Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Lase end nt vanaema juurde sisse kirjutada, kui elab maal ja siis räägi midagi, et teise meeskonda on parem käija. Mingi värk oli, et muidu võib noore ülemineku eest mingit raha küsida, aga kui kolid, siis ei saa midagi küsida, aga pole kindel.
Jep, mu sõbral sama teema, kui ta meie tiimist Florasse läks, peab Floras mängima 3 aastat ja siis saab vabaks või teine varjant, et kolib ära kusagile, siis saab kaardi. Muidugi uurige enne klubide taustasid vms, kui te lähete kusagile mängima, mingi Tulevikust ning Florast nt on mu sõpradel olnud väga raske välja olnud saada.
Lihtsalt treener küsib siis raha ülemineku eest, ma ei mäleta, kui suur umbes see summa pdi olema, aga no 20k ei hakkaks mina ülemineku eest ise maksma, vahel on olnud nii, et uus klubi maksab, aga eks see oleneb ka summast ja su oskustest, kas sind kutsuti lubisse või tahad ise minna.
Kommentaar