Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• freestyle01
    replied
    Saarts lõi 5 btw( kindlalt lõi 4 ja üks omaväravahõnguline koll pandi ka tema nimele)

Leave a comment:

• S.Ramos
    replied
    Mul ei ole kunagi mäng nö "igav" vms, kui kogu meeskonnaga ikka weel pyyame kaotusest välja tulla :P ma oskan ka kaotada ja kui kaotusseisus olen, ei lõpeta mängimist, olen varemgi mõne tiimiga 4-0 v 5-0 kaotusseisudest välja tulnud, kuigi neid mänge on harva, kus niimoodi välja tulnud oleme Ma vist järgmine aasta mängin weel Põltsamaa all noorteliigat pool aastat ja kui 9-nda lõpetan, siis kusagile mujale, (kes teab, vb satun ka Viljandisse ) mängimist kindlasti ei lõpeta

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Aga arvad, et Tulevik järgmine aasta B1 ei mängi? Siis poleks mul vist kuhugi noorteklassi asja ja peaks ikka ainult meesteliigat toksima

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    suht busy week mul järgmine nädal, mäng ja koondises ka fitness-test. loodan mõlemal 100% kasulik ning edukas olla

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    me mängimegi, Eliitliigat(loodetavasti saame Pärnu poisid enda klubisse mängima) mängime ju '95 ja '96 poistega ja meestes mängime siis vastavalt III ja II liigas ( juhul kui kumbki ei tõuse )

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Algselt postitas Higuaaaain , Vaata postitust
    vaatasin et väravate vahe muutus , aga nimeliselt ei võetud ühtegi kolli maha, mis löödud need löödud. minujaoks on mäng alati huvitav kui ise kaotusseisus pole , saan teisipäevaks korda oma tervise, ma loodan. btw ega Tulevikul sellest eesiliiga pääsmest suuremat tolku küll pole, sest paremad lähevad vastavalt Tuleviku duublisse või Liverpool Pub'i mängima, järgmine aasta B liigat nii või naa ei mängi aga ma usun et üleminekumänge peame ikka , teiseks peaks vähemalt ära punnitama ennast
    Ma pakun, et Antti soovitab teil nii meeste- kui ka noorteklassis edasi mängida, mänguaja pärast.
    EDIT: Tegelt sul eriti vahet vist pole, nagunii mängid eliitliigat kah.
    EDIT: Hiljaks jäin.

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    vaatasin et väravate vahe muutus , aga nimeliselt ei võetud ühtegi kolli maha, mis löödud need löödud. minujaoks on mäng alati huvitav kui ise kaotusseisus pole , saan teisipäevaks korda oma tervise, ma loodan. btw ega Tulevikul sellest eesiliiga pääsmest suuremat tolku küll pole, sest paremad lähevad vastavalt Tuleviku duublisse või Liverpool Pub'i mängima, järgmine aasta B liigat nii või naa ei mängi aga ma usun et üleminekumänge peame ikka , teiseks peaks vähemalt ära punnitama ennast

Leave a comment:

• S.Ramos
    replied
    Algselt postitas Kristen Vaata postitust
    Mis vahet seal on? Kõik said Merkuuri käest 0 punkti
    Seda kyll, aga lihtsalt, meil ja Tulevikul oli väiksem punktivahe Pärnuga, ehk oli mingi lootus weel nt Tulevikul Pärnust ette jõuda, aga nyyd enam vahet pole suht

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Algselt postitas S.Ramos Vaata postitust
    Pärnu sai hea laki tänu sellele, et Merkuur loobus, kuna mängis nendega viiki, võeti neilt 1 punkt maha, me võitsime, meil -3p. Tulevikul ka -3p. Ei tea kuidas teistega on ..
    Mis vahet seal on? Kõik said Merkuuri käest 0 punkti
    Järgmine nädal peab Vändrat võitma, siis tõuseks neljandaks, mis polekski nii hull.

Leave a comment:

• S.Ramos
    replied
    Jep, meil 3.ndal mäng, võiksime seekord ise teile ka mõne lyya, oleks mäng huvitavam
    _______

Loogiline oleks, kui need maha võetaks, aga ära mu sõnu sulatõena võta

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    kas nüüd need väravad mis merkuurile löödud sai võetakse samuti maha nimeliselt ? ja väravate vahe muutub ka ?

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    väravaid ei tea. ramos, meil on järgmine nädal mäng , kui ma ei eksi ju

Leave a comment:

• S.Ramos
    replied
    Pärnu sai hea laki tänu sellele, et Merkuur loobus, kuna mängis nendega viiki, võeti neilt 1 punkt maha, me võitsime, meil -3p. Tulevikul ka -3p. Ei tea kuidas teistega on ..
    ___

Kes väravad lõid täna ?

Leave a comment:

• aldr
    replied
    pärnule 5:1 , poolaeg 2:1 , nüüd vist suht kindel edasipääs ka

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    erka pane suu kinni lohh , ma lõin eelmine aasta ka arvestatava koguse väravaid esiliigas (ehk olin väravaküttide edetabelis 5.) ja sa pole ju koondiseski, niiet julgen väita et olen sinust küll parem mängija.

BTW Pärnu Kalev 5:1 Viljandi Tulevik , poolaja seisu ei tea, ma ei mängind, mul kopsupõletik, Tulevikul polnud ühtegi vahetust.

Leave a comment:

Working...
X