Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Higuaaaain ,
    replied
    erka sorri ei teadnud et sa vanem vni ,

Leave a comment:

• aldr
    replied
    dvj rahu nüüd . räägime B2 2.liigast edasi : )

Leave a comment:

• ErKa12
    replied
    Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitust
    erka pane suu kinni lohh , ma lõin eelmine aasta ka arvestatava koguse väravaid esiliigas (ehk olin väravaküttide edetabelis 5.) ja sa pole ju koondiseski, niiet julgen väita et olen sinust küll parem mängija.

BTW Pärnu Kalev 5:1 Viljandi Tulevik , poolaja seisu ei tea, ma ei mängind, mul kopsupõletik, Tulevikul polnud ühtegi vahetust.
    hääküll Parem mängija ? Siis kui kunagi 92 või Eliitliigat hakkad mängima siis vaatame kes peale jääb , kui nii kindel vend oled ! Muidu ma olen koondises .

Leave a comment:

• freestyle01
    replied
    krdi viiekopikaline tuss lepatoki otsas
    haha, parim sõimang ever

Leave a comment:

• freestyle01
    replied
    kuulda oli ka seda , et tänase intsidendi põhjal Tuleviku-Pärnu Kalevi mängul ( mingi gaasimaskiga joller lidus väljakule ja pani meie väravavahile mingi koti pähe) võetakse Kalevil punkte maha, pole veel teada, kui palju aga kärbitakse vist igal juhul.
    lihtsalt selgituseks mainin, et mingit koti pähepanekut ei toimunud !!!

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    sa pole lahe, krdi viiekopikaline tuss lepatoki otsas ja kärbitakse selle eest et Kalev oma koduväljakul korda ei suutnud säilitada, tont nhj

Leave a comment:

• Henriolen
    replied
    kangelane oled , mingi vend hüppas väljakule lambist ja siis võetakse sellepärast Kalevil punkte maha? päris hea,tahaks näha kes siin midagi võtma hakkab. ja pls hoia oma suu kinni nüüd ,ma ei viitsi sinuga vaielda, topeltpost on ka lahe

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    kuulda oli ka seda , et tänase intsidendi põhjal Tuleviku-Pärnu Kalevi mängul ( mingi gaasimaskiga joller lidus väljakule ja pani meie väravavahile mingi koti pähe) võetakse Kalevil punkte maha, pole veel teada, kui palju aga kärbitakse vist igal juhul.

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    sa emo ära tule hüppama, soki muga näostnäkku nii , ja tule mölisema, räme pilukas sa ikka, võta oma munninöör tupest välja , netihero

Leave a comment:

• Henriolen
    replied
    suht busy week mul järgmine nädal, mäng ja koondises ka fitness-test. loodan mõlemal 100% kasulik ning edukas olla
    suht sitaks kotib kõiki kui busy week sul on , ning mina loodan ka et sa saaksid ikka kasulik ja edukas olla, tubli ja äge poiss oled !

Leave a comment:

• freestyle01
    replied
    nojaa, minu paha. mõtlesin, et teil 2x

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    emm, jah, sellest merkuuri värgist veel : me mõlemad kaleviga oleme mänginud merkuuriga 1 korra ja me võitsime 5:0 ja kalev viigistas 2:2, mis seal ebaausat oleks ?

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Mõtlen seda, et poleks mõtet kuhugi kaugemale kui Viljandisse hakata proovima käia, nagu näha siis ma eriti näiteks Otepääle mängudele kohale ei jõua (viiest mängust olen kohale jõudnud kahele). Seega jääb ainuke mängimisvõimalus ainult Tarvastuga II liigas.

Leave a comment:

• freestyle01
    replied
    vaatasin et väravate vahe muutus , aga nimeliselt ei võetud ühtegi kolli maha, mis löödud need löödud. minujaoks on mäng alati huvitav kui ise kaotusseisus pole , saan teisipäevaks korda oma tervise, ma loodan. btw ega Tulevikul sellest eesiliiga pääsmest suuremat tolku küll pole, sest paremad lähevad vastavalt Tuleviku duublisse või Liverpool Pub'i mängima, järgmine aasta B liigat nii või naa ei mängi aga ma usun et üleminekumänge peame ikka , teiseks peaks vähemalt ära punnitama ennast
    ja ma usun ja arvan, et oleks aus, kui võetakse sult need kollid maha, kuna kalevil jääb ju merkuuriga mängimata(loe: väravad löömata)

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    Kristen, mida selle all mõtled ? B1 me kindlasti ei mängi, pigem mängivad 96 poisid B2 ( need 96 kes hetkel B2 mängivad)

Leave a comment:

Working...
X