OT, aga : raasiku ei ole hale külakolgas ja kui see mis tal peas on on lõng, on igati normaalsem kui kiilaspäisus.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitust05.10.2010 14:00 Operi JK (95) FC Lootus K.-Järve (95) Kotka staadion - Linnu tee 9, 11317 Tallinn
tulemus: 2:0 koduvõistkonnale
Kommentaar
-
Dünamo 4 - 7 NJK , mäng Dünamo poolt väga vägivalde ja kohtunik koomik , nt : mängija saab jalaga näkku - mängime edasi , mängija sai mänguvälises olukorras jalga (KOHTUNIKU EES) - mängime edasi ja lõpuks - kaitsja niidab mind karistusalas ma hüppan üle ja ta tõstab jala üles ma kukun rämedalt ja kohtunik ei tee midagi .
KAS EJL TÕESTI EI SAA ISE KOHTUNIKE MÄNGUDELE SAATA ?
Koduvile käib väga närvidele .The Style We Belive .
Kommentaar
-
Algselt postitas bojankrkic-isthebest Vaata postitustDünamo 4 - 7 NJK , mäng Dünamo poolt väga vägivalde ja kohtunik koomik , nt : mängija saab jalaga näkku - mängime edasi , mängija sai mänguvälises olukorras jalga (KOHTUNIKU EES) - mängime edasi ja lõpuks - kaitsja niidab mind karistusalas ma hüppan üle ja ta tõstab jala üles ma kukun rämedalt ja kohtunik ei tee midagi .
KAS EJL TÕESTI EI SAA ISE KOHTUNIKE MÄNGUDELE SAATA ?
Koduvile käib väga närvidele .Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitustahah kes siin ttra fag nahhui sa passid mingi hale külakolka lõng nahuija , tule ütle näkku , netihero .
y u mad tho ginger
Kommentaar
-
Algselt postitas Pragi#4 Vaata postitust
y u mad tho gingerlol
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitust24.10.2010 17:00 Keila JK (95) Operi JK (95) Keila st kunstmuru - Ehitajate tee 3, Keila, Harjumaa
5:0 JK Keilale,mis nagu oli üllatuseks.
teine poolaeg algas hästi ja siis tuli 2:0 ja edasine on näha skoorina
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar