okei, meil oli sitt päev, ma mängisin mängu algusest peale põlvevigastusega, kuna GERT v kes ta on pani hea matsu kannaga mööda põlve , ja vaprus, te olete haledad, väikseid mängijaid meeskond täis , kukute igal sammul, üks hakkas HAHAHAHA isegi ulguma seal , niiet teil ei tohiks midagi öelda olla, aint kukute ja nutate ja hädaldate.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitustaint kukute ja nutate ja hädaldate.
Ahjaa, keegi pani mulle täiesti mänguväliselt meelega kossi ka seljatagant, pärast seda on Vändra kõige ebasümpaatsem meeskond siin liigas.
Kommentaar
-
Õige, Kristen. Vändra meeskonna muudab ebasümpaatseks ka see , et ma pole kuulnud ühtki meeskonda rohkem ropendamas kui Vändrat. Muidugi võib arvata et ütled sõnad "munn", "türa", "vitt" jne ühes lauses siis tuleb respekt. Saan aru, kui lööd näiteks hea võimaluse mööda ja karjud korra näiteks "türa!" , see on arusaadav, väljak ongi koht enda väljaelamiseks. Aga ulguda, hädaldada ja niisama oma meeskonnakaaslaste peale, see pole lahe. Ausalt. Of course soovin Vändrale edu ja et nad ka ükskord võiduteedele satuksid. Päikest!
Kommentaar
-
Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitustÕige, Kristen. Vändra meeskonna muudab ebasümpaatseks ka see , et ma pole kuulnud ühtki meeskonda rohkem ropendamas kui Vändrat. Muidugi võib arvata et ütled sõnad "munn", "türa", "vitt" jne ühes lauses siis tuleb respekt. Saan aru, kui lööd näiteks hea võimaluse mööda ja karjud korra näiteks "türa!" , see on arusaadav, väljak ongi koht enda väljaelamiseks. Aga ulguda, hädaldada ja niisama oma meeskonnakaaslaste peale, see pole lahe. Ausalt. Of course soovin Vändrale edu ja et nad ka ükskord võiduteedele satuksid. Päikest!“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar