Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

youngGun , oled sa selles kindel ? ja selle klubi treener ongi klubiomanik aga räägib et , ma olen seal 5 aastat mänginud ja 5 miinimum palka ehk siis mingi 10,20 kilo tahab mu eest aga paremad klubid ei hakka seda minu eest välja käima ...

Kommentaar

Aga saada kiri nt jalkaliitu, et kui palju selleeest peab maksma, ja näiteks kui sa kolid teise kohta, kas sa siis pead ka maksma? Kui kolides ei pea, siis lasegi end kuskile mujale sisse kirjutada ja mine teisse trenni.

Kommentaar

kui keegi teab Karl-Johann Reitalut, siis ta ka ju mängis SC Realis , kui tahtis Levadiasse minna, pidi maksma 32 000 oma taskust.

Kommentaar

See on ebareaalne ju, kui sa maksad klubile iga kuu raha. Nemad sulle mingit palka ei maksa, ja kui tahad lahkuda siis pead sina veel peale maksma. Mina sain rahulikult oma ülemineku tehtud nii ,et saatsin vanale klubile kirja ,et lähen teise klubisse ja nad saatsid vastu ,et tegelevad sellega ja saadavad mängijakaardi uude klubisse.
          sigpic

Kommentaar

No eks see ongi nii, et enamasti peaks treenerid/klubijuhid sellest aru saama, aga eks on ka mõningaid, kes loodavad sellepealt raha saada. Mingi värk oli ka, et SC Reali noori (nii kuskil '90 aastal sündinud) tahtsid päris mitmed Meistriliiga klubid, aga keegi asjapulk tahtis seal sellist raha nende eest, et klubid polnud nõus sellise summa eest ostma.

Kommentaar

Vändra 0-1 (0-1) Põltsamaa
              Ütleks, et me väärisime võitu rohkem, tegime rohkem rünnakuid ja väga palju pealelööke, mis täna küll kriitikat ei kannatanud.. Mingit ilusat mängu küll kumbagilt poolelt polnud, Vändra natuke üritas, nii 2-3 võimalust oli, meil mingi 10 kauglööki kõik kusagile türki(neist 1 läks õnneks väravale ja ka sisse).

Kommentaar

Ise kahjuks mängida ei saanud, aga me lasime teil kohe kindlasti liiga palju lööke teha. Kui nüüd aus olla siis midagi küll vabandama ei hakka, aga teil ikka vedas ka kui meie kaitsja nurgalöögi ajal posti lõi. Ausalt öeldes ei tajunud teie väravavaht sellel hetkel absoluutselt mitte midagi.

Kommentaar

Algselt postitas roltz Vaata postitust
                  Ise kahjuks mängida ei saanud, aga me lasime teil kohe kindlasti liiga palju lööke teha. Kui nüüd aus olla siis midagi küll vabandama ei hakka, aga teil ikka vedas ka kui meie kaitsja nurgalöögi ajal posti lõi. Ausalt öeldes ei tajunud teie väravavaht sellel hetkel absoluutselt mitte midagi.
                  Seda nüüd küll, me kaitses ka ei tajunud, kuidas see pall kohe nii ilusti teie venna jalale sai Ehk siis korra kaotasime pea ja oleksite ilmselt mõnel teisel päeval ära karistanud.

Kommentaar

sk 10 premium 0:9 (0:6) pärnu kalev , sk 10-l on arvatavasti eesti kõige halvem väljak

Kommentaar

leidus ka mõni kartul?
                      “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

kuulsin ka et pidi olema rohkem mulda kui muru

Kommentaar

nu muruseemned kaasa ja peale mängu aiatöid tegema
                          “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

JK Tulevik - Vändra JK Vaprus 2:0(0:0)

Lõpuks natuke parem võistkond võitis,võib vist lühidalt kokku võtta.

Väravad 54'-Tanel 55'-Aron.
                            Olen see kes olen

Kommentaar

Põltsamaa JK Sport 3-1 Pärnu JK Kalev
                              Väga magus võit

Võimalusi mõlemal meeskonnal s***ks.
                              Mainiks siis oma arvamuse ka ära, et siiski parim/teravaim ründaja meie liigas on Saarts. Vennal on mõistusega ka kõik korras, pole mingit mölisemist platsil, edu ! Usun, et tegime ka Tulevikule kerge teene, kui Pärnul weel midagi aia taha peaks minema, siis Tulevik ehk jõuab järgigi, aga seda ole näha

Kommentaar

0:2 jah meie kahjuks :S. Tegime väga hea mängu kuni lasime 1 minutiga endale 2 väravat lüüa. Võimalusi jätkus mõlemale poolele suht võrdselt, aga ikkagi.

Kommentaar

Working...
                                X