Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas zlatankarl Vaata postitust
    põhiline oli see et me lõime ühe ! , kahe mängu peale 50-1 (Y) ehk 23-0 ja 27-1
    Ohohh, zlatan sa mängid ka seal? Mis numbri all täpsemalt. Ja muidu kes teil selle pendla sisse lõi?

Kommentaar

Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitust
      Ohohh, zlatan sa mängid ka seal? Mis numbri all täpsemalt. Ja muidu kes teil selle pendla sisse lõi?
      Ta nr 4 ja tema lõigi pendla sisse .
      The Style We Belive .

Kommentaar

mida teha kui treener ei lase klubist minema kuigi tahaks väga ära minna ?

Kommentaar

Lase end nt vanaema juurde sisse kirjutada, kui elab maal ja siis räägi midagi, et teise meeskonda on parem käija. Mingi värk oli, et muidu võib noore ülemineku eest mingit raha küsida, aga kui kolid, siis ei saa midagi küsida, aga pole kindel.

Kommentaar

Jep, mu sõbral sama teema, kui ta meie tiimist Florasse läks, peab Floras mängima 3 aastat ja siis saab vabaks või teine varjant, et kolib ära kusagile, siis saab kaardi. Muidugi uurige enne klubide taustasid vms, kui te lähete kusagile mängima, mingi Tulevikust ning Florast nt on mu sõpradel olnud väga raske välja olnud saada.

Kommentaar

sorry, ma ei tea nendest liigadest midagi, aga mis mõttes ei lase minema? Kuidas see siis toimub?
              Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..

Kommentaar

Lihtsalt treener küsib siis raha ülemineku eest, ma ei mäleta, kui suur umbes see summa pdi olema, aga no 20k ei hakkaks mina ülemineku eest ise maksma, vahel on olnud nii, et uus klubi maksab, aga eks see oleneb ka summast ja su oskustest, kas sind kutsuti lubisse või tahad ise minna.

Kommentaar

treener üldjuhul ei küsi mingit raha. Ikka klubi küsib. Kui juhtub et treener on ka klubiomanik siis tõesti.
                  fc pohmell

Kommentaar

Selle sõbra eest, kes Florast tahtis ära liikuda, kysiti kas 30k v 50k, ei mäleta täpselt, aga ilmselt jah klubi siiski küsib seda raha.

Kommentaar

Kui sa mängid B2 N/E siis ei pea keegi mingit üleminekusummat maksma, lased klubisse lahkumisavalduse ja astud teise klubisse lihtsalt.
                      sigpic

Kommentaar

See oleneb sellest, mis liigas mängid? Minu mälu järgi see ei lugenud, mis liigas mängisid.

Kommentaar

no vabalt võib olla et mudaliigas on tiime lihtsam vahetada
                          “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

No kui ma lugesin, siis sõltus see rahasumma vaid sellest, kui kaua sa oled klubis olnud, see mis tasemel meeskond mängib ei lugenud.

Kommentaar

32 000 on mängijakaart, kui treener/klubiomanik tahab siis võib nõuda ja see ei olene millestki .

Kommentaar

Mnjah aga üsna idiootsus ju teise liiga klubil seda nõuda. Me näiteks müüme arvatavasti ühe mängija viie jalgpalli eest maha soliidne!
                                “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Working...
                                X