Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

okei, meil oli sitt päev, ma mängisin mängu algusest peale põlvevigastusega, kuna GERT v kes ta on pani hea matsu kannaga mööda põlve , ja vaprus, te olete haledad, väikseid mängijaid meeskond täis , kukute igal sammul, üks hakkas HAHAHAHA isegi ulguma seal , niiet teil ei tohiks midagi öelda olla, aint kukute ja nutate ja hädaldate.

Kommentaar

Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitust
      aint kukute ja nutate ja hädaldate.
      Selle osaga olen täiesti nõus, Vändraga mängides kaasnes iga kehakontaktiga mingi hädaldamine väljaarvatud kahe-kolme kaitsja puhul. Kui keegi kavatseb teist järgmine aasta täiskasvanutega ka mängida, siis edu teile.
      Ahjaa, keegi pani mulle täiesti mänguväliselt meelega kossi ka seljatagant, pärast seda on Vändra kõige ebasümpaatsem meeskond siin liigas.

Kommentaar

Õige, Kristen. Vändra meeskonna muudab ebasümpaatseks ka see , et ma pole kuulnud ühtki meeskonda rohkem ropendamas kui Vändrat. Muidugi võib arvata et ütled sõnad "munn", "türa", "vitt" jne ühes lauses siis tuleb respekt. Saan aru, kui lööd näiteks hea võimaluse mööda ja karjud korra näiteks "türa!" , see on arusaadav, väljak ongi koht enda väljaelamiseks. Aga ulguda, hädaldada ja niisama oma meeskonnakaaslaste peale, see pole lahe. Ausalt. Of course soovin Vändrale edu ja et nad ka ükskord võiduteedele satuksid. Päikest!

Kommentaar

Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitust
          Õige, Kristen. Vändra meeskonna muudab ebasümpaatseks ka see , et ma pole kuulnud ühtki meeskonda rohkem ropendamas kui Vändrat. Muidugi võib arvata et ütled sõnad "munn", "türa", "vitt" jne ühes lauses siis tuleb respekt. Saan aru, kui lööd näiteks hea võimaluse mööda ja karjud korra näiteks "türa!" , see on arusaadav, väljak ongi koht enda väljaelamiseks. Aga ulguda, hädaldada ja niisama oma meeskonnakaaslaste peale, see pole lahe. Ausalt. Of course soovin Vändrale edu ja et nad ka ükskord võiduteedele satuksid. Päikest!
          Sa oled täiesti lootusetu amatöör.
          “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

a, ja sa , alehis oled räige professionaal, nagu ma aru olen saanud , sa ei mängigi meie liigat, ära võta sõna siis, ega ma ei olegi mõni professionaal enda arust

Kommentaar

a, ja sa , alehis oled räige professionaal, nagu ma aru olen saanud , sa ei mängigi meie liigat, ära võta sõna siis, ega ma ei olegi mõni professionaal enda arust

Kommentaar

See on nüüd küll midagi uut.

Kommentaar

noh, ega, kurat, see, et, tead, noo.. kuidas saksamaa koondisesse said?
                  “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

roltz, kõva vend omaarust ? maitea kas keegi sulle seda öelnud on aga sa näe välja nagu paks juut iraagi tänavatelt .

Kommentaar

Tänks mees Ega vist sulle ka keegi öelnud pole, et sa näed välja nagu redis. Peale selle näed sa veel välja nagu tuppes munn niiet hoia oma suu kinni

Kommentaar

kovru aka Higuaaaain ,
                        pane oma suu kinni juba, närvi hakkab su ulgumine ja mölisemine käima

Kommentaar

Liiga tabel
                          1 Pärnu Kalev SK (95) 8 7 0 1 48:13 21
                          2 JK Viljandi Tulevik (95) 8 6 0 2 35:14 18
                          3 Põltsamaa Sport (95) 8 5 0 3 17:15 15
                          4 SK 10 Premium (95) 8 2 1 5 15:41 7
                          5 FCE Otepää (95) 6 2 0 4 5:21 6
                          6 Vändra JK Vaprus (95) 10 1 1 8 12:28 4
                          Fk

Kommentaar

sneijder232 , mis meeskonnas ise mängid ?

Kommentaar

Jou Tarks(v Marx, ma ei tea, kumb oled ), sneijder SK 10-s ehk loodetavasti homme meie vastu mängimas

Kommentaar

Sneijder on siiski Vändra vapruses

Kommentaar

Working...
                                X