Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

B2 II liiga .

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ErKa12
    replied
    Arvad et kohe Tegijad ? Siis kui jooksed mingid üks aasta trennis käinud kaitsjast üle siis kohe tegija ? Eks Näeme siis mis nendest poistest lõpuks välja tuleb

Leave a comment:

• alehis
    replied
    Saarts ja Kovru oleksid ka esiliigas tegijad ründajad, eriti muidugi Saarts. Mõlemad ka siis vastavalt 94 ja 95 koondises olnud/on siiani ning su troll oli täiesti mõttetu.

Leave a comment:

• ErKa12
    replied
    Kuulge kõvad mehed mis te endast arvate siin , arvate kui lööte palju väravaid II liigas siis arvate et olete mingid tegijad ? Lööge sama palju värvaid Eliitliigas v6i Esiliigas vot siis olete kõvad tegijad . :P

Leave a comment:

• Reaal Madriid
    replied
    Jeje right, mängige end medalile siis, aga võta asja natuke tõsisemalt ja mitte nii egoistlikult, sellise suhtumisega nii mõnigi talent totaalselt läbi kukkunud.

Leave a comment:

• jalgpall94
    replied
    kuule arvata on ju et pärnu tuleb järgmine aasta medalile !!

Leave a comment:

• aldr
    replied
    Algselt postitas alehis Vaata postitust
    Järgmisel aastal on ilmselt pärnu suures mängus tagasi.
    julgen väita et päris kindlasti

Leave a comment:

• alehis
    replied
    PJK = Peksupoisid? Eelmine nädal loputati 4:1 Florat, enamus mängudel lihtsalt peavad läbi ajama vähemuses. Järgmisel aastal on ilmselt pärnu suures mängus tagasi.

Leave a comment:

• jalgpall94
    replied
    apohhh platsil vaatab aga see et ma sust pool aastat vanem olen ei tähenda midagi !!!!!

Leave a comment:

• Higuaaaain ,
    replied
    see teeb sind , Saarts, eriti haledaks et sa vanem ka veel ja tuled räigelt põkkima,

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Jalgpall94 igatahes Pärnu mängudest paistab rääkivat, Saarts on 94 sündind ka ja lööb (peaaegu) sama palju väravaid kui Kovru... Niiet jah, ilmselt on Saarts.

Leave a comment:

• martiinuska
    replied
    jalgpall94 on Saarts ???

Leave a comment:

• jalgpall94
    replied
    ohoooo

Leave a comment:

• S.Ramos
    replied
    Mõtlesin ise sama(tegin uue kasutaja, see Reaal Madriid olen), aga mehed, vahet pole mitu keegi lööb, kui te meeskonna heaks mängite
    Mängige see mäng ära ja otsustage platsil mitte foorumis, kes nyyd parim ryndaja siin liigas on:P, kuna te mõlemad ryndajad eks ;D(Parim ei pea olema see, kes rohkem lööb, vaid kes lööb ja annab ka väravasööte ning mängib meeskonna heaks )

Leave a comment:

• Kristen
    replied
    Ma mõtlesin enne juba, et Saarts raudselt.

Leave a comment:

• jalgpall94
    replied
    a ma su peale suht kade jh tahaks nii sinu moodi olla!!! vahetpole et löön sama palju kui sina !!!

Leave a comment:

Working...
X