäng oli selline, et esimesel poolajal meil ei toimunudki midagi, korralikult hakkasime mängima teise poolaja lõpus alles.

Ega jah, seis oleks olnud mingi 8;0 aga kohtunik oli kah nii ja naa !
            Esimene mittelugenud värav olevat olnud puhas suluseis (ei näinud, ei tea) ja teise värava puhul tõrjus väravavaht ründaja löögi teise ründaja ette, mida loetakse suluseisuks (sellele vaidlesid teil kõik vastu) niiet kohtunikku ma ei süüdistaks. Muide, teil sõitis väravavaht mulle kastis jalgadesse, ilma et ta oleks palli puutunud aga jäin jalgadele, see oleks kindlalt pidanud penalti olema, aga mis seal ikka.

Kommentaar

No, ma ütlen, kohtunik oli jumalast vait mängus :S
              Me lõime värava, teie meeskond lõugab, et suluseis oli , mingit vile ei tule :S
              Küsisin kohtunikult kas värav luges, ta ütles et ei :S

Kommentaar

kohtunik oli kah nii ja naa !
                Polegi vist mõtet enam öelda, et kohtunik oli kehv vms, enamus viled on kehvad olnud see hooaeg. Õiget, erapooletut vile olen see hooaeg noortes näinud ainult Põltsamaal(meie koduplatsil) ning Pärnus. Vändras ning Otepääl weel käimata :P
                See aasta on ka kalender normaalne, et ei pea viimast mängu novembri alguses vastiku lörtsi sees pidama, mis eelmine hooaeg meil tänu lollile kalendrile juhtus :P

Endal oli just küünega jama, hakkas kõrvale naha sisse kasvama , kuigi peaks nagu otse kasvama eks, just käisin lõikamas.. Vb mõni mäng jääb vahele, praegu mängida ei saa
                Kellegil on sama jama olnud ja kaua oled eemal olnud sellega palliplatsilt, ehk kaua see paraneb ?

Kommentaar

Maksimaalselt nädal ilmselt
                  “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitust
                    No see on ju enda meeskonna süü, et ei ole tahtmist mängida. Väidetavalt ei tulnud põhimehed kohale, sest nad ei osanud pirita velodroomilt tulla maarjamäele levadia platsile, mis on peaaegu velolt silmagagi näha, tsiisis küll.
                    Kes sulle siukst idiootset juttu ajas ?
                    Meil ei tulnud tiim lihtsalt kokku .
                    The Style We Belive .

Kommentaar

Teie treener ise, ma ise olin kõrval kui ta hellas ja vinguti, et ei oska ja ei viici. Lõpus tulid mingid vennad veel juurde, aga need nüüd ei säranud küll millegiga.

Kommentaar

Teie treener ise, ma ise olin kõrval kui ta hellas ja vinguti, et ei oska ja ei viici. Lõpus tulid mingid vennad veel juurde, aga need nüüd ei säranud küll millegiga.
                        Tegi nalja vms , ta omaarust räme killumees .
                        Mis positsiooni sa mängisid ja mis nr sa olid ?
                        The Style We Belive .

Kommentaar

ma ei mängigi Operis , olin pealtvaataja. Ah mis iganes, lihtsalt nalja pakkus üldse see jama mis seal toimus. Muidu tublid, et skoori alla 30 hoidsite.

Kommentaar

ma ei mängigi Operis , olin pealtvaataja. Ah mis iganes, lihtsalt nalja pakkus üldse see jama mis seal toimus. Muidu tublid, et skoori alla 30 hoidsite.
                            Mis klubis sa mängid siis ?
                            The Style We Belive .

Kommentaar

põhiline oli see et me lõime ühe ! , kahe mängu peale 50-1 (Y) ehk 23-0 ja 27-1

Kommentaar

Mygosh : D, võtke kõvemad mehed ka kokku nyyd endal ja tehke paar korralikku mängu ka : D

//Endal õnneks kõige suurem kaotus olnud 9-0, seda nende aastate peale, mil olen meistrikaid mänginud, 3 korda Kõige suuremad võidud 8-0, 8-2 ja 9-3

Kommentaar

Working...
                                X