Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

OT, aga : raasiku ei ole hale külakolgas ja kui see mis tal peas on on lõng, on igati normaalsem kui kiilaspäisus.
    “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

FCE Otepää - Põltsamaa 0:2 (0:0)

Esimene värav oli väga hea. Umbes nagu Pirlo viimane, kuskilt 35lt meetrilt töpselt taha risti, väravavahil polnud midagi väga teha. Teine värav oli ilusti mängitud, äärelt tuli sööt ja nende ründaja lõi tühja ära.

Kommentaar

05.10.2010 14:00 Operi JK (95) FC Lootus K.-Järve (95) Kotka staadion - Linnu tee 9, 11317 Tallinn

tulemus: 2:0 koduvõistkonnale
        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
          05.10.2010 14:00 Operi JK (95) FC Lootus K.-Järve (95) Kotka staadion - Linnu tee 9, 11317 Tallinn

tulemus: 2:0 koduvõistkonnale
          vaatasid pealt ? kes oled ?

Kommentaar

Otepää 0-2 Põltsamaa

Ega meil lihtne ei olnud neid väravaid saada, päris hästi oli Elva kaitses. Rünnakuid neil oli, aga need olid sellised poolkõvad rünnakud, kus joosti enamasti kinni. Edu EJL-le nende mängude edasistel hooaegadel samuti oktoobrisse panemisega, kuradima külm on ju.

Kommentaar

No hea seegi, üks aasta lõpetasime nädal enne Meistriliigat, oktoobri viimasel nädalal või veel tsipa hiljem.

E: Vaatasin järgi, 29. oktoobril oli see hiline mäng

Kommentaar

Dünamo 4 - 7 NJK , mäng Dünamo poolt väga vägivalde ja kohtunik koomik , nt : mängija saab jalaga näkku - mängime edasi , mängija sai mänguvälises olukorras jalga (KOHTUNIKU EES) - mängime edasi ja lõpuks - kaitsja niidab mind karistusalas ma hüppan üle ja ta tõstab jala üles ma kukun rämedalt ja kohtunik ei tee midagi .
                KAS EJL TÕESTI EI SAA ISE KOHTUNIKE MÄNGUDELE SAATA ?
                Koduvile käib väga närvidele .
                The Style We Belive .

Kommentaar

Algselt postitas bojankrkic-isthebest Vaata postitust
                  Dünamo 4 - 7 NJK , mäng Dünamo poolt väga vägivalde ja kohtunik koomik , nt : mängija saab jalaga näkku - mängime edasi , mängija sai mänguvälises olukorras jalga (KOHTUNIKU EES) - mängime edasi ja lõpuks - kaitsja niidab mind karistusalas ma hüppan üle ja ta tõstab jala üles ma kukun rämedalt ja kohtunik ei tee midagi .
                  KAS EJL TÕESTI EI SAA ISE KOHTUNIKE MÄNGUDELE SAATA ?
                  Koduvile käib väga närvidele .
                  Paraku II liigas jah ple,koduvõistkond määrab kohtuniku
                  Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitust
                    ahah kes siin ttra fag nahhui sa passid mingi hale külakolka lõng nahuija , tule ütle näkku , netihero .

y u mad tho ginger

Kommentaar

Algselt postitas Pragi#4 Vaata postitust

y u mad tho ginger
                      EHHEHEH,hea võrdluslol
                      Olen see kes olen

Kommentaar

luide, 3 sõna, fitnesss muscle dancing .

Kommentaar

Tulevik - FCE Otepää 11:0(8:0)

FCE Otepää mängis alates 14' vähemuses,kuna väravajoonelt käega tõrjumise eest eemaldati FCE otepää kaitsija.
                          FCE Otepääl oli võimalus ka auväravaks aga paraku nende staar ründaja ei suutnud penaltit realiseerida,Tuleviku vv tõrjus.
                          Olen see kes olen

Kommentaar

24.10.2010 17:00 Keila JK (95) Operi JK (95) Keila st kunstmuru - Ehitajate tee 3, Keila, Harjumaa

5:0 JK Keilale,mis nagu oli üllatuseks.
                            Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                              24.10.2010 17:00 Keila JK (95) Operi JK (95) Keila st kunstmuru - Ehitajate tee 3, Keila, Harjumaa

5:0 JK Keilale,mis nagu oli üllatuseks.
                              tõesti mängisime väga sitasti , pärast 2:0 läks käest ära kõik mäng.
                              teine poolaeg algas hästi ja siis tuli 2:0 ja edasine on näha skoorina

Kommentaar

kas B2 liigal on ikka eraldi turniir aastalõpukal, soccerneti uudises oli nagu, et B-liigad oleks kõik koos , ehk siis 94 ja 95 koos?

Kommentaar

Working...
                                X