Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
B2 II liiga .
Collapse
X
-
Saarts lõi 5 btw( kindlalt lõi 4 ja üks omaväravahõnguline koll pandi ka tema nimele)
-
Mul ei ole kunagi mäng nö "igav" vms, kui kogu meeskonnaga ikka weel pyyame kaotusest välja tulla :P ma oskan ka kaotada ja kui kaotusseisus olen, ei lõpeta mängimist, olen varemgi mõne tiimiga 4-0 v 5-0 kaotusseisudest välja tulnud, kuigi neid mänge on harva, kus niimoodi välja tulnud olemeMa vist järgmine aasta mängin weel Põltsamaa all noorteliigat pool aastat ja kui 9-nda lõpetan, siis kusagile mujale, (kes teab, vb satun ka Viljandisse
) mängimist kindlasti ei lõpeta
Leave a comment:
-
Aga arvad, et Tulevik järgmine aasta B1 ei mängi? Siis poleks mul vist kuhugi noorteklassi asja ja peaks ikka ainult meesteliigat toksima
Leave a comment:
-
suht busy week mul järgmine nädal, mäng ja koondises ka fitness-test. loodan mõlemal 100% kasulik ning edukas olla
Leave a comment:
-
me mängimegi, Eliitliigat(loodetavasti saame Pärnu poisid enda klubisse mängima) mängime ju '95 ja '96 poistega ja meestes mängime siis vastavalt III ja II liigas ( juhul kui kumbki ei tõuse )
Leave a comment:
-
Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitustvaatasin et väravate vahe muutus , aga nimeliselt ei võetud ühtegi kolli maha, mis löödud need löödud. minujaoks on mäng alati huvitav kui ise kaotusseisus pole, saan teisipäevaks korda oma tervise, ma loodan. btw ega Tulevikul sellest eesiliiga pääsmest suuremat tolku küll pole, sest paremad lähevad vastavalt Tuleviku duublisse või Liverpool Pub'i mängima, järgmine aasta B liigat nii või naa ei mängi
aga ma usun et üleminekumänge peame ikka , teiseks peaks vähemalt ära punnitama ennast
EDIT: Tegelt sul eriti vahet vist pole, nagunii mängid eliitliigat kah.
EDIT: Hiljaks jäin.
Leave a comment:
-
vaatasin et väravate vahe muutus , aga nimeliselt ei võetud ühtegi kolli maha, mis löödud need löödud. minujaoks on mäng alati huvitav kui ise kaotusseisus pole, saan teisipäevaks korda oma tervise, ma loodan. btw ega Tulevikul sellest eesiliiga pääsmest suuremat tolku küll pole, sest paremad lähevad vastavalt Tuleviku duublisse või Liverpool Pub'i mängima, järgmine aasta B liigat nii või naa ei mängi
aga ma usun et üleminekumänge peame ikka , teiseks peaks vähemalt ära punnitama ennast
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kristen Vaata postitustMis vahet seal on? Kõik said Merkuuri käest 0 punkti
Leave a comment:
-
Algselt postitas S.Ramos Vaata postitustPärnu sai hea laki tänu sellele, et Merkuur loobus, kuna mängis nendega viiki, võeti neilt 1 punkt maha, me võitsime, meil -3p. Tulevikul ka -3p. Ei tea kuidas teistega on ..
Järgmine nädal peab Vändrat võitma, siis tõuseks neljandaks, mis polekski nii hull.
Leave a comment:
-
Jep, meil 3.ndal mäng, võiksime seekord ise teile ka mõne lyya, oleks mäng huvitavam
_______
Loogiline oleks, kui need maha võetaks, aga ära mu sõnu sulatõena võta
Leave a comment:
-
kas nüüd need väravad mis merkuurile löödud sai võetakse samuti maha nimeliselt ? ja väravate vahe muutub ka ?
Leave a comment:
-
väravaid ei tea. ramos, meil on järgmine nädal mäng , kui ma ei eksi ju
Leave a comment:
-
Pärnu sai hea laki tänu sellele, et Merkuur loobus, kuna mängis nendega viiki, võeti neilt 1 punkt maha, me võitsime, meil -3p. Tulevikul ka -3p. Ei tea kuidas teistega on ..
___
Kes väravad lõid täna ?
Leave a comment:
-
erka pane suu kinni lohh , ma lõin eelmine aasta ka arvestatava koguse väravaid esiliigas (ehk olin väravaküttide edetabelis 5.) ja sa pole ju koondiseski, niiet julgen väita et olen sinust küll parem mängija.
BTW Pärnu Kalev 5:1 Viljandi Tulevik , poolaja seisu ei tea, ma ei mängind, mul kopsupõletik, Tulevikul polnud ühtegi vahetust.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: