youngGun , oled sa selles kindel ? ja selle klubi treener ongi klubiomanik aga räägib et , ma olen seal 5 aastat mänginud ja 5 miinimum palka ehk siis mingi 10,20 kilo tahab mu eest aga paremad klubid ei hakka seda minu eest välja käima ...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
See on ebareaalne ju, kui sa maksad klubile iga kuu raha. Nemad sulle mingit palka ei maksa, ja kui tahad lahkuda siis pead sina veel peale maksma. Mina sain rahulikult oma ülemineku tehtud nii ,et saatsin vanale klubile kirja ,et lähen teise klubisse ja nad saatsid vastu ,et tegelevad sellega ja saadavad mängijakaardi uude klubisse.sigpic
Kommentaar
-
No eks see ongi nii, et enamasti peaks treenerid/klubijuhid sellest aru saama, aga eks on ka mõningaid, kes loodavad sellepealt raha saada. Mingi värk oli ka, et SC Reali noori (nii kuskil '90 aastal sündinud) tahtsid päris mitmed Meistriliiga klubid, aga keegi asjapulk tahtis seal sellist raha nende eest, et klubid polnud nõus sellise summa eest ostma.
Kommentaar
-
Vändra 0-1 (0-1) Põltsamaa
Ütleks, et me väärisime võitu rohkem, tegime rohkem rünnakuid ja väga palju pealelööke, mis täna küll kriitikat ei kannatanud.. Mingit ilusat mängu küll kumbagilt poolelt polnud, Vändra natuke üritas, nii 2-3 võimalust oli, meil mingi 10 kauglööki kõik kusagile türki(neist 1 läks õnneks väravale ja ka sisse).
Kommentaar
-
Ise kahjuks mängida ei saanud, aga me lasime teil kohe kindlasti liiga palju lööke teha. Kui nüüd aus olla siis midagi küll vabandama ei hakka, aga teil ikka vedas ka kui meie kaitsja nurgalöögi ajal posti lõi. Ausalt öeldes ei tajunud teie väravavaht sellel hetkel absoluutselt mitte midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas roltz Vaata postitustIse kahjuks mängida ei saanud, aga me lasime teil kohe kindlasti liiga palju lööke teha. Kui nüüd aus olla siis midagi küll vabandama ei hakka, aga teil ikka vedas ka kui meie kaitsja nurgalöögi ajal posti lõi. Ausalt öeldes ei tajunud teie väravavaht sellel hetkel absoluutselt mitte midagi.Ehk siis korra kaotasime pea ja oleksite ilmselt mõnel teisel päeval ära karistanud.
Kommentaar
-
Põltsamaa JK Sport 3-1 Pärnu JK Kalev
Väga magus võit
Võimalusi mõlemal meeskonnal s***ks.
Mainiks siis oma arvamuse ka ära, et siiski parim/teravaim ründaja meie liigas on Saarts. Vennal on mõistusega ka kõik korras, pole mingit mölisemist platsil, edu ! Usun, et tegime ka Tulevikule kerge teene, kui Pärnul weel midagi aia taha peaks minema, siis Tulevik ehk jõuab järgigi, aga seda ole näha
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar